[CJ] Transportul public in Cluj-Napoca

Started by ciprebbe, January 21, 2013, 12:46:16 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vasile.silion

Lucrarea de pe Ferdinand cine a făcut-o? Evident, mă refer la liniile de troleu. Că au fost date cu totul jos și puse altele (mă gândesc că altele noi) pe stâlpii cei noi. Nu-mi vine să cred că făcut-o cei ce au turnat asfaltul și au bătut plăcile de granit, adică Diferit SRL.
,,România are un sens întrucât o începem. Trebuie s-o creăm lăuntric, pentru a putea renaște în ea. Plăsmuirea acestei țări să ne fie singura obsesie." Emil Cioran

csebi24

Tot CTP-ul a facut-o. Dar acolo a fost linie in trecut si atunci probobabil se paote pune la "mentenanta". Oricum categoric nu e vorba de nu se poate e vorba mai probabil ca nu exista cineva care sa puna semnatura ca s-a facut (un inginer sau ceva). Desi daca la medias s-a gasit, se gaseste si din ditai UTCN-ul un inginer pentru asta, doar sa se vrea.

La Neag e mai mult de nu se vrea decat nu se poate sau ma rog pentru el poate e nu se poate, dar cu un manager competent sigur se va putea.

GML

GML

http://ctpcj.ro/index.php/ro/despre-noi/stiri/curse-sambata-duminica-linia-34/1394

QuoteCompania de Transport Public Cluj-Napoca SA informeaza publicul calator ca, incepand cu data de 19 decembrie 2020, pentru a veni in sprijinul calatorilor care locuiesc sau isi desfasoara activitatea in zona Pietei 1 Mai (Spitalul Clinic Municipal, diversi agenti economici de pe platformele Clujana si Unirea), se introduce transportul in zilele de sambata – duminica pe linia 34 (Aleea Baisoara– P-ta 1 Mai). Programul va fi urmatorul:

micutzu

Au sosit primele microbuze scolare

https://media9.ro/3xfeniksbus-au-sosit-primele-microbuze-scolare/

...oare copiii nu meritau scaune tapitate ?

klax187

Se dezinfecteaza mai usor astea  :lol:
Bagi furtun cu presiune inauntru, cureti toati microbii si guma intarita de pe scaune  :lol:

transporter

Sa remarcam si calitatea fotografiilor din articol. "Jurnalistu'" nu a fost in stare sa se departeze macar 10m de vehicul si sa ii faca o fotografie de ansamblu sa vada cititorii cum arata microbusul in intregime.

yetiman

Poza cu interiorul este luata de pe site de la Feniksbus. Asa ca nici macar nu putem fi siguri ca si astea sunt asa.
Exteriorul, da. E in culorile CTP Cluj.

Tot de pe site de la ei. Asa arata scaunul din poze, vazut din fata.

LE: M-am uitat mai atent la poza din articol. Din pacate reflexiile geamului lateral nu lasa sa se vada prea bine interiorul, dar nu pare sa fie cel din articol.
Scaunele par totusi tapitate. :)

,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

yetiman

,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

zol21

Quote30 de autobuze electrice dorește să achiziționeze Clujul. Atenție, este vorba despre autobuze articulate; până acum s-au cumpărat doar autobuze electrice scurte, nearticulate, 41 la număr. Licitația va fi demarată în 2021.

https://media9.ro/planul-pe-2021-primaria-continua-sa-cumpere-autobuze-nepoluante-se-pregateste-o-noua-premiera/?fbclid=IwAR1byoJ3jguD6LAMKVDt-6NfK8CyV-eSgLgV9CanwAqFoR1lAnN5nMGOPrw

RobertH

S-a saturat primaria sa mai astepte dupa managementul stralucit de la CTP sa puna niste fire pentru trolee?

nicolaem

sunt necesare si astea ca sa scapam definitiv de dieseluri vechi. mai ales cu cresterea capacitatii in zona floresti gilau.
daca se cumpara chiar avem flota 100% moderna.
pe de alta parte din pacate CTP se face de ras de 3 ani si nu extinde reteaua... din ce stiu nici macar nu a mai lansat licitatia. surplusul de trolee e evident

bacovia

Troleul s-ar putea extinde si in zona metropolitana, terenul e plat spre Gilau/Apahida/Baciu.

Bila neagra pt CTP la partea cu extinderea retelei.