Drumul Expres DEx4 Turda-Dej

Started by danpandrea, August 26, 2019, 11:47:19 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

andreita

daca ajung pe la 80% pana de craciun si iarna nu este grea, eu cred ca ar putea sa deschida prin aprilie

Ionut

Mai-iunie. Nici ei nu zic aprilie.
Eu sper doar să nu-și rupă gâtul (financiar).

andreita

corect si asta. dar ma gandesc ca nu sunt chiar asa iresponsabili cei de la CNAIR. Acuma na, nu am eu experienta voastra cu proiectele.

mircea

Nu înțeleg la ce te referi cu iresponsabilitatea CNAIR în cazul ăsta, dar am niște vești proaste pentru tine.

nicolaem

^cand banii nu sunt destui, ei se duc unde decide politicul. si el decide in functie de interes.

e foarte simplu.
Vezi UMB care se concentreaza pe A7 nu pe A3 desi ambele is in PNRR.
DEx4 inca de la inceputul anului nu avea finantare alocata in buget. practic e o surpriza placuta ca a mers santierul in ritmul asta

26ld

Ehe, când intră un antreprenor român care muncește în insolvență, nu mai plânge nimeni, că nu e firma sfântă.
Dar cumva trebuie să susținem și să înghițim orice de la firma sfântă că "sunt ai noștri", "țin banii în țară" și altele.

Câtă ipocrizie. :puke:

sergiucloog

Nu se poate sa le ducem cate o sticla de palinca sa termine mai rapid? E deja a doua oara in 4 ani cand mi se rupe un arc in Turda...

JohannDB

Mai zilele trecute pe A3CJ fiind (km 21+500 - 22+700), am reușit să fiu încă pe lumină, pe zona de racordare cu DEx4 și,.... cam nimic în plus la rampele de racordare la corpul autostrăzii, deși dinspre Turda venind se vede bine "un asfalt" până aproape de rampe.....

raulbogdan23

Pe bretelele A3Cluj-Tureni si Tureni-A3Turda se pregateau de balast pe partea opusa la bretele cea mai in spate e cea Tureni-A3Cluj unde au mult de compactat si conditiile meteo din ultimele zile nu permit.

In ultima perioada s-au axat mai mult pe partea de DN1 sa termine rampele si sa poata muta traficul.

ncb

Drum expres DEx4 Turda - Dej | A3 - DN1 (Tureni) | Comparatie stadiu lucrari 20.09-24.11.2024

Raducu P Drum

bdragos2

"Transporturi agabaritice pe ruta Avrig – Tureni!!
În perioada 27.11.2024 – 04.12.2024 se vor desfășura patru transporturi cu depășiri pe traseul: Avrig – DN1 – Veștem – DN1 - Centura Sibiu – A1 – Sebeș – A10 - Turda – DN1 - Tureni.
Vehiculele transportă grinzi.
Lățimea maximă a vehiculelor este de 2,70 m, masa totală 107,50 tone, lungime 49 m, înaltime 4 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic."

SURSA

Xander

Poate s-a mai zis sau intrebat pana acum, dar cred ca portiunea asta are cea mai mare densitate de subtraversari si supratraversari. Ganduri bune doamnei primar, o foarte buna utilizare a banilor (publici). Multumim.

gicu

^^ De ce le bagă oare prin Turda și nu fac un acces temporar direct din A3?

raulbogdan23

Inca nu pot utiliza breteaua A3Turda-Tureni si nu au pe unde sa iasa in conditii decente si de gabarit

Daca te uiti pe ultimele filmari exista doar 1 acces pe terasament pe partea A3Cluj-Turda, iar ca sa intre in santier ar trebui sa coboare pe breteaua mai sus mentionata si sa intoarca acolo, iar spatiul de manevra e foarte mic pt un ansamblu de 50m.

raulbogdan23

Update de azi 28.11.2024

- au adus o foreza care si-a facut de lucru intre bretele DEx4-DN1Cluj si DN1Turda-DEx4
- au terasament pregatit pt asfalt la nodul cu DN1
- la viaduct Paraul Racilor ieri 5 grinzi pe pozitie, azi cat am fost in santier una a fost ridicata (deci 6 pe pozitie) inca 4 asteptau la rand; grinzile vin la pachet 5 bucati (fix pentru 1 deschidere/1 sens)
- subtraversare drum comunal se turna culea, cofrau bancheta de langa; pe partea opus parea ca s-a turnat zilele trecute beton
- la subtraversarea DC85, terasamente, au mai ramas cativa piloti de facut; la cele 2 pile nimic schimbat fata de acu 10 zile
- in rest pana dupa A3 lucrari diverse pe langa corpul drumului expres
- se contureaza tot mai tare bretele cu A3
- CIC-ul e total schimbat fata de acu 10 zile

LE: referitor la accesul langa A3 pe terasament mentionat in mesajul anterior, cred ca in curand se va inchide temporar, se pregateste zona respectiva de asfalt.