Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 42 Guests are viewing this topic.

iuli

Quote from: sebba on September 23, 2012, 06:08:20 PM
sa inteleg ca voi vedeti fotografiile lui horia00007? eu nu vad decat placeholderele (care dispar intr-un final in firefox) si textele descriptive
e ceva cu netu meu sau cu hostingu de la fotografii? :(

Mie imi merg impecabil pe Firefox si pe Windows si pe Linux. Poate o fi ceva la tine cu netul.
Multimri de poze horia00007:cheers:
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Ionut

@sebba (si altii care nu vad pozele de pe flickr): cand nu vedeti pozele, intrati pe www.hidemyass.com si intrati pe forum din acel site (care este de fapt un proxy server). Daca nu le vedeti aveti cel mai probabil limitari pe conexiunea voastra la internet.

Horia, multumim mult pentru poze! Pozele tale incep sa dea dependenta. :D Spune-mi ceva daca tot vad ca ai acces pe santier: poti sa afli acolo acel zid de sprijin in ce stare de executie este? Sau nu zidul in sine, toata acea zona. Mie mi se pare ca sunt foooarte in urma.

BTW, tineti pumnii stransi bine, in 1-2 zile Eurocopter zboara pe Deva-Orastie (si cred ca si Lugoj-Deva lot 1). Zbor lin si vreme buna! :cheers:

udar

nu stiu de ce am impresia ca unele lucrari au fost lasate voit in urma in cazul ca se intarzie niste plati sa poata forta mana .............atat cei de la Strabag cu acest zid care putea sa fie atacat mai demult cat si Straco cu acele poduri de care spuneti.................. :nono:
asa este si cu FCC pe Arad-Timisoara se tot fac ca lucreaza de jumatate de an.............aici au si ei puncte lasate neterminate pana nu isi primesc ce vor , nodul Giarmata a fost unul dintre ele, dar aici cred ca au fost ceva inerventii de plata ca sa poata face legatura cu lotul 1 Timisoara-Lugoj........
ca la noi................ :)

BoGDaN

aceasi supozitie o am si eu udar.
este trist si revoltator. autostrada asta trebuie finalizata in acest an.
filmul ne va dezvalui realitatea.

jailor

Eu cred ca podurile au fost lasate voit in urma nu din vreun scop perfid ci pur si simplu toamna ploua mai mult ceea ce face ca lucrul la terasamente sa fie mai greu de efectual decat la poduri unde betonul se poate turna si pe ploaie spre deosebire de pamant care nu prea merge compactat pe ploaie sau asfalt care nu se poate asterne daca ploua.

mariansb

Acelaşi constructor Strabag , pe lotul 1  din Oraştie -Sibiu ,se mobilizeaza exemplar.Ieri seara,pe la 21.30-22.00 în mai multe puncte se lucra,desi acolo au termen aprilie 2013.
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

Redox

Azi dimineata in jurul orei 06:00 se lucra la fel de bine pe acest lot  :).

Cat despre viaductul de la Aciliu pot sa spun ca au ajuns cu tablierul la a patra pereche de piloni  :D.

ciprebbe

Azi la Cluj vremea s-a indreptat si s-a incalzit. Vantul adie usor,nu cred ca creaza probleme, sa speram ca maine va fi la fel daca nu chiar mai bine si  ca eurocopter va putea filma. Ii tinem pumnii.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Ionut

Posibil chiar azi sa fi zburat... sa vedem, poate avem o surpriza mai incolo. Daca nu sigur maine, in Bucuresti vine canicula. :o (Eh nu chiar, dar vineri se anunta 33 de grade.)

Later edit: NU a zburat azi, au fost nori peste Apuseni. Maine mi-a spus ca zboara, n-ar mai trebui sa intervina nimic. Flying. Not an exact science. :p

marius_ar

Un nou reportaj Digi24 despre A1 Giarmata - Izvin:

Autostrada Timișoara-Lugoj. Primii zece kilometri sunt aproape gata: http://www.digi24.ro/stire/Autostrada-Timisoara-Lugoj-Primii-zece-kilometri-sunt-aproape-gata_45938

sebba

si ce vor sa spuna cu "Pe întreaga autostradă, de peste 30 de kilometri, se va putea circula însă numai după ce vor fi gata şi celelalte tronsoane"?
adica nu se va circula pe acei 10km?

sper sa nu fie asa, acei 10km te scapa de vreo 30 minute de mers pe ruta arad-lugoj
Sailing away! S/Y Haimana

tonică

singurul fragment de retinut este acesta: " Luna aceasta intenţionăm să predăm această autostradă la cheie şi în zilele care urmează se vor face retuşuri, corecţii de vopsea, ultimele porţiuni de parapet se vor monta, se vor planta arbori şi arbuşti, flori", a declarat Ștefan Șerban, director tehnic la o firmă de construcții (...) " Adica asa cum se si anuntase, undeva pana-n 31 septembrie ori chiar pe 31 se va deschide aceasta portiune de 9km plus breteaua catre da in dn. Restul textului e umplutura...
Haios dealtfel e si cum il numeste pe acest Stefan Serban, si anume " director tehnic la O firma de constructii"  :lol: Una, oarecare, luata eventual asa, la intamplare sa-si dea cu parerea... :D

davyl

Multumim pt rezumat, tonica! Eu nici n-a mai fost nevoie sa pierd timpul cu link-ul, ca rezumatul tau m-a lamurit pe deplin. Eu unul, de abia astept deschiderea acestui tronson pe care il voi folosi la iarna, in decembrie.

Eurocopter

Quote from: Ionut on September 24, 2012, 06:01:39 PM
Posibil chiar azi sa fi zburat... sa vedem, poate avem o surpriza mai incolo. Daca nu sigur maine, in Bucuresti vine canicula. :o (Eh nu chiar, dar vineri se anunta 33 de grade.)

Later edit: NU a zburat azi, au fost nori peste Apuseni. Maine mi-a spus ca zboara, n-ar mai trebui sa intervina nimic. Flying. Not an exact science. :p

Imi cer scuze, spusesem luni 'dincolo' ca voi zbura astazi sau maine. Am hotarat astazi sa o las pe maine avand in vedere ca vremea e si ceva mai buna ca astazi, dar si din motive personale - asa ca nu avea rost sa ma grabesc. In orice caz am promis ca pe maine seara apare cel putin Deva-Orastie pe youtube.

lautaxi

Eurocopter nu e problema cum am asteptat atat mai asteptam 1 zi...