News:

Tur de forță API, 12-14 martie:
A3 Topa-Poarta și DEx4 Tureni. A0 Sud 3, A0 Nord 1, 4 și 3.

Main Menu

Drumul Expres DEx4 Turda-Dej

Started by danpandrea, August 26, 2019, 11:47:19 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

AlexC

Da. Este montat deja monstru roșu. Filmarea probabil mâine dimineață.

SergiuSerj

Ieri in jurul pranzului am trecut pe langa supra traversarea DN si era un TIR care descarca hidroizolatia

AlexC

Da. Au inceput hidroizolatia cu membrană bituminoasă, sau cum ii zice...

andreita

doamne ajuta. Asteptam filmarea cu mare interes. Eu am trecut ieri prin zona si n-am vazut nimica interesant prin santier. Dar era trecut de 6.

horatiu.cosma

Doar la Aktor pe A0 mai e atâta interes la fiecare pietricică mișcată pe șantier  :lol: . Săptămâna viitoare va fi evenimentul galactic al ridicării grinzilor pe acel overpass din debleul mare.

AlexC

filmare 07.03.2025

Seara placuta!

PS: am tras o editare rapida. sper sa va placa, sa nu trebuiasca sa-l fac din nou. :(

horatiu.cosma

Și am mai înțeles că cei de la Con-A au niște probleme la betoane, nu le-au ieșit prea grozav turnările, clasele de betoane, trebuie să dea afară, să vină cu extra armătură și alte măsuri de remediere.

andreita

@horatiu.cosma  la betoane, te referi la fiecare pod ? Sau doar la unele ?

la cat de mult injur cand trec prin Turda, o sa fie petrecere cand e gata acest lot

nicolaem

progresul acela de 18% aparut public recent e cumva financiar? au mai platit ceva?

AlexC

Quote from: nicolaem on March 08, 2025, 10:57:35 AMprogresul acela de 18% aparut public recent e cumva financiar? au mai platit ceva?
Și eu sunt curios care-i treaba cu plățile!
Pentru că a rămas mult material filmat și pentru că, în medie, cam 3 minute se uită lumea la filmulețe, am făcut un colaj din lucrări.

Data filmării: 07.03

Duminică plăcută, tuturor!!!

TibiV

Frumoasa filmare, multumim!....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

nicolaem

cred ca va fi mare minune sa fie finalizat anul asta.

cetateanul_turmentat

@nicoleaem  Am zis si eu ca iunie e fantezie, poate sfarsit de octombrie e o speranta pentru optimistii incurabili. Am fost pus la punct repede.

carutasul

Quote from: horatiu.cosma on March 07, 2025, 05:38:35 PMDoar la Aktor pe A0 mai e atâta interes la fiecare pietricică mișcată pe șantier 

Precum la București, așa și la Cluj :)  Adevărul e că sunt lucrări de impact asupra orașelor respective...

nicolaem

^vezi tu acum câteva luni și eu te as fi pus la punct. Dar când stătu nu plătește... Firma asta nu cred că poate  să termine cu banii ei. Deci situația se înrăutățește in fiecare zi.
Vedem când apar plati