[CJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Cluj-Napoca

Started by Ionut, November 27, 2012, 05:04:30 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

zol21

Oare pe Traian nu se fac 3 benzi? Daca nu, din sept va fi iarasi haos.

Bogdan_Cluj

Prepare for spam, sensul giratoriu Campului - Calea Manastur e pe traseul meu de mers la lucru :D

Ieri erau deja stalpii noi "plantati". Ieri incarcau copacii si gardul verde scos. Copacii erau "intregi" cu radacini, se pare ca ii vor replanta candva/altundeva. La fel si gardul viu, parea sa fie cu radacinile scoase nu taiate.

Azi era un sant imens pe spatiul viitoarei benzi:

Dupa ce am virat stanga nu am mai vazut utilaje/oameni la lucru in acea zona, doar un camion parcat (probabil astepta sa dupa pamantul scos din groapa).

Nu o sa postez zilnic ca nu are rost, o sa potez doar cand vad schimbari "majore".

Pe FB postase cineva imagini de la Cipariu si i-am sugerat sa posteze si aici, a spus ca o sa o faca. Are cineva traseu prin sensul din Marasti ca am vazut ca si acolo s-au apucat?

kumar

Au inceput timid sa lucrezi si la sensul din Marasti. Am primit niste poze de la un amic.

dragos76

Nu prea îmi dau seama ce vreau să facă în mărăști? Sau altfel spus, ce vor să rezolve prin asta?

Manodragon

Salut. Prima mea postare aici; a intrebat cineva mai sus cum e cu trotuarele pe strada Traian. Am trecut eu mai inainte pe acolo si cam asa arata:

Totodata, am observat ca la intersectia Bucuresti cu Fabricii au marcat pe carosabil 3 benzi de iesire si una de intrare de/pe Bucuresti:

Am facut si eu poze in Marasti dar s-au pus altele pana sa le pun pe ale mele dar las totusi linkurile: http://i.imgur.com/QwoEK0V.jpg http://i.imgur.com/8CgrfKy.jpg http://i.imgur.com/8lr9QGP.jpg

neobluenet

In Marasti vor sa faca banda dedicata virajului la dreapta spre si dinspre strada Fabricii. La fel cum este la intersectia Observatorului - Calea Turzii. E un pas inainte, dar pe termen lung tot trebuie pasaj, ideal ar fi unul subteran pana in fata la BRD.

alexV

Credeam ca au inceput sa faca pasaj in giratoriul Marasti  :lol:
In Cipariu, azi dimineata, nu mai erau pomii din trotuare. Atat.

Bogdan_Cluj

Azi 10.08.2017, strada Zrinyi Miklós intre strada Brasov si Andrei Muresanu, mai au stratul de uzura:
Vedere dinspre strada Brasov

Vedere dinspre intersectia cu Andrei Muresanu:

Si s-au apucat de ceva vreme si de strada Andrei Muresanu de la intersectia cu Miklos pana .... nu am vazut, dar presupun pana la Dimitrie Cantemir sau pana triunghiul cu strada Brasov:
Trotuar 1:

Vedere strada:

Trotuar 2:

Inca nu misca nimic pe Andrei Muresanu spre Cipariu, si nici cealalta jumatate a strazii Miklos (banuiesc ca dupa ce termina celelalte doua lucrari se vor apuca si de acestea).

PS: In Cipariu pe langa curba dinspre Titulescu au sapat o noua banda si cum se vine de pe Avram Iancu intre cele doua semafoare, practic in dreptul Caii Turzii (aici).

Bogdan_Cluj

Campului - Calea Manastur 11.08.207 (continuare acestei postari)

Se pare ca au ridicat terasamentul din "santul" sapat ieri, cel putin pe portiunea unde au sapat pana acum. In acel sant acum este o masina a Electrica Serv care banuiesc ca lucreaza la relocarea cablurilor de pe stalpii vechi pe cei noi.

Iar catre intersectie continua cu spartul trotuarului si continuarea "santului".

Bogdan_Cluj

^ Campului - Calea Manastur, 13.08.2017:
Se pare ca au lucrat atat vineri cat si sambata. Sambata am trecut prin zona si nu erau asa avansati ca si astazi, deci au lucrat intre timp.

Au mutat cablurile de pe vechii stalpi pe cei noi si i-au eliminat pe cei vechi. Au continuat cu spartul trotuarului si cu terasamentul in santul creat.

Poze mergand de pe Campului si facem dreapta spre statia de autobuz de pe Calea Manastur (cea care duce spre centru):

In aceasta poza se vede ultimul stalp nou. Dupa acest stalp (cred ca) se va intra pe traseul existent:

Si poze in sens invers, de langa ultimul stalp:

Trotuar cam ingust...

Bogdan_Cluj

Piata Unirii, latura nordica, 13.08.207:
Incepe sa arate a oras ... stalpi noi, trotuar renovat, copaci vechi "salvati" si altii noi plantati, banci, stanturi biciclete, cosuri de guboi ... mai lipseste ultimul strat de asfalt. Si putin de lucru in parcare si la iesire din parcare.

Bogdan_Cluj

21 Decembrie 1989 intre intersectia cu Cuza Voda (la Orange shop) si Ferdinand (la Sora), 13.08.2017:

Prima banda este finalizata pe toata lungimea ei:

Si banda pentru autobuze (sens invers) este finalizata de la Orange shop catre Ferdinand:

Si o imaginde de la semaforul de la Sora:

ladposta

Intersectie Campului - Gradini Manastur noaptea dintre 14 si 15 August 2017:

TibiV

Cand ai un album imgur...
Te duci pe poza si dai "Copy image adress".
Abia acum te intorci la postarea de pe forum si dai "Paste".
Asa iti apare denumirea corecta, cu extensie cu tot: http://i.imgur.com/2wnm5sC.jpg
Abia la asta dai [ img ] si [ / img]...
Este destul de simplu...
Succes pe mai departe !
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

yetiman

Sau si mai simplu.
Folosesti Uploader-ul creat de cristi5: http://proinfrastructura.ro/poze.html
Incarci pozele si copiezi textul si-l pui pe forum.  :)
,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu