[B] Discuții, lucrări şi proiecte diverse în Bucureṣti

Started by Ionut, September 20, 2011, 07:56:58 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TibiV

@lucian,

te rog, NU mai arunca link-uri chioare.
Nu ti-am dat minus, dar nici nu am accesat linkul.
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Probiu

Lucrari noi scoase la licitatie in sector 3 "Cresterea mobilitatii urbane prin fluidizarea traficului auto pe soseaua Mihai Bravu, de la intersectia cu str. Baba Novac pana la intersectia cu str. Penes Curcanu"
https://e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100128840

dr4qul4

Licitatia este facuta de sector 3 (au primit acceptul PMB??!!!)
QuoteObiectul contractului îl reprezintă execuția lucrărilor privind construirea a două pasaje rutiere subterane în dublu sens, a unui pasaj pietonal subteran și lărgirea locală a Căii Dudești între Șos. Mihai Bravu și str. Caloian Județu în vederea realizării obiectivului de investiții ,,Creșterea mobilității urbane prin fluidizarea traficului auto pe șoseaua Mihai Bravu, de la intersecția cu str. Baba Novac până la intersecția cu str. Peneș Curcanul" conform caiet de sarcini si proiect atasat. Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor: 18 zile. Clarificarile solicitate dupa acest termen nu vor mai fi luate in considerare. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare /informatii suplimentare, in cea de-a 11-a zi inainte de termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor.

Valoarea totala estimata:146.991.338 RON - nu e cam putin?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

rota

sper sa inceapa cu largirea Căii Dudești, e horor aceasta straduta  :(

lucian

Da pentru ca vorbim de o strada care face accesul spre centrul capitalei pentru cei care vin din titan/salajan.Daca tramvaiele sunt pline care vin din aceste zone ce sa mai vorbim de fluxul de mașini care străbat Calea Dudești.Apoi mai vorbim ca in zona ai mall-ul vitan si policlinica vitan,una dintre cele mai mari policlinici din tara,laolaltă cu cea din Titan.Plus ca cei de la Incity au inceput sa construiască iar pe terenul care îl au lângă depoul Dudesti

dr4qul4

tinand cont ca actualul primar s-a opus celorlalte 2 proiecte asemanatoare (Berzei si Calarasilor), chiar credeti ca va accepta demolarea cladirilor vechi de pe Calea Dudesti si de pe bd Marasesti?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

lucian

Din ce stiu nu prea ai clădiri de patrimoniu pe Dudești,gardurile școlilor și gradinitelor din ce stiu ca se mai vorbea si inainte vor fi date mai în spate,deci în cel mai rau caz aici se reduce curtea școlilor.Apoi casele în care multe din ele funcționează minimarketuri si frizerii sau astea de tip gogoșerii.Cel mai notabil lucru din ce am inteles si se vorbește de ceva timp si anume ca ar urma să fie demolată clădirea unde a funcționat Posta Vitan pana la inceputul anilor 2000.

Probiu

Nu stiu daca ati citit documentatia, dar la prima vedere largirea Caii Dudesti se realizeza intre Mihai Bravu si Caloian Judetu, deci in dreptul Primariei Sector 3. Cred ca sunt 200 m.

TibiV

Vedeti ca vor sa largeasca Calea Dudesti DOAR intre Mihai Bravu str. Caloian Judetul.

Adica pe o lungime de circa 95 de metri...

https://economedia.ro/primarul-negoita-de-la-sectorul-3-vrea-sa-faca-doua-pasaje-rutiere-subterane-si-un-pasaj-pietonal-in-zona-bulevardul-mihai-bravu-ce-lucrari-vor-fi-in-zona.html#.YV_p2tpBzct

Lărgirea locală a Căii Dudești între Șoseaua Mihai Bravu și Strada Caloian Județul la două benzi de circulație pe sens, adiacente căii de tramvai, va avea lățimea propusă a amprizei străzii pe zona menționată de 19,5m (5,5m zona de tramvai, 14 m zona carosabilă). De asemenea va fi necesară translatarea trotuarului existent, respectiv a spațiului verde existent pe latura sudică a Căii Dudești".

Goldmund

^
Este exact zona deja amenajata de curand cu spatiul verde intre bordura si trotuar...

TibiV

Pai ce rol crezi ca poate avea spatiul verde in "sectorul lui Betonel"?!....

dr4qul4

Stau in sectorul 3 dinainte de betonel si iti pot spune ca este mult mai verde ca inainte!!!
Pana si zona aia verde a fost amenajata tot de el si a si fost criticat pentru asta, deoarece "e bulevaard si tine de PMB si el nu are voie". Ba din contra a amenajat si  vizavi.
Daca largeste strada acolo (desi nici asta nu are voie) e un lucru pozitiv.
Nu zic ca nu are si bube, dar mi se pare aiurea sa-i zici betonel cand, in mandatul lui, primaria a infiintat o pepiniera de copaci si flori si a transformat zeci de terenuri virane in spatii verzi.
Eu inca mai tin minte cati carcotasi erau pe aici cu gazonul de pe linia de tramvai de pe Vitan. Anii au trecut si  gazonul inca arata mai bine ca cel de pe arena nationala (cel pus primul  :D ) si nici tramvaiele nu s-au blocat din cauza lui.

in aceeasi nota, banuiesc ca stii cum arata zona Bobocica in urma cu 10 ani. Acum zona incepe sa arata ca un parculet. Zona verde este extinsa si avem pomi proaspat plantati si pe restul de 3 colturi (energeticienilor si auchan, spre Rm Sarat/Vitan sunt deja mari)