[B] Discuții, lucrări şi proiecte diverse în Bucureṣti

Started by Ionut, September 20, 2011, 07:56:58 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

voicul

Si eu as intreba:

- Boss, daca eu pot sa merg intre 22 si 6 ... zi tu BOSS, ca esti mai destept, cum imi fac eu ITP-ul?

yetiman

:lol: Tocmai ai descoperit o buna oportunitate de afacere. ITP-ul de noapte.
Deschizi un service cu program 22-06, pui tarif majorat 100% (sau mai mult, ca nu ai de ales) si faci ITP-uri.
Plus ca nu ai riscul unui control, deci "mica intelegere" e mai usor de facut.  :lol:

,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

alex8

La ora 5 duci mașina în curtea de la service sau o duci cu platforma ca un BOSS.

FinuCCi

Salutare,

Am o intrebare si mai degraba o rugaminte
Aveti idee daca exista undeva postat planul de amenajare al sensului giratoriu de la Fantana Florilor din Bucuresti mai exact rond Nitu Vasile cu Bd. Al. Obregia si strada Emil Racovita sau ma poate ajuta cineva cu un astfel de plan ?
Am tot rascolit pe internet dar pana acum acesta este singurul forum unde as putea avea sansa sa primesc un raspuns sau o indicatie de la care sa continui cautarile

Pe scurt, am nevoie sa vad configurarea benzilor din respectivul sens giratoriu.

Va multumesc frumos

TibiV

Revin cu largirea strazilor Turnu Magurele si Luica, o lucrare extrem de necesara...

Marti, 8 mai, ora 15.50, venind dinspre Obregia spre Brancoveanu (deci incepem cu Turnu Magurele).
Au ajuns aproape de semaforul de la Hornbach.

Intamplator, incepand de la str.Stupilor am urmarit intr-un fel acest utilaj din dreapta...

Da, cupa era plina de borduri...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

Inainte de a continua, va reamintesc ca nimeni nu a vazut deocamdata "planurile oficiale" ale lucrarii.
Totusi, colegii "electrici" au primit pe FB doua poze cu "Plan de situatie - Semnalizare si marcaje".
==========
Ceea ce vedeti aici este fix zona din care sunt pozele precedente

Iar aici viitorul giratoriu (?!?!?!...) de la intersectia cu Brancoveanu. Care mi se pare absolut idiot...

==========

Sa mergem deci mai departe cu pozele

Lucrarea este pana la RATB Dorohoi. Probabil alveola autobuzului va deveni probabil "noua banda 1".

Intersectia cu Brancoveanu...

... unde va aparea maretul giratoriu

De la Brancoveanu intram pe Luica, unde nu am vazut picior de muncitor

Pozele full-size: https://imgur.com/a/IAxsfo6

TibiV

Sper sa nu va "asazinez" cu lucrarile din Bucuresti...

Trec la "reamenajarea" Bulevardului Alexandru Obregia.
Poze de marti, 8 mai 2018.
Scuzati calitatea unora dintre poze, dar eram in mers...
Vin dinspre Pasajul Piata Sudului pe Nitu Vasile.

Am trecut de giratoriu si am intrat pe Obregia.

TibiV

Urmeaza 4 poze foarte interesante...
Pe spatiul verde se vede un buldo-exca, iar langa el, pe "fosta banda 3", este o camioneta

Uite buldo-exca.
Observati gardurile inca nedemolate din fata utilajului. Curate, fara urma de rugina...

Camioneta mi-a iesit in fata....

... sper ca duce acele garduri doamnei Firea, sa le inlocuiasca pe cele ruginite din Colentina, de pe linia lui 21 (detalii in topicul RATB...)

ASTEA sunt bordurile (si pavelele puse in urma cu nici 2 ani) pe care le sparg acum... Adica PS4 sparge bani la greu.

