News:

.

Main Menu

Drumurile Europei

Started by iuli, August 27, 2013, 07:23:53 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

stanescuArt

Quote from: JohannDB on December 21, 2018, 01:18:50 PM
Intră pe ACR România și vezi acolo dacă mai colaborează (acum ani de zile aveau colaborare) cu ADAC-ul german....
ACR-ul avea într-o vreme servicii de colaborare cu alte autocluburi, dar, sincer, azi nu mai știu ce-i de capul lor.....
Și mai vezi un pic aici; ai și un telefon din București, la cei cu CARDUL 9695.....
   https://www.9695.ro/

Cei cu cardul 9695 recomandati de tine sunt foarte ok.
Un prieten avea card la ei si a fost foarte multumit de serviciile lor cand a avut nevoie.
La recomandarea lui de anul trecut sunt asigurat si eu la ei pentru 350 ron/an.

hadrian

Salutare colegi,
In vara fac o calatorie prin Serbia,Croatia,Slovenia cu destinatie Italia si retur(posibil pe acelasi traseu).
Merg cu un copil de 5 ani si 11luni(are cam 115cm inaltime).
As vrea sa stiu daca ati mai tranzitat aceste tari cu copil mic si daca au cerut scaun auto pe la vreo vama/control de Politie ?
Am scaun insa as lua doar inaltatorul(am o masina f mica si as prefera pt extra-spatiu).
Multumesc !

Morosanu

Este obligatoriu scaunelul!!! Sau inaltator cu spatar (sau cum se numeste) obligatoriu pana la cca 6 ani si 15-25 kg, dar daca ai bani destui de amenzi, faci cum vrei.
Politica distruge tot ce atinge.

hadrian

Multumesc pt raspuns insa as vrea sa stiu daca cineva stie legislatia clar pt tarile mai sus mentionate.
Inaltator+spatar=scaun auto din ce stiu.Eu am din ala dar e separabil,adica pot lasa doar inaltatorul.
De asta intreb daca e legal asa.
Mai ales in cazul Serbiei. Am verificat site-ul MAE,nu e precizat absolut nimic de scaun auto.

Morosanu

Pentru Italia obligatoriu inaltator cu spatar pana la varsta de 6 ani.

cezar-mario2012

De prin Muntenegru...autostrada Bar-Boljare:

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

mmv1

Morosanu

Da construiesc. Chinezii au castigat aceasta licitatie. Dar cum spunea un coleg pe alt topic, aduc cam tot din China, inclusiv forta de munca. Folosesc doar piatra si betonul di Croatia (nici asta nu sunt sigur 100%). Si 85% sunt fonduri europene (nu finanteaza cu nimic chinezii ca in Muntenegru sau Serbia)... Nu stiu cat de corect este asta...

bgd77

Sa vedem cum se descurca chinezii, in Polonia au dat-o in bara.

dr4qul4

Probabil polonezii au trimis inspectia muncii pe capul lor. Or fi ei chinezi, dar trebuie sa respecte legile din tarile in care lucreaza.
Prin Balcani, inca merge cu spaga, dar polonezii cred ca i-au controlat la sange.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

cezar-mario2012

cezar-mario2012

... și de prin Slovacia:

cezar-mario2012

De prin Muntenegru, un reportaj complex și lung despre autostrada Bar - Bolijare, secțiunea Podgotitsa-Mateshevo, cine are răbdare poate vedea toate secțiunile aceste autostrăzi și evoluția lor, ca fapt divers, ei spun că o să termine în octombrie: