[B] Pasaje rutiere noi in Sectorul 3

Started by dr4qul4, May 15, 2020, 03:26:51 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

zeckesan

Restricțiile de trafic au început pe 5 decembrie în zona pasajului, deci sunt cam 3 luni și jumătate de când au început

TibiV

De la @adix aka Alberto Costea: Pasajul Theodor Pallady. 19.03.2023

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

Si o filmare foarte buna cu pasajul IKEA, de acum 3 zile, de la Mihai Panait: Constructia Pasajului Pallady - Update Martie 2023

lucian

TibiV

De la BabaDog: Pasajul Ikea, Th. Pallady - N.Teclu, iesire Autostrada A2. Situatie lucrari 25 03 2023

TibiV

Tot de la BabaDog: Pasajul Pallady Iesire Autostrada A2. Situatie Lucrari Infrastructura 25.03.2023

Iar @adix aka Alberto Costea are o filmare LIVE mai recenta, de ieri, cu pasajul IKEA... Dar calitatea filmarii este foarte, foarte slaba - ca la orice LIVE...

@adix :
dupa LIVE nu ai putea sa randezi filmarile la standardul normal? 

TibiV

- O filmare de la Ionut Ivasca: Pasajul Theodor Pallady A2/ Bucuresti / Stadiul Lucrarilor 27.03.2023

- Alta filmare de la Mihai Panait: Constructia Pasajului Pallady - Update 31 Martie 2023
  De fapt este pasajul Ikea / Nicolae Teclu...

danutzu_1069

Sarakie mare la Negiota.... n-are bani pentru o grinda vibratoare... sau pentru elicopterizare (asta e mai de lux).....

rota

saracie, saracie, da termina pasajele in 2-3 luni maxim :)

dr4qul4

din avion (de jucarie), pare destul de bine turnata placa de suprabetonare, in ciuda faptului ca e turnata manual.
Asa ca ma intreb: aia de la Pasajele Turnu Magurele si Berceni cu ce naiba le-au turnat? cu picioarele?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

lucian

TibiV

O filmare de ieri cu pasajului Ikea Pallady/Nicolae Teclu de la Mihai Panait: Constructia Pasajului Pallady - Update 8 Aprilie 2023 | Avem asfalt

Alexander

Cand s-au apucat de pasaj, intr-un live pe facebook Negoita a declarat ca o sa fie gata pana la 1 Mai, cand o sa plece lumea spre mare. Am ras putin atunci, acum incep sa cred ca e posibil.. :o

lucian

TibiV

Doua filmari din doua zile succesive ale aceluiasi pasaj IKEA-Pallady-Nicolae Teclu....

- Prima de la @adix aka Alberto Costea: Pasajul Ikea - Nicolae Teclu. 12.04.2023

- A doua de la Mihai Panait: Constructia Pasajului Pallady - Update 13 Aprilie 2023 | Avem asfalt complet
(Informatia este incompleta... asfalt doar pe un sens, si probabil este doar primul strat...)