Drumul Expres DEx6 Brăila-Galați

Started by rota, August 02, 2019, 01:33:17 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

GIV

horatiu.cosma

Să știi că nu se dau premii speciale pentru postări la kilogram.

Ionut

ncb

Radu_A

totusi aici de ce nu se apuca de bucata peste siret? sta asa de mult timp...iar pilonii aia par ca au auns la inaltimea corespunzatoare
Pariu cu dr4qul4. 200 lei  (la API). Eu am spus ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. El e mai pesimist

dr4qul4

Au inceput sa ridice suportii temporari si au adus si a 2-a contragrinda (sau cum se numeste) care conecteaza perechea de piloni.
Se misca incep pentru ca nu au oameni, toti sunt pe A7 si pe A1. Si la A0 si la DX12 si aici, se misca incet.

Oricum, nu cred ca pierzi pariul aici. Cred ca vor termina la sfarsit de Decembrie. Acum sa vedem si care este ordinea in care vor executa structurile mari. Podul peste Trotus, Podul asta si ultimul cel de la Cernica.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

miahi

Intrebare ca la scoala generala, oare ce a vrut sa sugereze autorul cu aceasta imagine:

Oare mai este birocratie de facut ?

dr4qul4

DX6 e doar pana in DN25, dar mai exista un proiect separat, pentru drumul de legatura care ar continua pana in Centura Galati. Aia pe care ar fi trebuit sa o faca tot UMB.
Nu mai avem birocratie pentru proeictul asta, dar avem pentru continuarea lui
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

Mojito

O sa fie interesantă operația de ridicare a podului peste Siret. Cred că șenilata aia o sa ridice în tandem cu o alta similara, dar nu știu câte macarale de dimensiunea aia exista in Romania.
Ar fi frumos sa vedem o filmare când se va ridica. Sunt dispus pt o sponsorizare  ;) .

voicul

^Sa te gandesti ce resurse are UMB vs cate contracte are:
1. Daca iti da cu minus ai gasit explicatia.
2. Daca iti da cu plus, refa calculele pana cand ajungi la 1.

26ld

Drum express Brăila- Galati , Siret river bridge 08- 04-2025

Se pare ca au adus si a doua macara de mare tonaj, se vede la inceputul videoclipului.

Multumiri autorului!