Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 18 Guests are viewing this topic.

Ionut

3 de la sursa secreta, pozele sunt de ieri. :)

Primele gropi pe autostrada A1 Timisoara-Arad, zona cu infiltratii de apa.

Activitate foarte intensa la nod Giarmata.

bogdymol

Deci n-am vorbit prostii cu gropile...
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

realistul

Daca la nici un an de exploatare arata asa...atunci dupa iarna aceasta se va reasfalta sigur. Cand or baga baietii la iarna sare la greu cu nisip pe carosabil, toata va arata asa. Pacat.

Ionut

@realistul: sugestia mea prieteneasca este sa te documentezi mai intai si apoi sa comentezi, sa intelegi de ce au aparut acele gropi si de ce nu au ele legatura cu solutia folosita iarna si de ce nu vor aparea gropi pe toata autostrada de la sare. Vezi ca astfel de comentarii "realiste" se modereaza si/sau se sterg repede pe-aici. (Adica eu le moderez/sterg.) De altfel, bine ai venit, sper sa fii printre putinii care si rezista fara "botnita". :cheers:

realistul

Am inteles de la ce s-au format. De la infiltratii nu? Cu iarna era o alta poveste de genul cum se intampla pe la noi. A se vedea Autostrada Buc-pitesti ,Soarelui. Nu am facut nimic rau.Doar am comentat,nu am injurat.M-am purtat civilizat zic eu.

iuli

Tinand cond ca a fost data spre folosinta in decembrie si a trecut deja o iarna si apoi au mai trecut vreo 6 luni si abia acum au aparut gropi, doar intr-o zona cu probleme de proiectare/constructii, poti sa iti faci si singur o parere legat de calitatea asfaltului. In plus, nu poti compara mere cu pere. Daca nu intelegi ce spun am sa iti explic.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Ionut

Un subcontractor UMB la treaba, din ce-nteleg, pe A1 Timisoara bypass (Giarmata-Izvin):

http://www.youtube.com/v/WcKftgS90mQ

iuli

Interesanta filmarea. Din cate se pare e facuta cum vreo 2 saptamani aproape de spatiul de servicii pe sensul dinspre Timisoara.
Nu sunt subcontractori pe lotul asta. Toate lucrarile sunt facute de catre UMB. Nici macar paza nu au subcontracat-o  :|
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Lvs_tm

Gresesti la partea cu subcontractantii.

Ionut

^ Din descrierea clipului: MPM Towing Romania. Nu e subcontractor?

iuli

Eu cat am umblat pe acolo si din toate discutiile avute nu am vazut pe nimeni in afara de UMB.
Eu pe asta ma bazam. Dar posibil sa ma fi inselat. I don't know!
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Ionut

Excelente fotografiile! Multumim mult! Ma bucur ca ai reusit sa le pui singur, multumim! :cheers:
Din ce vad eu cam greu sa fie gata anul asta... sunt in urma. Sunt curios si ce va filma Eurocopter, hai cu vremea!

lautaxi

Horia multumim de poze dar la poza 3 parca e stramb piciorul podului sau mi se pare??? poate din acest motiv nu pun grinzile.

Ionut

:lol: Buna asta cu turnul din Pisa. Sigur este doar unghiul de vina. :)

sebba

sa inteleg ca voi vedeti fotografiile lui horia00007? eu nu vad decat placeholderele (care dispar intr-un final in firefox) si textele descriptive
e ceva cu netu meu sau cu hostingu de la fotografii? :(

LE: acum le vad si eu fara probleme. cred ca a fost ceva de la erdeesh
Sailing away! S/Y Haimana