[AB] Centura Vinerea

Started by AlinC, April 24, 2020, 07:24:12 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

TibiV

Super bine arata....
Trecere la nivel cu calea ferata "de top".

"Smecheria" este ca de acum incolo sa nu dea 200-300 de autorizatii de construire pe partea opusa fata de calea ferata...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

dr4qul4

Este mult prea bine gandita. Daca vor da AC, o vor face la minim 100m distanta de ea sau doar pentru benzinarie/motel/vulcanizare.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

florinalba

adiarc

^avem macar bariere la trecerea CF?
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

florinalba

Din pacate nu. Oricum de cativa ani nu mai circula nici un tren pe calea ferata Sibot Cugir.

TibiV

Nici macar marfare?!...
Cugirul nu mai produce decat 10 revolvere pe luna, care se pot impacheta intr-o valiza pusa intr-un portbagaj de Sandero?....

nicolaem

se mai produce doar munitie la fabrica veche - transportata cu tiruri de foarte multi ani.

Marfare nu cred ca au mai circulat in ultimii 15 ani.
Au mai incercat privati sa puna tren de persdoane dar fara succes.

TibiV

dr4qul4

Asta e chiar un motiv pentru care sa se faca bariera. Sau daca nu, cand va trece primul tren/locomotiva pe acolo, ar trebui sa existe cfristi care sa blocheze traficul.
Ca localnic, te obisnuiesti sa nu treaca nimic pe acolo si cu timpul nu te vei mai asigura. Si atunci se intampla nenorocirea.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

TibiV

Ei na, si tu... Vrei bariere?....
Daca iti este scris sa fii omorat de primul tren care trece dupa 15-20 de ani, asta este.
Ghinion de KARMA!...

:(
(Viata este o cursa cu obstacole, pe care nimeni nu o termina in viata...  ;) )

Io

Da' de Crucea Sf Andrei ati uitat? Ca avem de-astea pina si pe DN-uri foarte circulate, ce naiba, pe centura asta de uz local nu-i voie si trebuie neaparat o bariera sa stea sa rugineasca in pozitie verticala?
In theory there is no difference between theory and practice. In practice there is.

dr4qul4

tocmai asta e problema. Treci de 100 de ori, opresti la cruce si nimic, a 101 oara treci fara sa te uiti si buf....te loveste ...Karma.
Ok, nu bariera, dar la primele trenuri se paote pune un cfr-ist acolo? Cum teoretic se foloseste la caile ferate industriale.
Avem si in Bucuresti aceeasi problema. CF de centura intersecteaza Splaiul (si cam toate iesirile din oras). Nu am vazut niciodata trenul pe acolo, dar am vazut multi care trec fara sa se asigure. Asigurare care oricum e greu de facut din cauza balariilor necosite.

Io

Ce spui tu e joaca la loterie nu reguli de circulatie. Ma rog.
Mie-mi venise-n cap trecerea aia de la Ucea unde e trafic de DN1 nu cu tiriita, rezolvata simplu cu Cruce Sf Andrei si cu semnalizare luminoasa si acustica. Cruce la care lumea oricum incetineste pina aproape de oprire ca altfel isi lasa vreo bucsa pe-acolo ...
In theory there is no difference between theory and practice. In practice there is.

nicolaem

Linia e destul de deteriorata, fara minime investitii nu se poate pune in functiune.
In mod normal daca se schimba situatia actuala, cand se va reabilita cat de cat linia se poate monta si bariera.
Tibi nu cred ca va mai circula vreodata tren pe acolo. Pentru cine?
Naveta de Mercedes se face organizat de companie.
Ramane o mana de oameni pentru care niciodata nu va fi rentabil trenul.
Au apus vremurile cu "cugireana, cel mai lung tren de navesti din europa"

florinalba

https://ziarulunirea.ro/traficul-rutier-prin-localitatea-vinerea-reluat-incepand-de-luni-precizari-suplimentare-655142/
S-a deschis  (prietenii stiu de ce) , s-a vazut, s-a inchis , se va redeschide inainte de MOS NICOLAE (tot prietenii stiu de ce)  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rasu-Plansu  ca sa zic asa.   :lol: :lol: :lol: :lol: