News:

Tur de forță API, 12-14 martie:
A3 Topa-Poarta și DEx4 Tureni. A0 Sud 3, A0 Nord 1, 4 și 3.

Main Menu

Drumul Expres DEx4 Turda-Dej

Started by danpandrea, August 26, 2019, 11:47:19 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Feri

Filmare completă - Legătura între Autostrada Transilvania A3 și DN 1 - Tureni DEx 4 - 19.03.2025 - On The Road AK

florin74

Constructorul Dimex-2000 Company, controlat de antreprenorii Ioan şi Neluţa Lucreţia Scurtu din locali�tatea Rebrişoara, judeţul Bistriţa-Năsăud, a raportat pentru 2024 o cifră de afaceri de 615,4 mil. lei (123,7 mil. euro), de 2,2 ori mai mare faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri de peste 273 mil. lei (55,2 mil. euro), potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor Publice.

Constructorul bistriţean a realizat anul trecut un profit net de 49,1 mil. lei (aproximativ 9,9 mil. euro), de 3,5 ori mai mare faţă de anul precedent, când Dimex-2000 Company a obţinut un câştig net de 14 mil. lei (2,8 mil. euro), conform datelor publice. Compa�nia a ajuns anul trecut la un număr mediu de 245 de angajaţi, cu 46 de oameni mai mult decât în 2023.

Hai ca nu o duce chiar asa rau....

nicolaem

Deci au lucrat cat au avut bani. Să își țină marja de 7%profit. Nimic râu aici.

Contractul de la Tureni e mult mai mare raportat la profitul lor. Deci nu e că și când își permit să lucreze "gratis"

Constructor: asocierea Dimex2000 - Obras - OPR - Autotehnorom - Con-A, pret 562,61 milioane lei fara TVA

Light

,,DIRECŢIA REGIONALĂ DRUMURI Şl PODURI CLUJ" anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare revizuite sau a deciziei de emitere a acordului de mediu revizuit pentru proiectul ,,DRUM EXPRES PENTRU REALIZAREA CONEXIUNII DINTRE Autostrada A3 (Zona Turda) şi Drum Naţional DN1 (Zona Tureni)".
DRDP Cluj

ftraian

Ministrul transporturilor anunță 17 mai ca data de finalizare. Daca nu reușesc cred că API e îndreptățită la replică.
https://www.zcj.ro/eveniment/grindeanu-preseaza-drumul-expres-dex4-turda-tureni-gata-in-mai--277486.html

dr4qul4

poate 17 mai la vara. Eu zic ca prin Iulie va fi deschisa circulatia.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

voicul

^Practic pui API sa dea replici zilnic ... si din cand in cand, la - 5 - 6 luni, o zi libera.  :lol:
Pana la urma si CNAIR o nimereste din intamplare.

qionescu1

Azi la 10:30 nu era nicio miscare pe santier.