[CJ] Ce-am mai vazut din mers in Cluj-Napoca

Started by ciprebbe, December 07, 2012, 01:28:16 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ijwtsh

Hotelul ala cu design ciudatel/interesant de pe strada Avram Iancu avea termen de finalizare 29.05.2022. Ce se va intampla acolo? Se mai continua? Daca nu, macar sa dea pietonilor trotuarul inapoi.

RobertH

Au inchis urmatorul tronson pe strada Mamaia.

ijwtsh

Pe strada asta ce lucrari vor sa faca?

De asemenea, presupun ca se poate circula pe General Dragalina, nu? (presupunerea pare sa fie confirmata in descrierea videoclipului).

De asemenea, de ce in rest nu se poate circula pe General Dragalina catre Horea? Din cate stiu doar busurile si bicicletele au voie, nu?

RobertH

danny_cbu

Europiu

Planșa o fi fost făcută de unul mai de vârsta mea...  :lol:
Adevărul este că sunt unele denumiri de străzi în Cluj care sunt total pe lângă: picior de dorobanț nu a călcat pe aici, ,,splai" este mai degrabă regionalism muntean iar Gheorghe Doja ar fi putut rămâne liniștit un nume de stradă, poate nu chiar așa o arteră importantă, dar a fost, la urma urmei, un ardelean care a luptat pentru o cauză bună.
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

RobertH

Viitorul sediu al Academiei nationale de muzica "Gheorghe Dima".

RobertH

qionescu1

.

RobertH

Rethinking Somes - update lucrari zona dintre podul Garibaldi si hotel Napoca.

RobertH

nicolaem

frumos dar scump sa expropiezi asa ceva pt parc

klax187

Postez mesajul pt ca are legatura cu parcul de mai sus, dar nu stiu daca se incadreaza discutia aici:
https://adevarul.ro/stiri-locale/cluj-napoca/cel-mai-scump-parc-din-romania-la-cluj-245-2217967.html

QuoteTribunalul Bistrița a stabilit, printr-o hotărâre care nu este definitivă, că Primăria Cluj ar trebui să-i plătească omului de afaceri Vasile Pușcaș 23 de milioane de euro pentru terenul de 1,2 hectare expropriat pentru Parcul Observator.

Astfel, amenajarea parcului de 1,2 hectare va costa 1,5 milioane de euro la care se adaugă despăgubirea de 23 de milioane de euro pentru terenul expropriat de la omul de afaceri Vasile (Sile) Pușcaș, care plănuia să construiască aici blocuri.
Astfel, parcul ar urma să coste 24,5 milioane de euro, adică circa 2.000 de euro pentru fiecare metru pătrat de teren amenajat.

Hotărârea nu este definitivă

Daca bine imi amintesc, au fost ceva promisiuni intre omul de afaceri si primaria legat de terenul acesta si starda Otetului. Afaceristul a cedat spatiul pt largirea strazii dar ar fi pretins autorizatie de construire pe acest spatiu. (radio sant)

nicolaem

nu are nici o legatura.
si Platinia Dorobantilor si cea din centru (str Constanta) au avut de cedat cativa metri pt o banda suplimentara de incadrare ca si onditie pt PUZul in cauza.