Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

9 Members and 54 Guests are viewing this topic.

bogdymol

Da Ionut, bypass la autostrada. Compara pozele de mai sus cu articolul postat de tine. Chiar crezi ca acest viaduct poate fi finalizat pana la sfarsitul anului?

Daca vor sa o deschida o sa asfalteze si drumul de santier si pe acolo vor circula masinile. Alta solutie eu nu vad.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

Acum am inteles... tu ai cosmaruri cu Valcele-Apahida cred. :lol:

lautaxi

astia de la Strabag  au dormit pana acum? lasa ca vor respecta termenul feb 2013

alecu26

Quote from: BoGDaN on September 17, 2012, 10:02:49 PM
cred ca viaductul ala ia mai mult de o luna. il urmaresc pe alecu26 si cred ca el stie cel mai bine. nu cred ca vor finaliza la termen sa fim seriosi, iar daca STRABAG lucreaza asa atunci de ce mai liciteaza pe coridoarele noi?!?! ???

ce viaduct fratilor? Toate viaductele de pe acest tronson sunt gata deja de vreo luna.

Se lucreaza doar la lucrari minore....parapeti, marcaje, stalpi de iluminat.

Intradevar...stiu ca acolo e ceva solutie de consolidare masiva....gen zid de sprijin, sau ceva de genul asta (nu pot vedea pozele) dar in nici un caz un viaduct. Trust mee.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

alecu26

Quote from: lautaxi on September 18, 2012, 08:22:13 PM
astia de la Strabag  au dormit pana acum? lasa ca vor respecta termenul feb 2013

nu neaparat.

Tine minte ca acest proeict ca si Arad -Tm de exemplu e cu proeictarea la Beneficiar (FIDIC Rosu). Viciile de proiectare apartin beneficiarului...sau proiectantului acestuia.

Tu, constrcotrul (ca si o echipa de muncitori care va face o casa) faci ce-ti da beneficiarul. Nimic in plus nimic in minus.

In plus pe acest tronson firma de proiectare este deja disparuta, asa ca nu prea mai are cine face reproiectarea si in plsu trebuie sa se gaseasca bani masivi pentru a aduce la o forma acceptabila acea zona.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Ionut

Vad ca ai intrare serioasa pe santier... jawdroppin' pictures! Multumim mult! :cheers:
Incredibil ce terasamente a facut Strabag pe segmentul asta, priviti la poza 2. :shocking:

BoGDaN

aceste terasamente sunt omniprezente pe tot lotul din cate stiu eu. S-a lucrat mult la terasamente. Comparati efortul depus de Straco/Strabag cu Romstrade.  La Nadlac Arad terasamentele sunt joase, si asta e secretul cu care Alpine se misca asa repede fiind usor de construit.
Pana la urma cand se deschide acest tronson?!?!Totul este contradictoriu incat nici eu numai stiu ce sa cred. Mi-as dori enorm anul acesta, iar anul viitor in Mai sa pot merge de la Sibiu la Deva pe autostrada.

ciprebbe

chiar interesante unele poze.... de la 11 incolo.....
cine nu cunoaste zonele cu probleme zice ca in 1 luna se deschide insa speram ca macar anul asta sa fie gata ....vom vedea
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

udar

tonică

podul ala nu arata deloc dragut da' norocul lui ca-l salveaza imaginea unicat a dealului uroi. O frumusete cum se profileaza...
Dupa cum arata si-n filmul lui eurocopter, terasamentele cred ca sunt intr-atat de muncite si inaltate pe mai mult de jumatate din intreg traseul. A fost mult de lucru si arata foarte bine insa tot nu se justifica cum au gestionat lucrul la acel ultim viaduct. Caci alecu, se vad acolo fundatiile unor piloni, ar fi fain sa vezi totusi imaginile, pare a fi viaduct....

agent horia 0007, inc-odata multumesc, acum daca tot ti-ai luat inima-n dinti si-ai ajuns la podul de pe mures merita sa mergi si pan' la capat. Parca la podul peste Strei am inteles c-ar fi probleme...

nenea_hartia

Quote from: tonică on September 18, 2012, 10:44:09 PMCaci alecu, se vad acolo fundatiile unor piloni, ar fi fain sa vezi totusi imaginile, pare a fi viaduct....
Am rezolvat eu cu alecu26. :)

tonică

Ziceam de podul peste Strei si-abia acum ce-am vazut linkul lui anacronox cu pozele de pe facebook...

vad ca se lucreaza doar pe un sens..????

apoi si la podul peste cf al drumului de legatura de la simeria:

( Mi-am permis sa prelucrez eu nitelus imaginile, sper sa nu deranjez autorul. Pe care dealtfel l-am anuntat de forumul nostru si-i urez bun venit de ni se alatura...

Nebhotep

Quote from: tonică on September 18, 2012, 10:57:24 PM
( Mi-am permis sa prelucrez eu nitelus imaginile, sper sa nu deranjez autorul. Pe care dealtfel l-am anuntat de forumul nostru si-i urez bun venit de ni se alatura...
Salutare
pozele sunt facute de mine, astazi de pe dealul Uroi. ma bucur ca au ajuns si aici. scopul final e sa le vada cat mai multa lume.

In ceea ce priveste deschiderea Deva - Orastie in 2012, imi aduc aminte ca la un moment dat se vehicula deschiderea in acest an doar pe portiunea Simeria - Orastie, urmand ca bucata de la Soimus la Simeria sa fie deschisa anul viitor. Aceasta varianta cred ca ar fi  realizabila, chiar daca la nodul Simeria+podul peste Strei lucrarile sunt putin in urma.

Bogo74

Cu siguranță acolo va fi o consolidare  si nu un pod ,pentru ca ,pilotii forati sint dispusi longitudinal axului drumului si dupa cum se vede in imagine ,este turnata egalizarea pentru un radier.Daca erau fundatii de pod ,piotiiforati erau dispusi transversal axului drumului,iar egalizarea nu se betona pe bucati.