News:

.

Main Menu

[B] Bucurestiul nou

Started by Ionut, January 30, 2014, 07:31:20 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Harry

My 2 cents on the matter. Daca erau primari cu viziune se facea o precizare in pug privind zona de office. Mai exact dezvoltarea a 2 poli de office. Unul pe Magheru-Bratianu unde sa fie prevazuta restaurarea imobilelor interbelice si transformarea lor in cladiri de office/hoteluri/lofturi. Iar al doilea pol de cladiri noi aici in zona Romexpo fara regim maxim de inaltime, din contra as fi impus un regim minim de 10 Et. Floreasca s-a dezvoltat oarecum natural si din cauza asta sufera grav la capitolul infrastructura.

RobertN

^

Dacă, dacă, dacă..
Se puteau face multe dacă.

Dar da, ar fi fost o idee bună a-propos de ce zici.

Goldmund

Harry,
ideea cu refacerea cladirilor de pe Magheru este o normalitate de realizat, cu turnurile fara un regim de inaltime ma gandesc la ce haos urban ar fi langa Piata Presei, chiar daca ideea cu un downtown care sa cuprinda cateva cladiri inalte(pt. Europa)ar fi fost de apreciat (cu o alta ocazie pierduta)langa Casa Poporului(sau poate tot in Pipera sa devina o oaza a caldirilor inalte unde exista deja doua turnuri de peste 120 m).
Chapeau pt. ideile tale

RobertN

La Globalworth Square se toarnă planșeul etajului 2:

oc7avian

Continuarea proiectului Sema Park începe să prindă contur (clădirile London și Oslo)

(GPS)

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

RobertN

Salutare,

La viitorul Swissotel (24 niveluri supraterane), pe bd. Expoziției, se lucrează la etajul 1:

Mulțumesc.

Harry

Nu fusese redus la 4S+P+18E+Etehnic?

BIGRED1984

Pana la urma s-a aflat cine si cat construieste pe Vacaresti, unde pazea politia locala intrarea ? Vad ca sunt vreo 3-4 blocuri, cam pe la etaj 4 acum dar n-am trecut pe jos pe acolo sa vad daca au vreun panou ceva.
Tot blocuri cred ca se construiesc si pe sos. Viilor, undeva intre Istrati si Nasaud, data viitoare opresc sa vad panoul exact, mai sunt multe hale de daramat pe acolo.

dr4qul4

Te referi lacfostul DaVinci? Au fost preluati de Cortina si rebotezati Delta City. Acum 1 an si jumatate aveau o super oferta la avans 50%. Era 88.000+tva euro un ap de 3 camere (70mp utili) la avans de 50%. Acum au crescut pretul la 105k +tva 19%.
Problema e ca oferta era pentru blocul 3 care si acum e la stadiul de subsol. Cred ca inca mai au probleme cu autorizatiile. Nu m-ar mira sa aiba autorizatie doar pentru 10 etaje si sa faca minim 12.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

RobertN

@Harry: Swissotel va avea 27 niveluri (din care 3 în subteran). Camerele de hotel vor fi dispuse pe 18 etaje, restul nivelurilor vor fi cu alte facilități.

RobertN

Un update de la Globalworth Square, pe str. Gara Herăstrău:

Mulțumesc.

oc7avian

don_kocaina

Matei Millo 16.02.2020