[B] Pasajul Nicolae Teclu-Splaiul Unirii

Started by MorningStar, March 13, 2020, 06:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TVlad

Quote from: dr4qul4 on April 15, 2020, 02:39:41 PM
Oare respecta gabaritul pentru canalul navigabil? Sau doar la autostrazi se cere asa ceva (NG, DNCB si DC-ul de la Balaceanca sunt tot la nivel)

"Portul" e construit putin mai in aval, imediat dupa linia de centura. Cred ca in aval de punctul ala ar fi trebuit sa fie navigabila.

TibiV

Dambovita este (ar fi trebuit sa fie) navigabila doar in aval de ceea ce ar fi urmat sa fie portul (turistic) Glina...

Intre Lacul Morii si Glina, Dambovita are multe stavilare, dar nici o ecluza.
Deci in oras NU are cum sa fie navigabila decat "pe portiuni" - adica intre doua stavilare succesive...
Adica cel mult cu barcute.
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

dr4qul4

si cu podul asta ce facem? Pare identic cu cel care se face acum la N Teclu. Doar ca e dupa Glina.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

danutzu_1069

Eu zic ca nu are rost sa mai discutam despre Dambovita navigabila.... Este ceva de domeniul trecutului, si care nu se va face...ever...
Nici macar Argesul....
Doar mai sunt unii ancorati in trecut si isi mai aduc aminte de treaba asta... si o scot pe tapet...

voicul

Absolut superb merge proiectul asta!  :cheers:

(ca multi altii sunt surprins de fiecare data cand un proiect merge normal!)

dr4qul4

Proiect facut in regie proprie.  Daca PS3 poate face asa ceva, atunci si CNAIR ar trebui sa poata face un nod provizoriu sau chiar definitiv.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

qsv

Placa de suprabetonare e turnata inca de aseara. Astazi o udau.

carutasul

sectorul trei nu cumpărase o firmă de construcții? Da, merge rapid, probabil nu vom ști niciodată cât a costat, ăsta e reversul medaliei...

TibiV

Da, cumparase Delta ACM 93, care a intrat in faliment...

LE
Poze cu podul suprabetonat: https://www.facebook.com/ilovesector3/posts/1348159012049624

ciprebbe

Vai cat de groaznic arata :(
Sa speram ca il finiseaza, zici ca e facut cu drujba......
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

TibiV

Sigur nu ramane asa.
Negoita este omul care vrea "sa ia ochii" alegatorilor....

dr4qul4

adrenalin

Între timp au terminat hidroizolatia si astăzi s-a turnat primul strat de asfalt. Mai au de montat bordurile si balustrada

rota

what? au dat drumul la pod. Sursa
L.E. a durat 2 luni.  cost: aprox 2,5 milioane  :o