Sa terminam cu Obregia

Am ajuns la capatul troleelor

Pozele full-size: https://imgur.com/a/e4I1dIe

BIGRED1984

Tot S4, de data asta nu cred că i-am anticipat careva.
Pe trotuarul de la cimitir-BIG către rond Nițu Vasile se face gard de bolțari,sau cum se numesc ăia.
https://imgur.com/a/MbycZ1f

TibiV

BIGRED,

asa se pun pozele:

(Daca vrei lamuriri, contacteaza-ma pe PM)

BIGRED1984

Da, știu; dar vroiam să fie exclusivitate, și am dat linkul, nu am mai stat să iau url-ul pozelor, e mai greu cu forumul pe mobil,fără tapatalk.
Merci oricum pt ajutor, nu e oferit in fiecare zi de oameni importanți  :)

TibiV

Quote from: adrian rosca on December 29, 2017, 07:42:44 PM
Catiusa a omis sa spuna ca de fapt largirea bd. Liviu Rebreanu nu este finalizata, barul Gnome rezistand si acum cu stoicism. Iar la Pasajul Piata Sudului receptia la terminarea lucrarilor nu este nici acum finalizata, chiar daca e "pe stil vechi". Pentru cine nu stie ce e cu barul de pe Rebreanu, e vorba de situatia asta:

Situatia de marti, 8 mai 2018

BIGRED1984

Apropo de demolari, nu mai stiu daca aici sau 'dincolo', se intreba cineva ce-i cu gardul de pe coltul Obregia cu Racovita, tot la rondul Nitu Vasile.
Acolo era o florarie. Tot o florarie era si vis-a-vis, pe Obregia, in fata la BCR...... erau.
La fel si un chiosc de ziare, relocat langa taxe si impozite, conform unui A4 legat de gard.
Plus cele 2 magazine, probabil fara autorizatie din gradina blocului, cred ca vor avea soarta demolarii.

BIGRED1984

Tot pe acelasi blvd. Obregia, au 'modernizat' si au facut o mare prostie : s-a blocat cu bordura continua iesirea/intrarea pe Dragos Mladinovici, intoarcerea la scuar nu va mai fi posibila, ramane doar trecerea de pietoni.
Acum trebuie sa faci o sicana si ma intreb cum o fii cand vii seara din oras, daca nu se blocheaza intoarcerea de la piata straduintei.

Ionut

Primăria sectorului 4 vrea să lărgească străzile principale la patru benzi, în următoarele şase luni. În plan este şi construcţia de noi locuri de parcări

"Sufocată zilnic, la orele de vârf, de mii de maşini care circulă către şi dinspre judeţul Ilfov, Şoseaua Berceni va avea, cel târziu, până la jumătatea lunii noiembrie a acestui an, câte patru benzi de circulaţie, pe toată lungimea ei de cinci kilometri. Lucrările au început de anul trecut dar sunt dintre cele mai complexe. Şi asta întrucât, până la lărgirea efectivă a părţii carosabile, acestea presupun, în primul rând, relocarea reţelelor de utilităţi (apă-canal), care, împreună cu reţeaua de iluminat public vor fi extinse până la Şoseaua de Centură", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de primăria sectorului 4.

"Strada Caporal Luică este reconfigurată. Aflată într-o zonă de tranzit, intens circulată între sectoarele 4 şi 5, strada va fi supralărgită la două benzi de circulaţie pe sens, pe tronsonul cuprins între Bulevardul Constantin Brâncoveanu şi Şoseaua Giurgiului, astfel încât şoferii să scape de cozile ce se formează la una dintre cele mai aglomerate ieşiri din Capitală, cea spre Giurgiu. Mai mult, pe toate cele trei artere, concomitent cu lucrările de lărgire, se amenajează şi parcări în spic, acolo unde traficul permite acest lucru, se modifică trotuarele, pentru ca pietonii să poată circula în cele mai sigure condiţii, dar se reamenajează şi spaţiile verzi", se mai arată în comunicatul instituţiei.

"Toate aceste lucrări trebuie să fie gata, cel mai târziu, până la jumătatea lunii noiembrie a acestui an, pentru a nu se pierde finanţarea acestor proiecte extrem de importante", a declarat, printr-un comunicat de presă, primarul sectorului 4, Daniel Băluţă.

ZF