[CJ] Ce-am mai vazut din mers in Cluj-Napoca

Started by ciprebbe, December 07, 2012, 01:28:16 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

alexV

Stiti ca RoberH intretine arhiva asta superba de documente: https://pum.project-online.se/doclic/UAT/Cluj/Cluj-Napoca/Parcuri/  ?

:D

Plansele desenate cu parcul Caragiale le gasiti in prima arhiva .rar din folderul respectiv.

StefanCelMare

Nu mai țineam minte de arhiva asta, fain.
Legat de soluție, pare ciudată un pic.
Deci o să avem pista de biciclete peste apă.
Apoi între pistă și apă avem un gard neclar din ce material, dar un gard destul de jos, pare a fi pe la 50-60 cm max.
Deci cam 1/3 din canal va fi acoperit de pista de biciclete.
Ce să zic, să vedem cum va arăta, așa pare ușor ciudat.

qionescu1

Fosta unitate militară de pe 21 Decembrie 1989 va fi transformată în centru cultural.

Powered by API/PUM imgur uploader

nicolaem

StefanCelMare

:lol:  :lol:
Ce cortine au tras în camere să astupe geamurile alea prea mici.
În fine, tot de nota 5-6 arată, dar măcar să se deschidă.
E nevoie de cazări central.

LRadu

Hai ca arata chiar decent, mai ales pentru zona centrala. Si in orice caz nu este nici pe departe atat de dezastruos cum s-a tot sugerat cand era in constructie.

Poate ar fi o buna invatatura sa nu se mai judece proiecte in faza de constructie, e normal ca o sa arate rau cand e la faza de rosu.

MMarius

După ani de zile, în sfârșit s-au trezit să asfalteze strada Locomotivei, una dintre ultimele străzi neasfaltate din Cluj ce nu se află la capătul orașului. Poze realizate joi, 29.02.2024.

alexV

Quote from: MMarius on March 01, 2024, 11:14:46 AMstrada Locomotivei, una dintre ultimele străzi neasfaltate din Cluj

Mai e strada Lutoasă in zona Cipariu, si ea prinsa anul asta in programul de renovari.
6 strazi asfalteaza primaria pe an. Atat putem de la bugetul local.

nicolaem

alexV

Presupun ca asa isi construiesc bugetul anual. Am vazut slide-urile in ultimii ani, cam 6-10 strazi pe an sunt trecute acolo.

nicolaem

trist. pt ca au excedent. as fi inteles daca nu erau bani. e drept ca nu prea is nici firme si muncitori
eu am pus acum 5 ani o sesizare legata de reasfaltarea unei strazi si mi s-a raspuns ca e in plan
am pus si anul asta si mi s-a zis cceva similar

doodoo

Da, dar e bine ca Boc insista cu largirea DN1 de la podul N spre nimic (adica Spitalul de urgenta din careva viitor SF foarte neclar)...

Se creaza inutil un deranj enorm in jumatate de oras plus Floresti doar ca sa aiba de lucru RADP si ca sa se prefaca cum ca se lucreaza la centura...

Pur si simplu penibila aceasta situatie :-[

nicolaem

toate postarile tale sunt doar aberatii.
Largirea aia nu o face RADP, o face o firma privata, si e necesara inca de acum 10 ani. pacat ca se face doar acum.

asd_91

E genul de postare clasica de Facebook, daca se pregateste infrastructura anticipat se spune ca se face aiurea un drum catre nimic, ca deranjeaza cetatenii degeaba, ca spitalul nici nu are constructor, etc.

Daca spitalul ajunge sa fie gata dar infrastructura nu este pregatita se spune ca in Germania asa ceva ar fi fost de neconceput, ca acolo autostrada ar fi fost gata inainte sa se bage primul harlet in pamant pentru constructia spitalului.

Si ajungem la celebrul ciclu infinit al votantului roman, daca se face de ce se face, daca nu se face de ce nu se face..

doodoo

@asd_91 - Se face anticipat cu vreo 7-8 ani cel putin, da...rezulta ca chiar era o necesitate de moment acest tronson, e clar....  in plus, la capatul lui din Floresti se va continua tot cu 2 benzi, asa ca efectul palnie va fi prezent...

@nicolaem  te rog sa lasi catalogarile aiurea