[B] Pasaje rutiere noi in Sectorul 3

Started by dr4qul4, May 15, 2020, 03:26:51 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

medicul de garda

Rampa pasajului spre Baba Novac se opreste fix in semaforul dinainte de intersectie, care are mai multe faze intr-un ciclul de semaforizare decat intersectia de la Dristor. Proiectul asta e asa, spune-mi ca habar nu ai de urbanism si inginerie rutiera fara sa imi spui ca habar nu ai ce sunt alea si ai fost votat doar fiindca colorezi frumos betonul  :dunce:

Pentru cei care nu isi pot imagina ce inseamna sa stai la semafor cand nici nu ai iesit bine din pasaj, faceti un drum prin pasajul Marasesti la absolut orice ora (fiindca arta corelarii semafoarelor implica calculatoare cuantice)...
Trust me, I'm an east-european doctor!

hefaistos

Dupa ce faci doua pasaje acolo poti reorganiza intesectia de la Baba Novak. Eu as merge chiar pana la blocarea totala a traficului ce intersecteaza inelul central in aceasta intersectie.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

dr4qul4

eu sunt curios pana unde merge pasajul. Pentru ca s-ar putea sa se paota face o trecere pe sub pasaj intre Dristorului (spre sud) si Traian Popovici!
Pasajul se opreste acolo nu pentru ca asa a vrut Negoita, ci pentru ca asa e mai simplu de facut.
De obicei sunt pentru solutiile directe, mai greu de construit si mai simplu de utilizat, dar acum nu ma pronunt pana nu vedem proiectul, pentru ca nu stiu ce surprize ne-a pregatit metroul care traverseaza Mihai Bravu exact in acea intersectie (si mai este si capat de linie).
Daca liniile care apar la tranzit pe google maps sunt reale, atunci avem aproape 150m intre galerie si coltul de la traian popovici.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

lucian

Pe aici s-ar intelege ca in curând vor începe prima dată cu largirea Căii Dudești.Posibil,sa fie închisă intrarea de la Dristor pe Calea Dudești,pentru lucrări.

TibiV

De la Ionut Ivasca: Pasajul Theodor Pallady - Stadiul Lucrarilor 22.10.2022

Prima filmare buna cu pasajul asta...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

Tot de la Ionut Ivasca, desi se pare ca nu el a facut filmarea:

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

adix

Salut!
Imagini de la Pasajul Theodor Pallady.
O zi excelenta tuturor!

adix

Salut!
Up-date la Pasajul Theodor Pallady.
Bafta!

milo1981

autoMinder - aplicație de management a parcului auto

adix

Salut!
Up-date de la Pasajul Theodor Pallady.

lucian

București: Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, acuză Primăria Generală că blochează, de peste un an, pasajele subterane de la Vitan și Baba Novac. Șantierele ar bloca inelul principal de transport

https://economedia.ro/bucuresti-primarul-sectorului-3-robert-negoita-acuza-primaria-generala-ca-blocheaza-de-peste-un-an-pasajele-subterane-de-la-dristor-si-vitan-negoita-vrea-sa-le-construiasca-cele-doua-pasaje-cu-f.html#.Y49cShf8swB

Spadan

Salutare,
Daca poate sa imi spuna cineva, ce lucrare a inceput pe Pallady, fix in dreptul Decathlon/Jumbo, pe sensul de intrare in Bucuresti? Azi dimineata traficul dintre metrou A Saligny si N Teclu era deviat pe breteaua paralela de langa centrele comerciale, iar pe bulevard era o mobilizare destul de mare (am vazut si ceva cu Algorithm). Mai fac baietii cumva inca un pasaj, pe langa cel de la Catelu?

Daca s-a mai discutat, va rog sa ma scuzati.

vasile.daniel

Pasaj bld. Th. Pallady x str. Drumul Între Tarlale

Spadan

Pai, asta de care zic eu e cam la 1km de intersectia cu Drumul Între Tarlale. In plus, adusesera si niste armaturi din alea cilindrice din fier beton de pus in piloni (scuzati-ma, nu stiu exact denumirea tehnica).