[CJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Cluj-Napoca

Started by Ionut, November 27, 2012, 05:04:30 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 2 Guests are viewing this topic.

micutzu

Da, confirm inceperea montarii de stalpuleti pe Campului inclusiv intermediari pentru a nu mai intra masinile dinspre zona fara catre zona din spatele lor. In zona Denver unul era deja rupt de o masina...   ???
In alte ordine de idei m-am enervat tare cand am vazut lucrarile de pe Islazului unde deja s-a asfaltat partial un trotuar si bineînteles ca nu au bagat tubulatura pt reteaua electrica. Am si facut reclamatie la Primarie insa nu ma astept nici macar la un raspuns.

Bogdan_Cluj

Piata Unirii, latura de nord:

Am avut drum prin zona si am facut cateva poze (de la volan). Se lucra.
Aveati dreptate, trotuarul este mai larg decat am zis eu initial.

Bogdan_Cluj

ciprebbe

Nu au latit trotuarul acolo, tot unde a fost bordura e montata si acum.
Aseara inca nu era asfalt acolo dar se pregateau.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

ladposta

pai nu era vorba de largire ci de micsorare, pentru a alinia Memorandumului cu B-dul 21 Decembrie

ciprebbe

Atunci nu am spus nimic :),  Pare ok cum iese la final.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Bogdan_Cluj

Drumul Sfantul Ioan (depou Bucium - restaurant Roata), 30.06.2017
Vineri pe la ora 15.00 am trecut pe acolo si se lucra. Erau aproximativ 20-30 de oameni cu 2-3 utilaje si 2-3 "circulare" cu care taiau asfaltul din jurul gurilor de canal. Pregateau pentru turnare beton in jurul gurilor de canal din mijlocul drumului, cele de pe margine fiind deja finalizate.
Am trecut seara (pe la ora 19.00) sa filmez, muncitorii erau plecati la acea ora.
Trotuarul este asfaltat doar in capatul de catre restaurant Roata. La fel si terasamentul pistei de biciclete, iar bordurile lipsesc in mare parte intre drum si pista. Cred ca este intentionat lasat asa, pentru ca in anumite locuri ca sa ocololesti gurile de canal neterminate trebuie sa iesi de pe drum, urcand pe viitoarea pista de biciclete.

TibiV

^
Interesant ca au pus si armatura...
In Bucuresti nu am vazut asa ceva.
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

dr4qul4

drumul acela merge pe langa un parau si urca un  deal.
Sansele de alunecari sunt mult mai mari acolo ca in Bucuresti
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

csebi24

Sper sa fie prima pista de biciclisti pe care nu gasim masini. Trotuarul in Unirii pare acuma aliniat, din cele doua poza, cu cel de pe Memorandumului.

@ciprebbe Bogdan zicea mai sus ca e mai mare trotuarul decat credea el initial ca sa fie de mic. :D Cred ca de acolo confuzia.

Bogdan_Cluj

Piata Unirii, latura nordica, 02.07.2017
Eu initial ziceam ca o sa taie mult din trotuar. Dar acum am vazut ca nu au taiat asa mult, poate nici nu au taiat deloc, nu imi dau seama. Ideea este ca acum nu mi se pare ca trotuarul o sa fie ingust.

Se vede din poze ca s-a aliniat bordura de pe Memo cu cea noua montata zilele acestea:

In continuare, spre Sora, se vede cum bordura faca o mica curbura pentru a se apropia la intersectie cu str. Ferdinand (cea cu Central) cu aliniamentul benzilor care vin de la Sora:

Si ne intoarcem 180 de grade din acelasi loc:

Si ultima poza, mai aproape de Sora:

alexV

^

Daca zici ca-s aliniate bordurile, atunci cam 1 metru jumate, ochiometric, au largit carosabilul

raulbogdan23

^

Da, cam aia e distanta.

Am observat ca partea dinspre Sora a zonei proaspat asfaltata este mult mai inalta decat ce exista acum, aproximativ 5-7 cm in plus.
Oare se va reasfalta toata intersectia respectiva sau e o greseala ?
( Poate reusesc azi sa fac o poza, nu promit asa ca nu da-ti cu pietre )

cristi5

Am vazut ieri ca strada pe care se fac pasapoarte (Zrinyi Miklós) e in reabilitare completa. Era neatinsa acum 2 saptamani cand am depus actele :)

raulbogdan23

Mic update de pe strada Izlaz

1. s-a asternut primul strat de asfalt pe portiunea intre intersectia cu Primaverii si intersectia cu Mehedinti.

2. s-a asternut primul strat de asfalt pe directia intersectia cu Mehedinti si intersectia cu strada Campului