Totul despre autoturisme retro

Started by TibiV, September 09, 2019, 11:03:31 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SB76UFO

"Prostia este eternă și invincibilă"

SB76UFO

SB76UFO

SB76UFO

SB76UFO

SB76UFO

SB76UFO

kitsune

Sincer, multe din astea sunt doar cu forma cât de cât retro. Că sunt modificate la greu. Nu mai sunt retro, sunt custom. Personal, nu înțeleg moda cu widebody si slammed, dar în fine...

@gruiarew, ideea mea era tocmai asta. Dacă modelul respectiv (T2) a fost popular, l-au fabricat fără modificări până de curând (se vede totuși că au pus un motor in 4 timpi răcit cu apă, de aia masca de radiator). Numărul nu e vechi, e brazilian. Mașina din poză poate fi chiar 2013, când a ieșit din fabricație.
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

gruiarew

Credeam că-i la nemți, my bad. Păi atunci nu-i nimic retro că omul trage de ea, cât mai merge. Ieri (duminică) am fost pe sate, îs în DE. Extraordinar de multe masini retro. Le-au scos băieții la încălzire. Plin de broaște, cobre și mai niște chestii ce habar n-am avut ce îs...
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

Harry

1938 Romania | foto: colectia Stefan Constantinescu

Harry

1938. Ploiesti. Caravana de film Paramount-Institutul Cultural National | colectia : Stefan Constantinescu

Harry

Un superb Auburn Phaeton 6-80 convertible din 1930 pe strazile capitalei. O masina foarte rara chiar si atunci, a fost produsa intre 1900 si 1937 in Auburn, Indiana, USA.

foto din colectia personala

Harry

undeva in Romania. 1939 Plymouth P8 Deluxe

Harry

Opel Olympia

Harry

Habar nu aveam ca am avut o fabrica de anvelope dodge  :o