News:

Tur de forță API, 12-14 martie:
A3 Topa-Poarta și DEx4 Tureni. A0 Sud 3, A0 Nord 1, 4 și 3.

Main Menu

Drumul Expres DEx4 Turda-Dej

Started by danpandrea, August 26, 2019, 11:47:19 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

raulbogdan23

Sunt cele pentru deschiderea din mijloc de la DC85

raulbogdan23

Obiectiv: Drum Expres DEx 4 Legãtura A3 - DN 1 loc. Tureni
Data filmare: 14.03.2025
Constructor: DIMEX 2000 - Con-A - Autotehnorom

Enjoy!

Ionut

gicu

Vineri după masă asfaltau un sens din viitorul pasaj DN1.

alexV

Casti, hamuri, legaturi. In mult privinte eu cred ca Dimex lucreaza corect pe proiect. Doar ne-am invatat cu viteza altor constructori, prilejuita de arderea unor masuri de siguranta personal si de calitatea finala a drumului.

florin74

Pai sa ne uitam la filmarea/filamrile recente de pe A3, de pe Zimbor Poarta Salajului  :bash:

horatiu.cosma

^^
În niciun caz nu ar trebui să fie ori una, ori alta. Adică ori heirup și rabat de la calitate, ori respectarea legii, dar terminat la sfântul așteaptă. Această balanța între viteză, SSM și calitate e dată de termenul contractual. Și aici Dimex eu restanțier.

reed

la Erbasu și aia care curata santurile au casca de protecție,ce vorbim noi aici?Normal că pe unii ard etape .Big time

sergiucloog

Scuzati amatorismul, dar daca termina cu grinzile la subtraversarea mare, teoretic nu mai au mare branza de facut, nu? Umpluturi/terasamente si asfaltare/hidroizolatie? Circulam in iunie pe aici sau nu?

StefanCelMare

Cam pe acolo ar trebui să fie gata. Iunie +/-.
Garanții nu există, evident.
Vara asta pare totuși inevitabil.
Ar fi ciudat să intre în toamnă.

SergiuSerj

Stie cineva data cand o sa se mute traficul de pe DN pe noul pod? Avand in vedere ca a inceput asfaltarea

Ionut

Drumul Expres DEx4 DN1-A3 lângă Tureni - 14.03.2025 - Dimex Con-A - filmare completă

Ionut

API pe Facebook

DEx4 Tureni, cel mai devreme la final de iunie.

V-am spus încă din iulie 2024 că antreprenorii nu vor reuși să producă surpriza de a inaugura anticipat, în decembrie 2024, acest ciot de nici 5 kilometri, dar extrem de important pentru regiune.

Din păcate, deși au circumstanțe atenuante fiind la primul lor proiect pe infrastructura rutieră majoră, constructorii ne-au dezamăgit și nu vedem cum vor putea să dea drumul la circulație mai devreme de sfârșitul lunii iunie 2025, în cel mai optimist scenariu.

Contractul a fost semnat în 28.07.2023 cu asocierea Dimex-Con-A, are ordin de începere emis în 21.08.2023 și prevede 18 luni de execuție directă, deci termen de finalizare: februarie 2025.

nicolaem

cu tot respectul 3 luni de intarziere ei fiind neplatiti este acceptabil.
dezamagiri sunt chinezii la centura zalau sau aktori pe A10 unde erau videuri luni la rand si numarai muncitorii pe degete.

aici de fiecare data se lucreaza, exista activitate, nicidata nu a lasat impresia de santier parasit cum am vazut la multi alti.

nu stiu, poate aveau resurse suplimentare, dar daca aici nu is platiti, le muta si ei acolo unde sunt. problema nu mi se pare constructorul, ci CNAIR/MT/Bugetul. 

trifrazvan1977

@nicolaem
Am urmarit santierul de la inceput si pe langa bani pare o problema de organizare.
La orice filmare aveam zeci de utilaje peste tot, forfota, dar avansul este mic si haotic: asfaltat in petice, terasamente incepute si nefinalizate, suprabetonari la fel.
Ca si comparatie ma uitam la UMB zona Zimbor, unde cu un santier care parea abandonat tot timpul au ajuns la nivelul de toate structurile betonate si terasamentul finalizat la nivel de piatra sparta.
Oricum as lua-o pentru mine e o dezamagire evolutia de pana acum.