[B] Pasaje rutiere noi in Sectorul 3

Started by dr4qul4, May 15, 2020, 03:26:51 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

punktnet

Cum sa termine doar un sens cand "primarele" face live-uri pe feisbuc unde se lauda ca in mai sunt gata functionale ambele pasaje, si teclu si celalalt...
Asa rau le doresti ?
Just kidding.

adix

Salut!
Pasajul Ikea Nicolae Teclu imagini drona.
O saptamana buna tuturor!!

dr4qul4

Constructia pasajului a inceput pe 7 Decembrie 2022? Adica atunci s-a facut devierea circulatiei?
In 2 luni de iarna (blanda dar cu sarbatori) au inceput deja sa puna grinzi?

Ce ne facem daca termina pasajul in 6 luni? Ca noi suntem obisnuiti de CNAIR si PMB sa dureze 6 luni intre deviere si inceputul lucrarilor.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

punktnet

Stai ca il baga la racoare pe "primarele" si sa vezi atunci daca mai lucreaza cineva. Nu ar fi exclus sa boicoteze lucrarile
Just kidding.

dr4qul4

eu sper sa-l vad ca face si pasajele de la Dristor si Vitan.
Pana acum ma rugam sa nu se apuce de ele, pentru ca ma gandeam la 4-5 ani de santier (am trecut prin experientele , N Grigorescu, Mihai Bravu si Piata Sudului).
Dar tind sa cred ca s-ar putea termina (macar 1, de preferat cel de la Dristor) doar in 2 ani!
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

rota

Ar ajuta enorm de mult pasajul de la Dristor, sau macar dublarea strazii Calea Dudesti.
Din cate stiu sunt blocati de primaria generala, asteapta dupa avize pt pasajul de la Dristor.

dr4qul4

poate nu stau degeaba pana vin avizele, si fac verificari in teren astfel incat sa identifice cat mai multe utilitati.

danutzu_1069

La ora asta, 18, astăzi, grinzile pe sensul spre oraș, sunt toate sus!!

Klose

Locuiesc in zona si s-a lucrat foarte foarte bine... I-am vazut si pe la ora 20:00 cum lucrau la lumina reflectoarelor, chiar am fost impresionat. Si-a pus ambitia Negoita sa demonstreze ca dureaza mai mult avizele de la Primaria Generala decat construirea pasajelor in sine. Daca s-ar lucra la fel peste tot... in 2 ani am avea pasaje in toate intersectiile problematice din Bucuresti.

danutzu_1069

Repede, repede, dar sa fie si la standard.... ca altfel... Kahramanmaraş, Gaziantep, etc...

dr4qul4

ai vreo dovada in acest sens? Sau iti place sa arunci petarde?
Nu este de glumit cu un asemena subiect.
Mai frica imi este de pasajul Mihai Bravu, ca a plouat cativa ani peste santierul abandonat.

danutzu_1069

^Colegu', io doar am scris ca graba sa nu strice treaba.... Nu am zis altceva...

Si mai zic sa iti fie frica de blocurile astea noi de prin rezidentiale...ca nu se stie... ;)

Spadan

Cum se va "înțelege" traficul de sub pasaj cu bucla de întoarcere a tramvaielor? Vor ramane șinele pe traseu dedicat sau se vor suprapune cu carosabilul?

danutzu_1069

Nu cred ca exista ceva plauri publice.. Totul este confidential....
Dar presupun ca actualele benzi de deviere vor ramane ca bretele la sol, iar sub pasaj, probabil va fi organizat un giratoriu cu: bretelele, N Teclu, iesirea din parcare.

danutzu_1069

Acu', ca sunt grinzile sus, pe sensul asta îmi pare cam cocoșat, adică nu ar fi suficient de lung..