Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 28 Guests are viewing this topic.

Eurocopter

Quote from: vchira on September 19, 2012, 09:48:59 PM
vine ceva Ionut? hai dani macar un orizont de timp! ca dau aici refresh ca idiotu ;)

Era programat pe maine zborul, dar se pare ca fix maine nu se va putea din cauza vremii. In orice caz, sper sa se poata zbura cel tarziu marti.

ciprebbe

Surpriza lui ionut e programata pe duminica...asa ca nu mai insistati ca pana atunci nu o are  :p :p
Si pana atunci, ca sa ne arate, trebuie sa fim toti cumintiiiii :D
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

ciprebbe

La Cluj a inceput ploaia deci eurocopter nu cred ca are sanse sa zboare ...sa speram ca se va indrepta zilele astea si vom vedea de sus evolutia lucrarilor
E-republik

Ionut

Surpriza nu e de pe A1, ci din alta tara. :) Rugati-va sa prind vreme buna la zborul inapoi ca la dus n-am putut face poze!!! :rant: Va fi un jurnal de calatorie cu sute de poze... rabdare. :) Azi am facut niste poze superbe si inca mai am de vizitat. Surpriza pana duminica. :cheers: Now back to A1.

E nasol ca amana Eurocopter zborul, sunt super curios cum e Deva-Orastie...

ciprebbe

1,2 miliarde de euro pe autostrazi si centuri, in 2012. Ce avem de acesti bani?
http://www.ziare.com/economie/infrastructura/cheltuieli-de-1-2-miliarde-de-euro-pe-autostrazi-si-centuri-in-2012-ce-avem-de-acesti-bani-1191056

@ionut....vremea de " acolo "ajunge pe la noi dupa 1 zi si jumatate...asa ca sa sperm ca vi tu cu vesti mai bune si apoi vedem cand poate zbura eurocopter. Aici deja ploua de ore bune si nu sunt semne sa se opreasca asa ca ..... asteptam...
E-republik

bogdymol

Poze de astazi de la nodul de la Giarmata (Timisoara) - A1.

Subtraversarea DJ Timisoara-Lugoj / A1 a inceput sa fie asfaltata. Se vede clar balastul stabilizat, stratul de baza, iar in departare chiar si stratul de legatura pe o bucata. Din pacate de sensul giratoriu dinspre Timisoara nu s-au apucat inca.

Portiunea lipsa dintre tronsonul FCC/Astaldi si UMB Duminica nu era nici macar la stadiul de balast stabilizat. Astazi pare a fi deja cu stratul de uzura pus.

Pasajul A1 peste DJ Timisoara-Lipova a avut si el probleme cu lasarea terasamentului in zonele de capat ale pasajului. Se pare ca au scos cu totul placa de racordare de acolo si o iau de la inceput:

Vedere de sus de pe pasaj spre Lipova:

Bonus: Ford Oltenesc pe A1...

Pasajul peste valea Zorilor a fost refacut complet si e acceptabil acum (inainte era o trambulina de toata frumusetea acolo). Mai ramane doar marcajul sa il puna in zona refacuta si este in regula.

Inca o chestie importanta: am descoperit prima groapă pe A1 Arad-Timisoara. Nu am fost pe faza cu aparatul foto (am fost mai concentrat sa o ocolesc), dar daca mai trece cineva pe acolo o gaseste pe sensul Arad -> Timisoara, cam la 500-1000 m inainte de iesirea (inca inchisa) spre Ortisoara, pe banda 1. Impresia mea e ca e destul de pronuntata acea groapa.

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Pelbartus

Quote from: bogdymol on September 20, 2012, 06:51:10 PM
Portiunea lipsa dintre tronsonul FCC/Astaldi si UMB Duminica nu era nici macar la stadiul de balast stabilizat. Astazi pare a fi deja cu stratul de uzura pus.

Cu alte cuvinte, si-au bagat ceva in ea de portiune si peste cateva luni ne trezim cu ea lasata ca restul pasajelor? Sau care ar fi riscurile?
Si ce laudati erau ei aici...

Azi am trecut in zona Dumbrava si activitatea era foarte slaba, poate si din cauza ploii.

bogdymol

^ Portiunea aceea lipsa a fost realizata de FCC/Astaldi, nu de UMB. Timpul ne va arata calitatea lucrarilor (dar oricum pentru mine e clar ca nu au respectat timpii tehnologici pentru balastul stabilizat)...
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

tonică

Fcc nu a respectat timpii tehnologici dar cred ca-i prea mica portiunea ca sa se observe asta.
Totusi sunt ridicoli caci timp pana pe 30 mai era destul iar ei oricum lucrau in zona atat la subtraversare, la giratorii cat si cum se vede in pozele lui bogdymol chiar si la pasajul de la giarmata... Deci nici nu ii gonea nimeni de-acolo caci mai aveau inca destul de lucru si nici nu intrau zilele in sac, pana pe 30-ul anuntat fiind timp berechet pentru un lucru facut intocmai cum scrie la carte.

tonică

horia, pentru harti actualizate vezi AICI.
(selectezi o zona, dai cu search apoi, si-ti va gasi o lista intreaga cu scanurile pe aceea zona. Da-i si tu cu click pe coloana cu data scanarii casaai cele mai recente imagini si apoi din scan in scan selectat vezi care calca zona cautata. Spor... )

panda05

ceva noutati neoficiale despre licitatii , nimeni nu stie nimic? oficial cand o sa vedem castigatorii desemnati?
IT Manager

ciprebbe

Oficial se zicea ca luna viitoare, adica in octombrie, si aici e o luna cu 31 zile....deci poate fi si pe 1 si pe 31 dupa ei.
Cu totii asteptam sa vedem rezultatele si castigatorii iar apoi sa vedem cine va depune contestatiile...
Sincer nu stiu daca anul acesta mai apuca sa semneze contractele.

@bogdymol...la balast parca se sta 7 zile sa se intareasca.....aici nu cred ca au stat mai mult de 1 zi.....daca asa rapid au finalizat cele 3 straturi. Va fi interesant daca acolo va fi ceva hop in timp chit ca o buna bucata de timp era parca depozitat acolo material pt terasamente...si a "apasat" terenul.
E-republik

Chagall

[size="5"]Autostrada Timisoara – Lugoj, lot 1, aproape de deschiderea pentru circulatie[/size]

Sursa: TiON
The Guardian: "Autostrăzile din România sunt ca vampirii, toată lumea a auzit de ele, dar nimeni nu le-a văzut"

lautaxi

Se face vreme buna deci se apropie filmarea...

realistul

Abea astept. Sper sa vedem lucruri interesante.