[B] Pasaje rutiere noi in Sectorul 3

Started by dr4qul4, May 15, 2020, 03:26:51 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

adix

Salut!
Pasajul Theodor Pallady imagini drona.
O zi buna tuturor!

MrConnaisseur

Se lucreaza in ritmul normal al anului 2023. Negoita are tot interesul sa dea in trafic aceste pasaje inutile fiindca tocmai s-au achizitionat niste terenuri de catre frati-su si se va aglomera zona in viitor. https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/real-estate-constructii/exclusiv-foto-familia-negoita-a-primarului-sector-3-si-a-fostului-proprietar-dinamo-pregateste-un-nou-ansamblu-major-pe-un-teren-cumparat-de-la-ikea-si-nch-parte-dintr-o-fosta-fabrica-20996598

Cat despre grinzi, ele se monteaza ca si la Mihai Bravu, pe esafodaje, ulterior se va turna antretoaza, iar la final se monteaza aparatele de reazem.
https://www.flickr.com/photos/117357669@N03/13507512155/in/album-72157643151998514/ - link cu detaliu de dinainte de a fi montati izolatorii seismici de la Mihai Bravu. Probabil ca asa va fi tehnologic si in cazul acestui pasaj.

danutzu_1069

Oare la ce folosesc pilele astea? sunt cate doua pe fiecare parte...

milo1981

Exact asta ma intrebat si eu. Stie cineva?

Powered by API/PUM imgur uploader
autoMinder - aplicație de management a parcului auto

Drax

Eu cred ca vor sustine pasarele pentru traversari pietonale .
In planurile initiale nu apar aceste pile insa era marcate niste treceri pietonale la nivel - prin acel sens giratoriul care o sa apara la sol.

Telvanni

Terminal tramvai in Centrul Comercial.
Daca ar fi existat o colaborare mai buna a administratiei locale cu investitorii, am fi avut poate acel terminal de tramvai fix la buza marilor magazine din acest centru comercial. Prin accesibilitate cresti atractivitatea transportului in comun. Mi-ar fi placut sa cobor din tramvai si in maxim 50m sa fiu in oricare din acele mari magazine.
Pacat!  :((

punktnet

Tot 50 metri ai si daca te lasa tramvaiul in statie si traversezi strada.
Sau, stai, poate face un tramvai printre rafturile de la Ikea, colt cu Auchan si Jumbo. Urmatoarea statie, XXLutz.

Eu zic doamne ajuta ca l-au facut, ca nu pe jos era problema sa ajungi la centrul comercial
Just kidding.

TibiV

Poate incetineste tramvaiul si iti iei din raft ceea ce iti trebuie, fara sa intrerupi calatoria...
 :lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Telvanni

Imi pare rau ca sariti asa repede cu misto-ul. Dupa o sedinta de cumparaturi ai de carat chestii, iar cand ai de carat conteaza f mult distanta.
Cu scenariul asta in cap, majoritatea vor alege masina (mai ales ca de la statia de tramvai pana la IKEA sunt 550m de mers pe jos)

dr4qul4

mai greu la noi cu integratul.
Inca avem mentalitatea aia..."dar ce nu poate sa mearga 500m pe jos? ".
Raspunsul este intotdeauna NU. 500m sunt de obicei in plus. Daca mai adaugam si bagaje, s-ar putea sa fie prea mult.
Bine, nu-si are rostul aici discutia. Este treaba STB-ului (adica a PMB) pentru ca vorbim de liie de tramvai si de o bucla care iese din sfera AC-ului pt acest pasaj.
Ideal ar fi fost ca bucla sa fie spre stanga, printre Ikea si Auchan, si returul sa fie prin Victor brauner, unde avem deja cale ferata (abandonata).
In felul acesta, nu doar ca ar fi beneficiat toate centrele comerciale din zona, dar si un intreg cartier de blocuri.
Ar fi aparut si carcotasi care sa spuna ca "Negoita si-a tras tramvai la scara proiectului imobiliar", de parca el si nu cei 10.000+ de oameni ar fi avut acces (max 15 minute) la o linie decenta de tramvai.  Metroul nu este prea departe. doar alte 10 minute. Dar +15 = 25

Daca vrem sa reducem numarul de masini din oras, avem nevoie de transport pe sine la 10-15 minute de mers pe jos.
Vad pe pielea mea ce inseamna "botu calului". Am 300m pana la un centru comercial, dar iau masina daca stiu ca trebuie sa cumpar un bax de apa.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

naivu

^un bax de apa gasesti si la MegaImage-ul de langa tine, maxim cu 1-2lei mai scump, chiar merita sa iei masina pana la centrul comercial?  :)
(Dar cu cele 10-15min de mers pe jos pana la un mijloc decent de transport in comun ai dreptate)

adix

Salutare!
Pasajul Ikea Nicolae Teclu imagini drona.
O saptamana buna tuturor!

adix

Salut!
Pasajul Theodor Pallady imagini drona.
O zi buna tuturor!

TibiV

De la Ionut Ivasca: Pasajul Theodor Pallady / Bucuresti / Stadiul Lucrarilor 26.02.2023

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Spadan

De ce la pasajul Pallady - N Teclu cele doua sensuri nu au "ridicaturi" simetrice? Scuzati-mi termenul din popor.
Pe sensul de iesire din Buc, partea cea mai inalta este cam langa Dedeman, iar la intrare, undeva pe la Jumbo-Decathlon.
Merci.