Drumul Expres DEx6 Brăila-Galați

Started by rota, August 02, 2019, 01:33:17 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

tom_sawyer

Se pare că CNSC a finalizat dosarul (2165) contestației Astaldi.

Soluție: Respinge pe fond

Să vedem ce face CNAIR. Semnează contractul ca pe DX12 sau așteaptă eventualul recurs la CAB.

naivu

Eu zic ca asteapta, nu cred ca Braila-Galati e la fel de cerut ca CraPi. Si ma astept ca Astaldi sa mearga pana in panzele albe!

tom_sawyer

Din câte îmi amintesc, la Cra-Pi se adoptase un memorandum în guvern, sau ceva de genul, ca să semneze. Acum cu guvernul interimar, e foarte probabil să nu semneze prea repede.

Bachus01

Zero sanse sa se întâmple ca pe DX12 . Aici nu este nicio grabă iar contestația nu vine de la un noname. 

Tind sa cred ca va fii atacat si la curtea de apel . Astaldi are tot interesul.  Poate optimiza costurile pentru ca la anul va începe si constructia la drumurile adiacente podului . La fel si Umb cu VO Galați.  Indiferent de câștigător probabil va merge repede acest DX daca se misca cu expropierile si nu apar alte neprevăzute

horatiu.cosma

^
Tu chiar nu te lași, treaba ta  :D. Sunt discuții destul de avansate pentru semnarea fără a mai aștepta CAB.

Bachus01

mirceaeliade

La CraPi3/4 aveau motivare logistica sa semneze devreme (ca au utilajele nextdoor pe L2), dar la BraGa cred ca UMB mai degraba ar vrea sa mai intarzie sa semneze ca au destule de lucru pe DX12, A3 si A0

Bachus01

Exclude faza cu intarziatul la semnat.  Înafară de capătul de la Galați restul lotului este foarte usor . Relief de câmpie cu putine structuri.  Nici Astaldi nici Umb nu sunt firme de apartament .  Totul se rezuma strict la partea financiară.  Cine prinde contractul isi mărește marja de profit pentru ca ambele firme vor demara lucrări la anul acolo . Iar cu 2 șantiere în aceeași zonă mai economisești din costuri si poti optimiza anume lucruri

mirceaeliade

>CONTESTATIA DEPUSA LA CNSC A FOST RESPINSA
>TERMEN DEPUNERE CONTESATII / FORMULARE RECURS LA CAB 28.12.2020
>SEMNAREA CONTRACTULUI : 11.01.2021

tom_sawyer

S-a publicat pe SEAP decizia de respingere a contestației Astaldi la CNSC. Pentru cine poate deschide fișierul.

https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100073211

milo1981

Decizia CNSC de respingere contestatie Astaldi o gasiti aici

Link-ul expira in 30 de zile
autoMinder - aplicație de management a parcului auto

CAS

https://www.economica.net/drum-expres-braila-galati-umbrarescu-astaldi-cnsc-cab_194875.html

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a respins contestația Astaldi la licitația pentru Drumul Expres Brăila - Galați, câștigată de Dorinel Umbărescu. Victoria constructorului român nu este însă definitivă, având în vedere că italienii au făcut recurs la Curtea de Apel București (CAB).

iulian9203

Se mai aude ceva de decizia privind aceasta licitație?

NGC

Mai dureaza. Deocamdata avem o amanare. In momentul in care avem decizia, ea va fi pusa si pe forum, deci nu trebuie sa va faceti griji sau sa reveniti asupra starii recursului.