[B] Discuții, lucrări şi proiecte diverse în Bucureṣti

Started by Ionut, September 20, 2011, 07:56:58 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

elcraft

Quote from: voicul on March 31, 2019, 04:10:17 PM
Acum vroiam sa postez si eu stirea asta :)

Trafic Alert Bucureşti - chiar pare ca merita sa il instalez. Sunt curios si cat de repede, dupa ce faci o sesizare, vor face ceva.
Oare va merge: cu cat mai multi raporteaza cu atat mai repede?
La peste o luna de la prima sesizare si peste 30 de sesizari pana acum, din care majoritatea pentru categoria "Parcare neregulamentara", altele pentru indicatoare degradate si inca cateva din alte categorii, pot sa rezum urmatoarele:
- Sesizarile trec destul de repede de la rubrica "Noi" la "In Lucru" (ore);
- La "In Lucru" zac mult si bine;
- Din toate sesizarile pe care le-am facut, cateva au trecut la "Solutionate/Rezolvate";
- Cele care au trecut la "Solutionate/Rezolvate" pana acum sunt doar cateva si doar din categoria "Parcare neregulamentara";
- La descrierea rezolvarii, la toate apare scris "Sesizare transmisa spre solutionare Directiei Generale de Politie Locala Sector X"; deci halal rezolvare, ei s-au spalat pe maini si de acolo probabil nu mai afli nimic;
- Cele care au trecut la "Solutionate/Rezolvate" nu sunt neaparat cele mai vechi. Am sesizari care au depasit o luna, oare nu era termen legal de 30 de zile pentru raspuns?

TibiV

Ce naiba speri sa rezove astia, care fac si lucrurile noi cu kr?!?!...

Quote from: cezar-mario2012 on April 23, 2019, 08:32:02 AM
^Eu cred că totuși cei de la Citroen sunt cu boscheții pe trotuar.
Hai sa iti arat trotuarul de langa Autobaza Obregia (Tn.Magurele/Obregia/Metalurgiei).
Gardul autobazei (in stanga pozei) este acolo de peste 20 de ani, poate 30...
Poze de luni, 29 aprilie 2019.

Cica pietonii nu au loc de masinile parcate pe trotuar... De regula este adevarat, dar masinile se pot muta, astea NU...

Incearca se treci pe acolo cu un carut de copii, nu mai vorbesc de un scaun rulant pentru handicapati...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

nenea_hartia

^ Incredibil, chiar nu puteau monta cabinetul ăla 2 metri mai departe? Și așa trotuarul e o glumă proastă. Toată țara a ajuns să fie proiectată de niște tâmpiți :(. Am un folder cu poze asemănătoare din orașul meu natal, am tot zis că într-o zi o să-l pun pe forum, poate roșește arhitecta-șefă și mai face niște cursuri la seral. Deși mă îndoiesc, probabil e mândră de aberațiile urbanistice pe care le-a aprobat.

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

voicul

S-a reasfaltat ieri pasajul Victoriei - sens Dorobanti - Banu Manta.
Strabag se ocupa si de asta (cred ca le-a castigat la pachet), dar nu ar fi vrut sa faca asfaltarea (2 benzi) dintr-o singura tura. NU. Cate o banda odata.

Cristi N

ELCEN a trimis o scrisoare Consiliului General al Municipiului Bucuresti. link

Pe scurt, in decembrie 2018, Primăria a semnat o convenție prin și-a luat angajamentul să plătească contravaloarea subvenției pentru energia termică pe lunile de iarnă, chiar dacă problema datoriilor mari pe care le are RADET la ELCEN nu este rezolvată. Însă primaria a încălcat convenția chiar din ianuarie 2019 și nu a mai plătit nimic nici până în ziua de astăzi. Așa că ELCEN a înregistrat datorii la furnizorul de gaze (Romgaz), iar acesta amenință că va sista furnizarea de gaze. Dacă acest lucru se va întâmpla, atunci ELCEN nu va mai putea livra agent termic către RADET, iar RADET nu va mai livra căldură și apă caldă pentru bucureșteni.

Sursa rezumat: link

voicul

S-a dat drumul la semaforul pentru trecerea ce duce in/la Arcul de Triumf. De pe acest squar se trece spre Arc (eram fix cu soarele in fata si de asta nu e poza fix la trecerea de la Arc).