[BV] Retail in Brasov

Started by ashbird, October 30, 2014, 05:34:21 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pasadia

Nu stiu de ce, dar se intampla ceva ciudat cu site-ul ala, sunt mai multe linkuri recente care nu functioneaza...

Harry

Pe 20 se deschide noul Lidl din Brasov, nu mai stiu locatia exacta. Poate are cineva din zona timp si face 1-2 poze.

dumbravaandrei

Pe strada Spicului, intre Carrefour Avantgarden si ICCO Electric. O sa pun niste poze zilele astea. Termenul asta a mai fost inaintat de ceva surse, dar noi cel putin nu am primit nimic in cutia postala si nici nu este facuta vre-o campanie de promovare.
Ce pot sa spun e ca pare a fi cel mai mare Lidl din BV

JohannDB

Întâmplător, în zonă, aseară la Carrefour, Mega Image, Penny și ce mai este pe acolo, "descopăr" pe un aliniament din spatele celor menționate și "noul" Lidl.....
Pregătirile sunt  pe ultima sută de metrii.
    "Cel mai mare" ?? Da, după spațiul generos de construcție aflat la dispoziție; în rest aceleași produse de patiserie (și pâine) din aluat înghețat, aceeași încălțăminte ce se dezlipește după o ploaie/două, aceleași conserve de pește ce trec de 6 lei bucata și dincolo sunt 99 cenți, etc.... Nimic nou sub soare; au totuși ceva: returul de marfă ce nu este bună/se strică repede este rezolvat rapid și fără "ifose" !

Powered by API/PUM imgur uploader

Harry

^^ Asta e ala de pe locul fabricii de ciocolata?

dumbravaandrei

Nu. Cel de pe fosta fabrica de ciocolata este aici. Din strada e unul din cele mai faine lidl-uri pe care l-am vazut pana acum.

Cel din Bartolomeu (de acum puteti sa ii ziceti linistit Avantgarden, numai cei suficient de batrani mai folosesc denumirea de Bartolomeu si ajung in cu totul alta parte) este aici

Harry

^^ Da gata l-am gasit. e Lidl 7 langa Carrefour Market, Penny si La Strada. Noul magazin are o suprafata de vanzare de 1.300 mp si dispune de 140 de locuri de parcare.

pasadia

@dumbrava: dinauntru arata ca orice alt Lidl.  :lol:

JohannDB

Cooorect !!!! Iar pe dinafară, diferă puțin..."peisajul"  :D :D :D :)

dumbravaandrei

N-am avut onoarea sa vad un Lidl pe dinauntru tocmai de anul trecut de Craciun si atunci am vazut pe interior doar Lidl-ul din Dorohoi :)
Din fericire pentru mine nu sunt nevoit sa folosesc reteaua Lidl / Kaufland.

Asa ca ma pot exprima doar despre estetica exterioara.

Harry

Lidl-urile sunt la fel la interior doar aparent. Listarile de produse, layout-ul interior etc sunt diferite intre cele 2 concepte de magazin folosite cel mai des (sunt si cateva exceptii cu layout-uri diferite).
Avem varianta mai low precum asta nou deschis din Brasov, varianta care desi initial era adresata oraselor mici vad ca a inceput sa fie adusa si in marile orase. Si avem varianta standard (noua) - cu suprafete vitrate mai mari si green roof .

Lidl cu modelul standard ^^

Cat despre produse sa stii ca au chestii foarte bune. In special in zona gamei Deluxe dar si la vinuri. Eu cumpar tot timpul de la ei.

georgec

Progres lucrari AFI Brasov, scuze pentru calitate foto

RobertN

Salutare!

Două poze de ieri, din autobuz, de la AFI Brașov:

Mulțumesc.

oc7avian

Din mers, astăzi:

A se observa acoperișul de sticlă al mall-ului:

Îmi cer scuze pentru crăpătura din parbriz pe care am prins-o și de unghiurile nu neapărat cele mai bune.

oc7avian

Dacă tot schimbam aseară autobuzul în stația Hidromecanica, vin cu un update de la AFI. Pe SCC au postat un articol din presa locală în care se vorbește de deschidere pe 1 mai.

Partea cu clădirea de birouri:
(GPS)

Interiorul
(GPS)

În partea stângă, privind dinspre Centrul Civic:
(GPS)