Drumul Expres DEx4 Turda-Dej

Started by danpandrea, August 26, 2019, 11:47:19 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 3 Guests are viewing this topic.

M_Z

@mdragos hai nu fi asa vehement. asta nu e nimic pe langa monstruozitatea aia de nod dintre A4 + A4sud + acces Cumpana. dar na madam gaju e bine pozitionata in partid si primeste ce vrea. noi doar platim...

horatiu.cosma

Așa cum e legea acum, primarul are drept de veto pe orice proiect care trece prin curtea lui. Dacă în aviz zice că vrea hobanat peste întreaga comună, legea de azi nu poate să il cenzureze.

AlexC

Data filmării: 06.02.2025

O zi ușoară!

Dragos_R

Faina filmarea, multumim ! Din pacate la pasaj DN1 tot fara miscare  :hm: ...

ncb

ȘANTIER DRUM EXPRES 4 LEGĂTURĂ A3 DN1
TURENI

Legat De Cluj LDC

ionutz08

andreita

maine am un drum prin zona. is curios daca au facut ceva progrese vizibile la structuri intr-o saptamana :)) sa imi fac o idee despre mobilizare

Skynick

Nu pot sa nu ma intreb daca mutarea dealului aluia plus pasajul ala la intaltime nu este mai scump decat un tunel elegant acolo.

cfdp

In principiu, stiam ca debleele mai mari de 40 m nu mai sunt economice versus tunel. In plus mai este si viaductul. Totusi drumul este pe patru benzi si nu as avea date destule pt comparare.
Pe linga multitudinea de solutii de consolidare (cred ca toate tipurile posibile), ma inseala privirea sau Valea Racilor la min 0.35 si la starsit montaj, esteamenajata cu un fel de rizberme de beton, in conditiile unui curs cu stufaris? Sau poate ma insel si ce am vazut nu tine de proiect.

Hercule

^ era vorba ca doar ancorele au costat 10 mil Euro.
Discutia era undeva mai in spate.
Deșteaptă-te române!

M_Z

@cfdp

e vechi. un deversor pentru paraul valea dacilor la debusarea din salba de balti.

M_Z

*racilor ... mama lui de autocorrect   :lol:

andreita

am trecut azi pe la santier pe la ora 17. Din DN1 se observa ceva miscare la podul peste Dex4, era ceva camioneta cu Marcaje drumuri (dar parea ca lucrau la parapet).

se lucra la ceva terasamente la bretelele de la DN1/dex4 - dar slabut

la structuri nu prea parea miscare mare, cel putin ce am vazut din partea DN1. Cred ca erau max 10 oameni.

mai erau cateva camioane care pareau active prin santier, cred ca aduceau pamant de la deal catre nodul Dn1

AlexC

filmat astazi, 17.02.2025

Seară plăcută!

andreita

super filmare. mult mai prost avansul decat ma asteptam pentru o saptamana relativ calduta, plus si azi, cam mica mobilizarea. totusi, saptamana trecuta erau grade cu plus afara si azi sunt 0/1. Cred ca voi pierde pariul :))