Infrastructura sub presiunea situatiilor de urgenta

Started by TibiV, March 12, 2020, 10:29:47 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pe o scala de la 1 la 10, cat de multumit esti de felul in care autoritatile romane au manageriat, pana acum, pandemia COVID-19?

10 (super multumit)
9
8
7
6
5
4
3
2
1 (deloc multumit)

Liviu M

@cristi5: si eu tot asa vad. Incusiv partea cu lipsa de respect.

voicul

Si daca doctorul are dreptate, ca doar a fost acolo si a vazut cine intra in tara?

Si daca @Harry are dreptate, ca nu s-a apucat sa faca trucheze poze?

Si daca scandalurile care au aparut prin presa chiar sunt pe bune cu numerosi care stau in carantina prin BMW-uri si Mercedesuri explicand in live-uri ca ei este.

Si daca baiatu ala de la vama are dreptate: "n-avem noi virusi, calculatoarele are virusi!"

Si daca baiatu ala pe FB are drepate - a zis ca nu s-a intors diaspora in tara, ca diaspora are de munca cate 10-12h si are contracte de munca si obligatii prin tarile prin care au ajuns?

Atunci ce mai zicem?

adiarc

eu nu mai am ce sa comentez legat de asemenea comentarii xenofobe si rasiste

legat de masurile economice.....ce grozav trebuie sa fie ca cel care plătește si tine tara in functiune ( privatul ) ,in cel mai bun caz sa ia 75%,iar bugetarul sa stea pe suta la suta....minunat
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

Harry

Informare de presă

În această seară s-a înregistrat încă un deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț. Este confirmat pozitiv la COVID 19 în data de 19 martie 2020 și in data de 20 martie 2020 transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Pacientul avea afecțiuni cronice preexistente ( diabet, hipertensiune arteriala).
În urma anchetei epidemiologice nu s-a constat istoric de călătorie sau contact cu o persoană infectată.

ghrt

Mă distrează scandalul dintre Galaţi şi Brăila. În esenţă GL vrea să ducă toţi pacienţii bolnavi de coronilă la BR, BR se opune să fie aduşi, cu o exprimare gen e judeţul lor. Ştiu, cocalari, şmenari ăia din GL, conduc şi prost, nu? Sau cumva aceeaşi mentalitate de comunitate medievală?

Cont (aproape) inactiv.

cristi5

Quote from: voicul on March 22, 2020, 10:12:35 PM
Si daca doctorul are dreptate, ca doar a fost acolo si a vazut cine intra in tara?

Ii ca pe forum, fiecare cu dreptatea lui. Mai greu cu adevarul, pana il aflam (daca il aflam) e bine sa aratam niste respect.

Omul ala e medic (si aroganta nu e o raritate in aceasta breasla, din cate stiu) nu analist socio-economic, nu politist etc. E obosit dupa o tura de munca grea, etc. Si "pacientii" la fel, sunt probabil rupti dupa un drum lung, numai de disciplina nu le arde.

In plus, ca fost locuitor in Arad si Timisoara, cunosc bine complexul de superioritate de-acolo fata de restul tarii.

Pana una-alta chiar daca ar fi hoti, cersetori, proxeneti si prostituate, sunt convins ca n-au plecat din Romania de bine ce le era. Sigur nu de plictiseala.

voicul

Intradevar pana cum erau si pana la 10 calatori in autobuz, nu se justifica asa ceva.

Autobuzele și tramvaiele din București, cu 25% mai puține începând de luni. Precizările societății de transport

Liniile de transport în comun din Bucureşti vor funcţiona cu un parc de vehicule redus cu până la 25%, începând de luni, 23 martie, dar nu va fi suspendată sau desfiinţată nicio linie de autobuz, troleibuz sau tramvai, informează Societatea de Transport Bucureşti (STB).

https://www.digi24.ro/fara-categorie/autobuzele-si-tramvaiele-din-bucuresti-cu-25-mai-putine-incepand-de-luni-precizarile-societatii-de-transport-1279606

Harry

Informare de presă:

A fost înregistrat al cincilea caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Este vorba de un bărbat, de 71 ani, din Suceava, confirmat pozitiv pe data de 23.03.2020, internat la Spitalul Județean Suceava din 21.03.2020.
Persoana a fost internată anterior în secția de cardiologie unde este posibil contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Harry

And the body count rises

Informare de presă:

A fost înregistrat al 6-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Persoana este un bărbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20 martie a.c. în stare gravă la Spitalul Județean Arad, intubat în secția ATI. Bărbatul a decedat în cursul zilei de astăzi și tot în această zi a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

ghrt

În presă apar totuşi poze cu un autobuz STB aglomerat. În fostul rush hour cred că ar fi trebuit să le menţină tocmai ca să nu fie aglomerate, şi să le retragă în afara vârfului.
Cont (aproape) inactiv.

voicul

Legat de STB: care garanteaza ei pe cuvant de lor de la partid ca e poza de azi?

O sa vedem o crestere fulminanta odata ce incep sa vina testele/deci o sa inceapa sa se faca testele.
Pana acum aveam 10 teste pe zi ... oare cati bolnavi de corona puteam gasi maxim? (numarul e aleator).

O alta problema este ca cei care au venit declara exact situatia lor, dar totusi se produc chestii din astea ... din intamplare:

52 de cadre medicale de la Spitalul Județean Suceava au fost confirmate cu coronavirus. Spitalul se închide - VIDEO

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/spitalul-suceava-18-medici-si-9-asistenti-confirmati-cu-covid-19-pacientii-nu-au-spus-adevarul-iar-protectia-a-fost-insuficienta-1279781

Harry

^^ In Ct au pus chestii din astea pe scaune dar sincer nu stiu cat de eficiente sunt

ghrt

voicul, oamenii sunt îmbrăcaţi gros şi au multe picături de apă pe geci, plus că sunt destul de mulţi cu măşti improvizate la nas. Combinaţia asta (frig+precipitaţii+măşti la mulţi călători) nu cred că a mai fost ever.
Cont (aproape) inactiv.

Harry

Informare de presă

În această seară a fost înregistrat și cel de- al șaptelea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 ani, internat la Spitalul Universitar București, confirmat pozitiv în data de
21.03.2020. Pacientul necesita dializă și a fost contact de salon cu un alt pacient dializat,
confirmat cu COVID 19 pe data de 20.03.2020 și care a fost transferat în Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș unde a decedat.

gruiarew

Harry, nu cred că-s eficiente, avem ceva în ADN care ne împinge la înghesuială, formația grămadă sau ghem.

Las și eu asta aici, chit că nu are directă legătură cu infrastructura, dar are cu "serviciile conexe" să-i zic așa. Aveam azi programare la numere, am sunat de joi mi s-a spus să merg, dar să nu intru cu mai mult de 5 minute în sală ca să se evite îmbulzeala în condițiile actuale. Nu credeți că erau claie peste grămadă în fața ușii? Și cât eram la ghișeu tot s-a băgat un nene peste mine "să întrebe ceva scurt" de m-am umplut de spume? "Hai dom'le că n-am nimic" mi-a zis. Când i-am zis că poate am eu, s-a schimbat la față...

Am impresia că luăm toată chestia asta cu virusul în derâdere până o să se spargă și la noi buboiul, mai rău ca la italieni.
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis