[B] Discuții, lucrări şi proiecte diverse în Bucureṣti

Started by Ionut, September 20, 2011, 07:56:58 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

reiny2000

La câteva sute de metri este Șoseaua Fabrica de Glucoză, lărgită acum câțiva ani. Sunt curios care este justificarea acestei lucrări.

oc7avian

Glumești? Un 2+2 civilizat acolo ajută enorm cu toate funcțiunile necesare (pietonal + velo). Iar dacă și citeam despre ce e vorba înțelegeam că implică extinderea liniei de tramvai (16 unit cu 5), se pregătesc legături între bulevarde și se face și un P&R.

AndreiB

Cred ca in zona e nevoie si de o parcare de dimensiuni mari, cu plata. Cred ca cea mai buna solutie ar fi un proiect PPP pentru o parcare subterana de mari dimensiuni in curtea Muzeului Aviatiei.

Valentin

Cel mai logic mi se pare un P&R sub/deasupra capatului de azi al liniei 16, cu modernizarea si pastrarea liniei (in caz de avarie/deviere), poate chiar facut un nod intermodal daca e loc de asa ceva...

reiny2000

De acord cu extinderea liniei de tramvai, în rest permite-mi să fiu sceptic. Nu cred că e nevoie de lărgire la 2+2 pentru trotuar/pistă de biciclete, iar P&R am văzut deja cât succes au avut chiar și când e legată de metrou.

bZ1-

si mai bine nu le mai facem, nu? cu timpul lumea se va civiliza, nu poti renunta la un ideal doar pt ca momentan toti merg cu masina oriunde.

mirceaeliade

Nu stiu daca e prima data cand se vorbeste despre proiectele astea:
QuoteIntr-un video postat, Firea a spus ce proiecte sunt in plan in Sectorul 5 al Capitalei.
"In programul de guvernare locala 2024-2028, avem cateva proiecte clare:
– Supralargire Soseaua Magurele, zona aflata in administrarea PMB, la patru benzi de circulatie, fata de doua cat are in prezent. (PMB + Primaria Sectorului 5)
– Supralargire Soseaua Alexandriei la sase benzi de circulatie si stingerea conflictului cu linia tramvaiul 32, care traverseaza intersectia. (PMB + Primaria Sectorului 5)
– Construire alternativa de trafic la Soseaua Antiaeriana, prin crearea unui bulevard cu patru benzi de circulatie intre Str. Brasov si Soseaua Alexandriei (PMB + Primaria Sectorului 5)"www.

panda_no 5

Familia Firea-Pandele nu au fost in stare sa faca macar primul pas pentru condtructia pasajelor peste calea ferata Bucuresti-Constanta cat timp au fost primari in Bucuresti si Voluntari.
Si cu primar PSD la sectorul 2.
Pandele e la al treilea mandat de cand tot promite pasajele  :((  :((  :((
Am pliantele de la alegerile anterioare la sertar.......

paullie

Aia cu bulevardul Brasov - rahova e poveste veche pe la Florea am auzit-o prima data dar cine stie de când este.

dr4qul4

@panda_no 5 , de 4 ani primarul de la 2 e tot de la USR. Si tot nu s-a miscat nimic.
Dar e chiar mai rau ca inainte. Nu s-a mai auzit nimic de de pasajele Petricani si Andronache. Atunci mai ziceau ceva. Cred ca prindea destul de des bariera si nu avea cum sa nu-si aminteasca
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

lone_wolf32

Între timp pe Ghidiceni... Aproximativ între margelelor și topazului... Ce ma bucur ca nu fac mai multe case

reiny2000

În zona aia parcă e o zonă de protecție sanitară și nu-ți dă voie Apa Nova să construiești nimic, de-aia a stat și strada Ghidigeni din sectorul 5 neasfaltată atâta timp. Interesant totuși dacă pot să o transforme în parc.

lone_wolf32

Si era nevoie grav de trotuare in zona... dar o sa fie in continuare pentru ca nu ataca toata zona pana la "rondul" Apa Nova

Claudiu T.

Multumum pentru filmare Adix.

Intreb si eu degeaba,chiar era nevoie de un pod peste Dambovita aici cand urmatorul pod e la un km jumate? Care sa fie justificarea?