[B] Infrastructura velo in Bucuresti

Started by voicul, January 03, 2018, 03:13:23 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pista_bacsi

Mi se pare criminal banda de 1m!!! Eu merg anual cel puțin 1000km cu bicicleta. Nu pot decât să spun ca mai bine mergi pe drum decât pe acel 1m.

pista_bacsi

O altă problemă cu banda de 1.5m e următoarea. Pe lângă nevoia să se deplaseze o bicicletă mai e nevoie de spațiu să depășești sau să fi depășit. Mai ales în București unde pistele aceasta vor fi invadate de trotinete electrice. Eh dacă cei care ar face aceste piste ar merge cu bicicleta sau ar asculta de cei care merg ar ieși o investiție care ar schimba total transportul în București. Fiind foarte dens Bucureștiul poate fi parcurs foarte ok cu bicicleta.

Gata mă opresc ca îmi revin amintirile de pe vremea când eram haiduc pe bicicletă prin capitală prin studenție si se uita lumea la mine zici ca eram extraterestru :)

AlbertoMG

Cand locuiam in Bucuresti (2015-2018) mergeam cu bicicleta la munca de la strada Colentina pana la Piata Victoriei si era o nebunie totala (dar mergeam mult mai repede decat masinile), si de fapt am fost lovit de o masina o data. Cand ma intorc in Bucurest din cand in cand vad ca orasul chiar se schimba, dar e un mare pacat cum de incet sau prost merge cu infrastructura velo pentru ca orasul e plat si circular si are potential.