[B] Pasaje rutiere noi in Sectorul 3

Started by dr4qul4, May 15, 2020, 03:26:51 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TVlad

Corect, dupa cum se da vedeta Ciucu, ar trebui sa ia exemplu de la alde Negoita, sa si faca ceva concret nu numai gargara de marketing.

Daca ar fi dupa mine insa, ideal in mediul urban pasajele ar trebui sa fie numai subterane.

dr4qul4

Mai conteaza si ce fel de mediu urban.. In cazul de fata vorbim de un mediu industrial, reconvertit partial intr-unul comercial.
Trebuie mentionat ca nu exista spatii rezidentiale in vecinatatea apsajelor.
Cel de la Teclu, este intre Centre Comerciale si un depou de tramvaie, iar celalalt este practic o extensie a A2, intr-o zona industiala sau cel mult rurala.

Pasajele astea s-ar putea sa imbunatateasca aspectul arhitectural al zonei.. Si la Osiei ar fi cam la fel.
Daca s-au putut face pasaje supraterane la Mihai Bravu, Baneasa (tot Ikea), Aviatiei, Pipera, le putem accepta si aici cu conditia sa le faca subterane la Dristor, Vitan si in alte zone din/de pe inelul principal.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

paullie

^^^ Si cum faci la Pacii? Peste metrou? De unde incepi si unde sa termini? Prin parculet?

Mai bine pus biciul pe ei sa faca DR1.

dr4qul4

Daca se gaseste un proiectant pentru Dristor, se gaseste si pentru Pacii.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

panzer

Nu se gaseste vointa pentru 1x1 macar la Ciurel, crezi ca se va gasi la Pacii? Este acelasi S6. De vreo 4 ani se chinuie cu un parculet pe Timisoara.

Dar au refacut multe stradute. Intre Dreptatii si Dezrobirii s-a refacut/reconfigurat toata infrastructura urbana. A mai fost refacuta pe vrema cand Udrea era la Ministerul Dezvoltarii. Parcari rezidentiale noi, trecerile de pietoni protejate, etc.

Doar S3 si partial S4 mai insista pe pasaje. Restul s-au oprit.

PMB insista mai mult pe transportul in comun si restrictionarea parcarii pentru mobilitate urbana. Se misca un pic cam incet cu liniile dedicate pt STB parerea mea. Si abia astept refacerea/extinderea liniilor de tramvai.

Dar ca strategie ar trebui macar sa se inteleaga sa termine Inelul Principal: Dristor, Baba Novac, etc.

Alexander

Inelul principal nu se va termina asa usor. De ani de zile merg pe el in amble directii. Momentan pare sa fie critica intersectia de la Dudesti, care aglomereaza si intersectia de la Baba (daca s-ar face pasajele planuite, de la Sudului pana la Vatra Luminoasa s-ar merge super decent) si bucatile cuprinse intre Vatra Luminoasa si Obor. Daca s-ar rezolva asta tot ar ramane bucata dintre Obor si Victoriei.
Premii de excelenta primesc: bucata din fata Sectiei 8 si bucata din fata Spitalului Floreasca unde traficul este gatuit de masinile parcate pe carosabil.

Mai are cineva informatii despre pasajul de la capatul autostrazii? 

danutzu_1069

lucian

Pana la urma la cel de la Dristor se apuca de el?

rota

nu facem multe pasaje, da si cand facem, punem si palmieri  :lol:  :lol:

Sursa Powered by API/PUM imgur uploader

survola

Ultima poză arată ca din Irak.

GIV

TibiV

Coviltirul filmat de @adix aka Alberto Costea: Pasajul Theodor Pallady - A2. 10.05.2023

(Cred ca pregateau ghivecele pentru palmieri...Dar, deh, este Autostrada Soarelui...  :lol: )
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

Iar ghivecele s-au umplut cu palmieri in filmarea de astazi a lui Mihai Panait: Pasajul A2 | Bul. Pallady Drumul Intre Tarlale | 12 MAI 2023

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

reed

Bã nu cred așa ceva  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: asta e sera nu coviltir.Cred că pun și castraveți pe lateral 🤣🤣

danutzu_1069

Am crezut ca le-am vazut pe toate la viata mea... dar se pare ca nu s-a terminat....
Cred ca hidos este prea putin spus....
Vecini din sector 3 .... sa-l votati in continuare... are grija de impozitele voastre.... :puke: