Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 42 Guests are viewing this topic.

davyl

Exact, pe langa conditiile meteo mai bune, e vorba si de disponibilitatea pilotului.

@eurocopter: asteptam si apreciem enorm efortul tau.

ciprebbe

Cu alte cuvinte cei din zona(Deva-Orastie), maine dimineata prezenti pe teren ...obiectivele reglate....zboara eurocopter......
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

iuli

Quote from: tonică on September 24, 2012, 09:35:44 PM
Haios dealtfel e si cum il numeste pe acest Stefan Serban, si anume " director tehnic la O firma de constructii"  :lol: Una, oarecare, luata eventual asa, la intamplare sa-si dea cu parerea... :D

Mai haios e ca il cheama Ştefan Şerbu  :lol: si este directorul tehnic, de fapt "tatal lor", al lotului 1.  :D
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

BoGDaN

In partea cealalta spune cineva ca platiile au fost oprite catre Straco de 2 luni si ca lucrarile au intrat in conservare.
Sper sa fie doar un zvon.
Sper sa nu se supere acel user, dar trebuie si acest topic updatat.

mahora

de la Aciliu mai are cineva noutati?

Ionut

QuoteFara termene pe autostrada
Atât constructorii, cât şi reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) nu mai vor să precizeze nici măcar o dată aproximativă în ceea ce priveşte finalizarea lucrărilor pe şoseaua de mare viteză.

,,Am avut discuţii cu responsabilii de proiect, iar în prezent nu putem comunica o dată pentru inaugurarea acestui tronson", a declarat Claudia Buzatu, purtătorul de cuvânt al CNADNR.

sursa: Aradon

ciprebbe

Hai sa fiu eu omul negru pe ziua de azi sa preiau niste vesti care de intereseaza pe toti:

"Dupa cum stiti Eurocopter trebuia sa efectueze un zbor peste A1 Deva-Orastie...m-am inteles cu el sa urc si eu pe Magura Uroiului pentru niste poze mai ales ca vremea este superba...asa ca zis si facut, de dimineata am ajuns la locul potrivit si am asteptat un mesaj de la Eurocopter...dar din pacate o problema la avion (acumulatorul) l-a facut sa amane zborul de astazi, ori pentru maine, in cazul in care se rezolva, ori pentru un termen ulterior...o sa ne spuna el ce si cand."
Mesaj preluat de la claudiu_ne2000 , omul care azi trebuia sa il surprinda pe eurocopter " in actiune".
E-republik

Ionut

Oh crap, bine ca n-a fost ceva in zbor... nu-i bai cu zborul, important e sa fie el bine. Nu e de glumit cu avioanele astea.

Eurocopter

Quote from: Ionut on September 26, 2012, 01:26:19 PM
Oh crap, bine ca n-a fost ceva in zbor... nu-i bai cu zborul, important e sa fie el bine. Nu e de glumit cu avioanele astea.

Am dat explicatii pe SSC, nu mai scriu si aici deoarece sunt cam pe fuga. Nu este nimic grav, doar ca avionul a fost in imposibilitatea de a se ridica de la sol. Se pare ca suntem urmariti de ghinion cu zborul asta...

get

La capitolul vești bune pe ziua de azi, segmentul Giarmata-Izvin tocmai ce a apărut pe GMaps.

ciprebbe

pana una alta, fiind seceta pe aici am luat de la adrian! de pe ssc  astea:

Podul 12 peste Strei

Podul 11 sectiunea Straco

Intre 13 si 14

pare ca se misca lucrurile acolo
E-republik

tonică

Multumiri lui Adrian!
Daca se confirma ideea ( prefigurata in special la podul Strei ) cum ca vor deschide mai intai pe un sens, atunci cred ca nici nodul simeria nu va intra in planurile deschiderii timpurii. Probabil dintr-acest motiv nu se grabesc cu podul peste cf la breteaua de legatura cu dn-ul...
Totusi podul de pe strei e ciudat caci pentru a ridica terasamentul pana la culea dinspre deva trebuie sa devieze cursul raului pe viitorul lui fagas. Daca-l deviaza vor pune grinzile de pe unul dintre maluri. O alegere cel putin ciudata si de neinteles, cel putin pentru mine... :o

Aia cu terasamentul daramat pentru a fi refacut e deja o obisnuinta pe acest tronson...Mai prin primavara ce stricau lucrul deja facut pentru ca uitasera/omisesera trecerile acelea subterane...
Deci sunt cateva puncte de urmarit care vor tine in suspans hotararea de a deschide ori ba traficului anul acesta: falezarea aceea dinspre soimus unde abia acum sapa pilonii, cred a cea mai in urma parte a autostrazii, apoi nodul simeria, podul peste cf al bretelei, podul peste strei si daca n-o mai fi altceva pe parcurs, asa zisa iesire in giratoriu de la orastie caci sigur nu au timp sa termine nodul de-acolo de pe celalalt lot...

Ionut

Seceta? Eh, se mai intampla. :)

Poze noi de la sursa secreta, poze fresh, de acum cateva ore din zona Giarmata.

Nod Giarmata

Vedere spre Lipova

Asfalt, strat de uzura pe nod

Nodul vazut dinspre Timisoara

udar

multumim de poze atat de la Simeria cat si de la Giarmata...........

ce de bolovoani  :lol:

Ionut

Tot A1 Timisoara-Arad, zona cu probleme. Sunt probe de asfalt luate din km in km in zonele cu probleme, pe ambele sensuri si pe fiecare banda. Tot sursa secreta.