Drumul Expres DEx6 Brăila-Galați

Started by rota, August 02, 2019, 01:33:17 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

alexa_adrian2001

da-o incolo de treaba! o ia cu incetinitorul pentru ca nu poti folosi cei 10 km? da ma intereaza? cand a semnat contractul de constructie zice undeva ca te grabesti cu proiectul doar daca pot folosi tot sectorul construit? toata stima pentru UMB si ce au facut pe A7, dar aici au dat rau cu bata in balta. Nu sunt din loc, nu ma intereseaza. Dar intr-adevar ca si Ionut, cand vezi cum energia echipei ii dusa doar unde zice politicul - iti vine sa urci muntii.
Imaginati-va ce presiune era pe MT/CNADR sau cine o fi: "Drumul Expres Braila Galati a fost finalizat de constructor la timp dar nu poate fi dat in folosinta ca mai trebuie (sa zic) 30 de m expropriati!"
Asta voiam sa vad. Isi terminau contractul si plecau mai departe.

rocklee

unul din motive este ca inca nu li sa livrat tabierul metalic la partea peste SIRET ...culme spune cineva ca chiar de combinatul siderurgic de la GALATI   :D  :D

poate si-l face singur ...in propria curte la otelul rosu ...da asa mai avem de asteptat cu podul si DEX6.... ???  ;)

Feri

Și tot de la Charly/Alain Legrand:

Drum ( Road) espress Braila Galati ; Siret River Bridge

tom_sawyer

Quote from: l3x on October 21, 2024, 10:39:08 AMPai ce-ar mai fi de calculat? Par a fi la inaltimea finala ...
Quote from: danutzu_1069 on October 21, 2024, 11:56:28 AMNu par, ci chiar suunt la inaltimea finala.
Intrebarea este ce / cum vine intre piloni?

Eu îi apreciez ca fiind la ~60 m în prezent. Acordul de mediu zice că vor avea 80 m.

Dacă se adoptă soluția de la hobanatul parte componentă a Øresund Bridge, înseamnă că sunt aproape finalizați. Să vedem dacă se va monta o grindă transversală și în partea superioară.

https://www.canadianconsultingengineer.com/awards/pdfs/2014/B3_JamesAudubonBridge.pdf

ncb

Drum express Braila Galati , Siret 26 10 2024

Charly

GIV

asa cum se poate observa, traficul se desfasoara in conditii normale, asfaltul este impecabil. Va multumim, domnule Grindeanu. am fost surprinsi de faptul ca domnul Ionel Scriosteanu nu a dorit sa evidentieze progresele din timpul lucrarilor.

Ionut

Nu mai interesează pe nimeni... trist. În ultima poziție API am fost noi înjurați... mi-e lehamite, nici nu am mai scris de atunci.

culi

Vad ca au inceput sa monteze ceva schele de sustinere inspre Braila. Cred ca sunt pentru hobanat. Vad ca si in partea dinspe Galati soclurile pentru acele schele sunt terminate. Asta ma duce cu gandul la faptul ca pilonii sunt la inaltimea finala si se pregatesc pentru inceperea hobanatului.