Infrastructura sub presiunea situatiilor de urgenta

Started by TibiV, March 12, 2020, 10:29:47 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Pe o scala de la 1 la 10, cat de multumit esti de felul in care autoritatile romane au manageriat, pana acum, pandemia COVID-19?

10 (super multumit)
9
8
7
6
5
4
3
2
1 (deloc multumit)

elphax

si sunt multi care au simptope usoare si nu isi bat capul de a proteja pe cei din jur. nu se testeaza pentru ca le e frica sa ajunga in spital, unii stau voluntar acasa, dar nu toti. eu in inteleg perfect pe cei care nu doresc sa ajunga la spital, dar macar sa stea acasa 10 zile sa nu dea si la altii

TibiV

8 octombrie 2020

- 3130 cazuri noi (din 30.191 teste, cel mai mare numar de teste zilnice de pana acum)
- 44 RIP
- 607 internati in ATI
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

9 octombrie 2020

- 3186 cazuri noi (29282 teste)
- 52 RIP
- 613 internati in ATI

nicolaem

alte stiri de azi:

Israelul a înregistrat vineri o tendinţă descrescătoare în ce priveşte numărul zilnic al infectărilor cu coronavirus, la trei săptămâni după ce în ţară a fost reimpusă carantina.

Slovacia a raportat vineri un nou record de infecții cu coronavirusul, determinând guvernul să mobilizeze sute de soldați pentru a ajuta autoritățile responsabile de sănătatea publică

Autoritățile poloneze au raportat vineri un număr de 4.739 de infecții cu coronavirusul înregistrate zilnic, un record pentru a patra zi la rând

Rusia a raportat vineri un număr record de 12.126 de noi infecții cu coronavirusul

dr4qul4

asta chiar tine de infrastructura in situatii de urgenta.
Dar pare un mesaj inutil. Daca dau in fiecare zi, o sa dam off la notificari. Sa lespuna cineva ca avem tv/net si stim numarul de cazuri este in crestere.
Ro_Alert ar trebui folosit strict pentru pericolele punctuale, ale caror efecte imediate ar putea fi limitate prin informare.

Powered by API/PUM imgur uploader
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

dr4qul4

Nu. Azi au inceput. Dar crezi ca se vor opri?
Iti dai seama ce fericire pe cei care lucreaza de noapte. Cred ca le-au umplut frigiderul pentru Craciun.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

gruiarew

Sper și eu să nu trimită aiurea, altfel o să fie iar luat și sistemul ăsta în derâdere. Nu știu voi, dar eu tot ce am primit până acum, se întâmpla mult după ce a trecut calamitatea. Gen primeam alertă de furtună în Sibiu când deja ploaia se oprise de jumătate de oră sau de asemenea inundații pe Mureș când eu eram deja ajuns la Sibiu.
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

tom_sawyer

10 octombrie 2020

- 3.517 cazuri noi (29.284 teste)
- 59 RIP
- 629 internati in ATI

MAI

tom_sawyer

11 octombrie 2020

- 2.880 cazuri noi (15.709 teste)
- 53 RIP
- 628 internati in ATI

MAI

TibiV

12 octombrie 2020

- 2069 cazuri noi, din numai 10.051 de teste (testare de duminica)
- 56 RIP
- 628 internati la ATI

dr4qul4

Cresterea numarului de testari incepe sa demonstreze prezetna virusului in jurul nostru. Nu cred ca mai e cineva care sa nu aiba cunoscuti care au iesit pozitivi. Din pacate incepem sa avem si cunoscuti cu simtome sau chiar aflam de cazuri mai grave.
Sistemul medical nu mai face fata.
Cunosc 2 frati care au iesit pozitivi. Mai rau e ca stau cu parintii iar tatal unuia (care are peste 60 de ani) are simptome destul de grave (temperatura mare si tuse). Incearca de 2 zile sa sune la DSP si 112. Nu a venit nimeni pana acum.
Poate nu ar strica sa incepem sa ne facem stoc de paracetamol si sirop de tuse. S-ar putea sa fim nevoiti sa ne tratam singuri. Doctorii nu vor prescrie niciodata tratament prin telefon.
Au trecut 16 zile de la alegeri. Unii inca minimizeaza efectul lor. Asa cum altii au facut cu inceperea scolilor. Cazurile de infectare din scoli au fost slab mediatizate (cunosc cazuri in care cursurile s-au mutat online fara nici un fel de explicatii, dar in presa nu a aparut nimic de scoala - doar numarul de scoli in scenariul rosu creste zilnic).
Politicienii incep si ei sa cada unul cate unul.

pasadia

Eu încă nu am auzit de politicieni căzuți. Adică tot aștept, dar încep să-mi pierd răbdarea...

TibiV

13 octombrie 2020

- 3109 cazuri noi
- 68 RIP
- 651 internati la ATI (nou record)

@pasadia,
cica Ciolacu asteapat rezultatele, dupa ce a intrat in contact cu colegi de partid infectati....

dr4qul4

Avem un senator USR care tocmai a anuntat pe fb.
Si mai e si primarul Calarasiului, care a pierdut alegerile dar mai grav e ca s-a curatat de tot...  :rip:
Vor fi multi depistati pozitiv. Depinde insa daca vor fi cazuri mediatizate sau dimpotriva, din postura de contacti directi, isi vor face teste la "clinica lui Becali" pentru a evita sa intre in izolare.