[BV] Centura Fagaras

Started by tom_sawyer, January 17, 2020, 10:08:51 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

dragos76

Off topic: mă poate lămuri cineva ce sunt chestiile alea cu stâlpi galbeni de pe stângă șoselei, ce se vede pe la min 2:48 în filmare?

gicu

Aerisitoare pentru magistrală de gaz care e in subteran.

SILVIUFG

Quote from: TibiV on December 19, 2024, 08:56:37 PMBuna filmare!

Dar...mi se pare grav ca nu au pus parapete lateral in zona "lipita" de canalul ala mare. Vom vedea tot felul de kamikaze in canal...

Intre timp au aparut si parapetele pe Centura Fagaras. Am facut 4 poze in fuga in zona giratoriului de la Podul de peste Olt. Saptamana viitpoare voi incerca o filmare din drona.

SILVIUFG

Va salut!! Am filmat azi santierul centurii Mun Fagaras. Maine clipul va fi gata pentru vizionat. Pana atunci va las doua fotografii. Seara faina!!

SILVIUFG

Asa cum am promis revin cu filmarea centurii mun Fagaras. Strabag a mai lucrat destul de bine si in luna ianuarie. Inca mesteresc la relocari de utilitati in zona viitorului giratoriu dinspre Brasov. E o teava groasa acolo care pare ca se duce sub DN. Nu stiu exact ce fac acolo pt ca am incercat un dialog cu um angajat Strabag si nu a fost prea fericit sa ma vada.  :D  Avem parapete pe aprox 70% din lungimea soselei si monteaza in continuare. Vizionare placuta!

M_Z

lucreaza la magistrala TRANSGAZ si e normal sa nu aiba chef de vorba cu cineva in momentul acela.  :)

SILVIUFG

Multumesc pentru informatie!! Sper sa nu mai dureze foarte mult.

SILVIUFG

Azi au spart DN-ul, au deviat circulatia si continua lucrarile cu acea teava de gaz. E de bine pt ca ma gandesc ca dupa ce gata cu gazul se apuca de giratoriu. Sper.... Am apucat sa fac si o fotografie din mers.

Vlad94

Ma bucur ca se face aceasta centura, dar era si mai bine daca se facea din anii 80-90 sau chiar 2000.

SILVIUFG

Salutare !! Azi a fost vreme frumoasa la Fagaras si firma Strabag a profitat de acest aspect incepand lucrul la intersectia centurii si cu DN1, spre Brasov, zona cea mai ramasa in urma. Am apucat sa fac 2 poze din mers, din masina, nu am putut opri pentru ca ma grabeam. Poate zilele urmatoare sa inalt drona strict pe acea zona. Fotografiile sunt pe directia Brasov-Sibiu.

rocklee

super :banana2:  ...multumesc SILVIUFG... :D  :cheers:

PaulS

Centura Fagaras | Stadiul lucrarilor | 07.03.2025
FlyAbove

SILVIUFG

Ce rapid ai fost Paul!! Nu am apucat sa distribui eu clipul. Nu e problema. Am filmat ieri, pe o vreme superba, din pacate chiar daca Strabag a progresat la giratoriul dinspre Brasov, ritmul nu este unul grozav. In prezent mai mult se lucreaza la celalalt giratoriu din DN1 (dinspre Sibiu). Restul nu am filmat pentru ca in mare e cam gata. Dar pana la inaugurare voi mai face o filmare cap-coada.

Vizionare placuta si daca va plac filmarile si nu v-ati abonat inca la canal va invit sa o faceti.  :D

PaulS

@SILVIUFG imi cer scuze. @Ionut cred ca ar fi fair sa-mi stergi postarea facuta de mine.

SILVIUFG

Nu, nu!! Stai linistit!! Important este ca este postat clipul aici sa il poata urmari colegii de forum.  :)