[CJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Cluj-Napoca

Started by Ionut, November 27, 2012, 05:04:30 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dragos76

Așa se zicea și aici că s-ar lărgi (pe viitor cel puțin) o porțiune de stradă la 4 benzi. Eu am dubii că ar fi loc și ar ajuta prea mult fără o lărgire și până în Cipariu, ca să se poată face benzi de bus dedicate, de aceea și eu aș fi curios dacă am avea acces la niște planuri.

cocojambo

salutare, ma uitam pe hotararile de consiliu si am dat peste HCL 248/2020 care aproba constructia celor de la Scala din str. Soporului. Aici este specificat ceva interesant, dar de neinteles pentru mine:

QuoteRecepția construcțiilor din zona mixtă propusă va fi realizată ulterior construirii și recepției finale a construcției (creșă) din U.T.R. S_Is* și realizării, prin grija și cheltuiala investitorului/beneficiarului P.U.Z., a brațului 5 la sensul giratoriu de la intersecția străzii Alexandru Vaida Voevod cu strada Unirii, în baza unui proiect de specialitate, în corelare cu etapa II a proiectului centurii metropolitane – drumuri de legătură.

Oare ce reprezinta acel brat 5 pe care trebuie sa-l construiasca cei de la Scala? Blocul lor nu e nici macar in apropiere de sensul giratoriu de care se vorbeste. Are cineva mai multe informatii?

gicu

Reprezntă reconfigurarea intersecției cu sensul giratoriu de pe Vaida Voevod, cel unde întorc troleibuzele. Se modifică accesul spre strada Soporului.

csebi24

^ Gasim pe undeva o schita? As fi curios cum regandesc configurarea acolo.

gicu

Aici: https://files.primariaclujnapoca.ro/cadran_urbanism/31-_C-b-3-III-_-Layout.pdf

Din ce înțeleg eu, sensul actual (cu gri) se mută mai spre Kaufland (cu roșu) și se reconfigurează drumul de acces spre Sopor (banda roșie).

raulbogdan23

Mai specific pentru a nu cauta in document locatia.