[B] Discuții, lucrări şi proiecte diverse în Bucureṣti

Started by Ionut, September 20, 2011, 07:56:58 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

strumf11

Quote from: danutzu_1069 on December 06, 2019, 09:13:09 PM
Are cineva vreo idee despre ce "vorbeste" Baluta pe afisul asta?
Afisul este la Aparatorii Patriei
A intrat deja in campanie electorala?

Mai e un afis identic si in capat la Obregia ....

Dominik

You're in Steelers Country

voicul

Geniala femeia asta!
La fel de magica ca: daca iti pute in B pleaca draqu in alta parte!
CFR cred ca e in extaz ca o sa faca modificiarile astea la komanda!

Gabriela Firea vrea ca barierele CFR de la Petricani și Andronache să nu fie coborâte la orele de vârf - VIDEO

https://www.digi24.ro/stiri/economie/transporturi/gabriela-firea-vrea-ca-barierele-cfr-de-la-petricani-si-andronache-sa-nu-fie-coborate-la-orele-de-varf-1245377

TibiV

Firea...
Pentru ca nu vreau sa o definesc drept blonda.
Blondele au totusi ceva urme de inteligenta...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

paulmare

Acum 12-13 ani, Pandele se plangea cum ar face el pasaje si la petricani si la andronache dar nu poate din cauza "lipsei de colaborare" a primarilor din bucuresti de la generala sau s2

acuma ca o are pe duamna primar in casa de ceva vreme, si reciproc, duamna primar pe pandele la dumneai in case, dupa ce au mutat menajarul general al orasului voluntari prefect de bucuresti etc pasajele alea ar fi putut fi gata de mult si barierele cfr ar fi trebuit sa fi stat ridicate, normal

raresc

O:-) O:-)

"Primarul Sectorului 5 a susținut că 7,4 kilometri liniari de cale ferată dezafectată vor fi transformați într-un mare bulevard între Cotroceni (Razoare) și Șoseaua Giurgiului.
Într-un mesaj pe Facebook, Florea i-a invitat joi, de la ora 13.00, pe toți cei 42 de parlamentari de București să semneze inițiativa legislativă prin care această cale ferată aflată în proprietatea publică a statului, a Ministerul Transporturilor și a CFR să treacă în administrarea Sectorului 5. "

Sursa: https://www.b1.ro/stiri/politica/daniel-florea-sectorul-5-proiect-bulevard-317939.html

Cobi

Primaria Capitalei a montat în Pasajul Unirii corpuri de iluminat la o distanță de aprox 3 metri între ele. Din acest motiv, apare efectul stroboscopic, efect ce poate afecta persoanele cu epilepsie.
În pasaje și tuneluri se face o banda luminoasă continua tocmai sa se evite astfel de situații.

Ionut

Bine ai venit pe forum, Cobi! :cheers:

Dacă am inteles bine la telefon ai și filmat și ai pus pe Youtube? Poti pune aici pe forum filmulețul.

voicul

Hai sa iti bagi p***, ca ma dor pe mine ochii, din spatele monitorului!

Fac economie de de 3 leduri, care oricum nu consuma nimic, nici in 10 ani, dar pun statui peste tot!

nirolf

Din păcate iluminatul din pasajele "modernizate" de compania municipală este prost făcut, aparent au luat doar muncitorii de la Luxten, inginerii or fi angajați pe pile. Iluminatul în pasaje are și el o logică: de exemplu, ziua la capete ar trebui să fie lumină puternică decât în restul pasajului (pentru adaptarea ochiului la intrarea/ieșirea din pasaj), iar noaptea luminile alea extra din capete se sting. La Victoriei au pus lumini puternice peste tot și n-am observat diferență zi/noapte, aici văd că au făcut stroboscoape.

dr4qul4

Eu am trecut de cateva ori bune prin pasajul Unirii si am observat doar ca este iluminat mai bine . Nu am avut nici un fel de disconfort. Dar nu am epilepsie...sau alte afectiuni neurologice.
Dar, nu cumva epilepticii, au interdictie la condus? Pasagerii pot sa inchida ochii cand trec pe acolo (daca ii deranjeaza atat de tare).
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

TibiV

Epilepsia este o boala care duce la interdictia conducerii oricarui vehicul (terestru, naval sau aerian).
Dar da, pasagerilor care au aceasta boala, luminile alea le pot provoca o criza...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

rota

tocmai a anuntat Negoita ca lucreaza la 2 proiecte pt pasaje subterane rutiere in S3 :
1 intersectie Mihai Bravu - Calea Vitan
2 Mihai Bravu - Calea Dudesti directia nord sud