[B] Pasaje rutiere noi in Sectorul 3

Started by dr4qul4, May 15, 2020, 03:26:51 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dr4qul4

pe dreapta (cu mergi spre A2) este intrarea in depoul de tramvaie Titan, astfel ca pasajul trebuie sa fie mai lung, pentru a supratraversa si linia de tramvai (de fapt liniile, pt ca e si bucla de intoarcere)
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

TibiV

Ce a spus @dr4qul4 se vede foarte bine in aceasta filmare a lui Ionut Ivasca: Pasajul Theodor Pallady/ Ikea / Bucuresti / Stadiul Lucrarilor 26.02.2023

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

adix

Salutare!
Pasajul Ikea Nicolae Teclu.
O zi buna tuturor!

lucian

adix

Salut!
Pasajul Theodor Pallady imagini drona.
Duminica placuta tuturor!

lucian

TibiV

Tot de la @adix aka Alberto Costea: Pasajul Ikea - Nicolae Teclu. 11.03.2023

TibiV

Tot de la @adix aka Alberto Costea: Pasajul Th. Pallady. 13.03.2023

TibiV

De la @adix aka Albero Costea: Pasajul Ikea - Nicolae Teclu. 19.03.2023

Pe sensul spre oras au pus hidroizolatia...

survola

Foarte frumos, dar intrarea spre IKEA se mută unde?
Lângă Decathlon?
Se schimbă sensurile prin parcare?

dr4qul4

cand s-au apucat de pasajul asta? (primele restrictii de circulatie la sol).
Mi se pare ca s-au miscat super repede cu ambele pasaje, dar asta cred ca bate orice record (raportat la lungime).
Banuiesc ca nu sunt facute cu fonduri UE si au putut sa scurtcircuiteze unele trasee, fiind facute "in regie proprie".
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Klose

Locuiesc in zona. In ianuarie 2023 au inceput sa lucreze in forta, desi pe placuta de incepere lucrari scrie, daca tin bine minte, noiembrie 2022. Deci in aproximativ 3 luni au reusit sa aiba progresul asta.

lucian

Pana la urma după ce se termina cu pasajele de pe Pallady, se vor muta la cel de la Dristor, cum de altfel s ar auzi, undeva în mai-iunie?

rota

din cate stiu asteapta dupa aprobarile lui Nicusor, eu stiam ca nu au primit okiul de la primaria generala pt pasajul de la Dristor