Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 60 Guests are viewing this topic.

alecu26

Quote from: Bogo74 on September 18, 2012, 11:32:44 PM
Cu siguranță acolo va fi o consolidare  si nu un pod ,pentru ca ,pilotii forati sint dispusi longitudinal axului drumului si dupa cum se vede in imagine ,este turnata egalizarea pentru un radier.Daca erau fundatii de pod ,piotiiforati erau dispusi transversal axului drumului,iar egalizarea nu se betona pe bucati.

exact asta i-am spus si eu lui Nenea Hartia, cand am vazut poza.

Prima reactie a fost ca este ceva de genul asta: adica zid de sprijin din piloti forati secanti.
Harta aici

dar in final va di un super zid de sprijin care din cauza zonei in care se afla, e evident ca trebuie sa aiba o fundatie indirecta, adanca, undeva mult sub nivelul muresului.

Din ce am aflat indirect....sunt vreo 150 de piloti forati acolo...si lucrul s-a inceput de vreo luna. Sunt deja executati peste 100 de piloti cred.

Bogdymol, sau cine mai are proiectul de la deva-orastie, care se regasea pe site poate sa verifice daca in acea zona intradevar este zid de sprijin sau sunt pur si simplu terasamente. Eu zic ca erau doar terasamente, si atunci e destul de clar ca a fost un viciu de proiectare destul de mare in accea zona care s-a corectat la timp din fericire....adica tarziu in timp, dar totusi inainte de deschiderea autostrazii.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

ciprebbe

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

nenea_hartia

Quote from: alecu26 on September 19, 2012, 09:20:54 AM
Bogdymol, sau cine mai are proiectul de la deva-orastie, care se regasea pe site poate sa verifice daca in acea zona intradevar este zid de sprijin sau sunt pur si simplu terasamente. Eu zic ca erau doar terasamente, si atunci e destul de clar ca a fost un viciu de proiectare destul de mare in accea zona care s-a corectat la timp din fericire....adica tarziu in timp, dar totusi inainte de deschiderea autostrazii.
Zid de sprijin:

davyl

Ca de obicei, nenea_hartia la obiect si argumentat! Multumim! Misterul rezolvat!

ciprebbe

deci zid de sprijin......
150 de piloti de facut.... deja 100 executati( in 1 luna), 50 ramasi .....hm......ar avea vreme sa termine in 2 luni juma ...nu?
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

sebba

Quote from: ciprebbe on September 19, 2012, 02:09:42 PM
Asta iara nu suna a bine
Fonduri europene: Romania trebuie sa returneze bani catre Comisia Europeana pe cinci programe operationale

http://www.stirideromania.ro/economic/fonduri-europene-romania-trebuie-sa-returneze-bani-catre-comisia-europeana-pe-cinci-programe-operationale/

cu riscul de a fi catalogat drept discutie politica... la nivel national este perfect logica aparitia acestor situatii...
noi, ROMANII, NU PRODUCEM NIMIC, produc altii la noi in tara si ne platesc cu mizilic. cand spun ca nu producem nimic ma refer la produsele care sa ne asigure independenta financiara, ca stat! nici un guvern din '89 incoace nu a dat legi care sa faca tara sa progreseze din punctul asta de vedere. si am ajuns sa cersim si as lasam capul in jos in fata unora ca UE, FMI etc...
ma puteti cataloga drept comunist, nu ar fi prea mare eroarea! sunt rezultatul a 23 de ani de trai in capitalism (sau ce bataie de joc de societate e la noi) :(
Sailing away! S/Y Haimana

Ionut

Deci voi nu vreti surpriza... sebba te rog fara offtopic. Multu!

udar

ba vrem, .............numai sa nu fie cu ameteala de pe sus  :lol:

radutm

ce alta surpriza mai placuta poate fi decat un nou filmulet de la eurocopter 8)
cont inchis

Ionut

Pai Eurocopter are treaba lui, eu nu despre el vorbeam. :D Fiecare cu surpriza lui. Sper sa reuseasca sa zboare saptamana asta, vremea e cu toane. Abia astept sa vad stadiul la Deva-Orastie.

lautaxi

Iar nu ne zice nimic si apar filmuletele... e mai fain asa surpriza  si apropo eu sunt curios si la Lugoj-Deva lot 1.

BoGDaN

radutm

ok, daca nu e Eurocopter atunci mai incerc sa ghicesc despre ce surpriza e vorba:

- tricouri gratuite cu peundemerg.ro pentru toti membrii cu peste 100 de postari
- reducere de 50% la montajul pneurilor de iarna pentru forumistii cu vechime de minim 6 luni, la atelierul varului lui Ionut
- tombola cu premii, premiul cel mare constand intr-un kit complet de inregistrare video pentru autoturism.
- intalnirea forumistilor la care Ionut face cinste cu bere si doua randuri de tequilla pentru toata lumea
- vizita ghidata pe santierul autostrazii Deva - Sibiu pentru in parteneriat cu MT si Aeroclubul Romaniei

Am nimerit? 8)
cont inchis

BoGDaN

la acest lot de autostrada terasamentele sunt cruciale. fereasca sfantul de probleme. personal cred ca mai bine mai tarziu si bine decat pripit ca pe Timis-Arad.
Probabil ca Ionut are ceva de la "sursa secreta". alecu26, nenea_hartia si bogdymol multumesc de clarificarile tehnice.

vchira

vine ceva Ionut? hai dani macar un orizont de timp! ca dau aici refresh ca idiotu ;)