Drumul Expres DEx6 Brăila-Galați

Started by rota, August 02, 2019, 01:33:17 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mokotow

Nu se mai poate face nimic dupa dezastrul numit cartier Cantemir, acele blocuri care se afla in judetul Braila dar locuitorii au buletine de Galati dar unele servicii sunt asigurate de jud. Braila. Ai zice ca relatiile intre Galati si Braila sunt ca ale SUA si URSS in timpul crizei rachetelor cubaneze la cum functioneaza orice colaborare dintre judete. Singura sansa e sa se renunte la judete candva si sa nimerim cumva in aceeasi unitate administrativa altfel nu se va mai face nimic sigur.

isotech_ro

Quote from: delaprut on June 29, 2020, 12:33:33 PM
Din nefericire, combinatul siderurgic are șanse mari să dispară în următorii 5 ani

da-mi voie sa ma indoiesc privind disparitia ... nu o sa intru in polemici, dar sunt citeva instalatii acolo care nu sunt deloc amenintate de disparitie ... nici la Hunedoara nu au disparut chiar toate

apropos de relocarile care vor trebui facute ... magistrala de transport gaze naturale si subtraversarea dunarii, amplasata putin mai la sud fata de priza dunarii si RomPortMet

LE mokotow "frumosul" si inutitul cartier Cantemir are aceiasi autori ca si acest proiect de autostrada/dx

subway

Probabil ca galatenii viseaza la un pod si mai baban decat al brailenilor!
:)

jaston

Pana atunci, sa vedem cine iese castigatorul licitatiei pt drumul expres.

tom_sawyer

Quote from: Ionut on April 30, 2020, 09:55:11 AM
Arcada singuri. Interesant.

Au dat buleala in comunicatul oficial. De fapt sunt in asociere cu Terna (ca si la centura GL, si la CraPi) si cu subcontractanti Citadina+Lemacons (=Vega), fiecare cu 18%.

https://www.e-licitatie.ro/pub/procedure/statement/view/100100937

tom_sawyer

Conform SEAP, s-a finalizat etapa de evaluare tehnica. Stim ceva, cum stam?

Păun

ce se mai aude de acest drum? stiu ca trebuia de mult sa comunice rezultatul

mirceaeliade

Pe 19 aug a aparut articolul asta:

https://www.antidotul.ro/2020/08/guvernul-vede-roz-viitorul-drumului-expres-galati-braila/

Există deja din aprilie depuse cinci oferte[...] Au trecut patru luni și tot nu s-a stabilit câștigătorul, încă.

tom_sawyer

La CNSC văd că a apărut o contestație de la Rizzani de Eccher (dosar 1816). O fi pentru această licitație?

mirceaeliade

pe harta interactiva:

ESTIMAT COMUNICARE REZULTAT PROCEDURA: 17.08.2020
TERMEN DEPUNERE CONTESTATII: 27.08.2020

Ar putea fi contestatia pe contractul asta, numai ca nu am auzit nimic de comunicare rezultat ca sa stim ce se contesta.

razvan96

tom_sawyer

OK. Atunci de ce stagneaza licitația asta?

tom_sawyer

Quote from: danielCD on September 04, 2020, 08:07:39 PM
UMB se mai află în vreo licitație neatribuită încă?
Quote from: horatiu.cosma on September 04, 2020, 08:10:12 PM
DX Brăila-Galați unde par să fie tot ei primii.

Se confirmă informația? Nu știu de ce întârzie atât de mult licitația asta, așteaptă să vină politicienii în campanie în zonă ca să facă marele anunț? Odată cu centura Galați?