[B] Pasaje rutiere noi in Sectorul 3

Started by dr4qul4, May 15, 2020, 03:26:51 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TibiV

:rofl:

Of, Doamne...
Traim in Bucuresti! In Capitala prostilor orgoliosi...

Negoita trebuie sa faca urmatorul pas logic: sa obtina in instanta interdictia ca Baluta sa planteze palmieri!...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

paullie

Nu stiu de ce dar mi se pare ca nu incap doua masina unde e dunga albastra. Gresesc?

danutzu_1069

Daca iei masina din dreapta, eu zic ca incap, chiar si doua camioane incap...

TibiV

Coviltirul, update de la Mihai Panait: Pasajul A2 | Bul. Pallady Drumul Intre Tarlale | 20 MAI 2023

Au disparut palmierii!
Bai, ce-ati facut cu palmierii?!...

dr4qul4

nu inteleg razboiul asta intre Baluta si Negoita... Ar fi atat de rau sa avem pasaje asemanatoare in Bucuresti?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Valentin

Nu, nu ar fi rau sa avem si noi un oras mai unitar dpdv estetic, dar na... Asta inseamna sa avem un oras important sectionat aiurea in sectoare, stanga nu face ce face dreapta (si nu ma refer la partide), unii pun borduri grena, altii bej, PMB are pavajul ei si uite asa in centrul 0, cel mai important teoretic, sa avem pe laturi diferite (P.Unirii) un amalgam de stiluri.

Fie PMB isi reia puterea prin elaborarea unor acte care sa reglementeze haiducia asta (pe principiu uite ce sector smecher am facut eu, e albastru tot, nu ca ailalti) si sa stabileasca exact o marja de stiluri de pavaj, culori, s.a.m.d. cum fac unii mai destepti decat astia care nu vad mai departe de sectoru in care stau;
Fie PMB prin alinierea unor astre extrem de rare din Calea Lactee sa desfinteze sectoarele, sa preia angajatii, cladirile, mai putin salariile conducerii din fostele sectoare si sa se structureze mai eficient.

Ultima varianta e cea mai imposibila, dar prima... Ce il opreste pe N.Dan, luptatorul pentru patrimoniu arhitectural, care dadea cu caramida in piept ca o sa faca, o sa drege, sa creeze niste acte urbanistice si peisagistice obligatorii la intregul oras?
Mie unul mi se face scarba cand ajung in Sector 3 si vad culorile alea oribile pe pavaj, alese parca pe principiu ce culoare ieftina aveti. Si mai amuzant e cand vezi ca se cearta pe "design"-ul unui pod rutier, unu pus la marginea marginii de sector, dar na... cand intra cetatenii in Bucuresti, trebuie sa vada ce "primar bun" a fost el si ce frumos e podul.

Skynick

Foarte chinuite si cu nivel de siguranta dubioasa urcarile si coborarile de pe pasajul asta.
Asteptam cu incredere sa se pocneasca primii obositi de la mare.

survola

Pare la limită lățimea benzilor acolo, cred că ar trebui să mai taie din insula aceea verde vreo 50 de cm, mai ales la coborâre.

TibiV

Pasajul cu coviltir filmat ieri de @adix aka Alberto Costea: Pasajul Theodor Pallady - A2. 25.05.2023

TibiV

O filmare si de la Mihai Panait: Pasajul A2 | Bul. Pallady Drumul Intre Tarlale | 26 MAI 2023

TibiV

Si o filmare mai recenta de la @adix aka Alberto Costea: Pasajul Theodor Pallady-A2. 29.05.2023

danvoicu

Cred ca e cam defect la intrarile si iesirilor de pe pasaj. Oricum e util. Vom vedea si cat. Sper sa nu fie probleme, desi...

dr4qul4

iesirea spre A2 din breteaua de la sol e putin cam aiurea... Ar trebui latita putin autostrada dar cred ca tine de cnair nu de ps3..
nu contest ca e conform standardului, dar acolo viteza e macar de 100... Pe partea spre oras am vazut ca au muscat din spatiul verde putin.

Azi am trecut prima oara pe pasajul de la Teclu...mi-a fost putin dor de zgaltaiala de la trecerea peste bucla tramvaiului  :lol:
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

TibiV

O filmare de la Mihai Mateescu - ceva mai veche, dar interesanta, cu coviltirul filmat de la sol, din santier: PASAJUL T.PALLADY A2 STADIU LUCRARI

TibiV

Coviltirul si-a capatat conturul final...

Filmare de la Ionut Ivasca: Pasajul Theodor Pallady A2/ Bucuresti / Stadiul Lucrarilor 01.05.2023

Probabil vom vedea deschiderea pe 1 iulie...