[B] Pasaje rutiere noi in Sectorul 3

Started by dr4qul4, May 15, 2020, 03:26:51 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TibiV

Ambele pasaje de pe Pallady filmate in aceasi zi de Ionut Ivasca:

Pasajul Theodor Pallady/ Ikea / Bucuresti / Stadiul Lucrarilor 12.04.2023

Pasajul Theodor Pallady A2/ Bucuresti / Stadiul Lucrarilor 12.04.2023
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

rocklee

NEGOITA sar putea sa aibe dreptate O:-)  ....ca pana de 1 mai sa termine aceste pasaje ....partial  8) 

Drax

In mod surprinzator pare ca cel de la ikea e mai avansat (desi e inceput mai tarziu)

Ar putea sa le dea drumul partial de 1 mai dar la sol mai au mult mult de lucru, cel putin 2 luni.

TibiV

O filmare de marti si de la @adix aka Alberto Costea: Pasajul Theodor Pallady - A2. 18.04.2023

Se pare ca vor sa faca pasaj cu bolta...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

danutzu_1069

Pai cred ca ai auzit de scandalul dintre Baluță și Negoiță... cum ca Negoiță a "furat" ideea pasajului Europa Unita..
Sincer, nu vad utilitatea designului boltelor la pasajul Pallady.. Kitch

danvoicu

lucian

Pana la urma de cel de la Dristor se pot apuca? Prin piata circula tot felul de informatii,mai ales treaba cu suspendat de linii de tramvaie in zona,semn ca se pregateste ceva...

lucian

Cel tarziu pana vineri se deschide circulatia pe cele doua pasaje de pe Pallady

https://fb.watch/k4HtMo-2UA/

rocklee

Negoita pomeneste de pasajele de la TECLU -IKEA ....dar celelelt DINTRE TARLALE ...in ce stadiu este ....il termina pana in 28 aprilie .... :o  8)

danutzu_1069

Nu-l termina, mai are de pus arcadele... Este pe modelul furat de la pasajul lui Baluta din sectorul 4, aka pasajul Metalurgiei aka Europa Unita...

lucian

panzer

O filmare de marti si de la @adix aka Alberto Costea: Pasajul Theodor Pallady - A2. 22.04.2023

Un user de pe youtube i-a gasit si nume pasajului:
Quotena....ii puse-ra coviltir....Pasajul cu Coviltir ii ramane numele

Mie unuia imi place denumirea. E neaosa.  :lol:

lucian

S a deschis circulatia pe cel de la ikea pallady.