Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 49 Guests are viewing this topic.

Sfantu

Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB

sebba

free service at full capacity... :(

fa-o frate mai mica sau cauta altceva in loc de sendspace ala...
ai desenat si gropile de e asa mare? :D
Sailing away! S/Y Haimana

mns

Quote from: ciprebbe on September 17, 2012, 11:50:25 AM
Hai ca iti raspund eu.....din ce se aude prin tara :D

Ca la noi, la nimeni! Nicio autostrada din Romania nu are contract de deszapezire

http://www.time4news.ro/administrativ/ca-la-noi-la-nimeni-nicio-autostrada-din-romania-nu-are-contract-de-deszapezire.html

Pana una alta, lasand exagerarile si panica promovata de presa, iarna trecuta, pe zapezile care au fost, pe A1 Arad - Timisoara s-a circulat foarte bine de fiecare data. In timp ce facem 1 ora rin Timisoara si 45 de minute in Arad, pe autostrada puteai sa mergi lejer si sa o parcurgi destul de rapid.

tonică

aia cu viaductul neterminat e tare!!!
Zvonuri cum ca ar deschide traficului anul acesta insa ei abia ce-ncep un dita'mai viaductul la jumatatea lui septembrie.. >:(
Nu zic ca nu l-ar putea termina intr-o luna dar mi se pare de la caraghios la revoltator sa se intample asa...

Merci pentru poze agent horia00007  :)

Ionut

Excelente pozele, foarte buna calitatea! Mai vrem! :)

PS: ti-am editat eu postul, trebuie sa pui URL-ul imaginii, tu nu ai pus URL-ul imaginii ci altceva. Trebuie sa dai sa vezi toate marimile pozei in flickr, selectezi marimea 1024x768 si copiezi URL-ul imaginii (click-dreapta pe poza, ai acolo o optiune de copy link location sau ceva de genul, depinde de browser). Daca nu te descurci da-mi un mesaj privat aici pe forum.

Ionut

Noi iti multumim! Nu mai ai poze?! Pai tu vii aici cu 6 poze? :p
Glumesc, data viitoare sa faci mai multe. :lol:

BoGDaN

cred ca viaductul ala ia mai mult de o luna. il urmaresc pe alecu26 si cred ca el stie cel mai bine. nu cred ca vor finaliza la termen sa fim seriosi, iar daca STRABAG lucreaza asa atunci de ce mai liciteaza pe coridoarele noi?!?! ???

nenea_hartia

@horia00007: bine ai venit si mulţumesc pentru poze. :)

Eu nu i-aş acuza prea tare pe Strabag. Aceea este una din cele mai critice zone de pe proiect, pentru că practic se lucrează în albia Mureşului (vedeţi zona încercuită). Mai mult, datorită cotului râului, care sapă în mal, trebuia găsită o soluţie pentru a rezolva şi acest impediment. Am discutat de-a lungul timpului cu bogdymol despre zona aceea şi ne întrebam ce se va face. Văd că s-a ales soluţia unui viaduct. Nu există vreo şansă să se termine într-o lună.

radutm

Parca s-a mai discutat chestia asta cand au aparut pe site-ul ministerului planurile autostrazii. Solutia era o necunoscuta, acum vine scadenta. Dar eu vad acolo fara probleme o solutie provizorie daca restul tronsonului este gata, pt. ca e la finalul autostrazii si era oricum in zona de decelerare.
cont inchis

BoGDaN

nenea_hartia, ca intoteauna, clarificari profesioniste.

tonică

Cu totii ne-am intrebat la primele filme ale MT-ului din zona cum de-au ajuns cu autostrada in albia raului si cum vor proceda acolo.
Insa tocmai pentru ca era o zona critica si merita mai multa atentie cred ca ar fi trebuit abordata din timp si sa fi fost deja finalizata acum. Parca si vad cum va deveni vedeta viaductul acesta intarziindu-se finalizarea lucrarii din cauza lui.. :p

Aviz si celor care vor castiga licitatia pentru lotul 4 lugoj-deva, imediat dupa soimus existand o situatie asemanatoare ori la halda de la mintia...

bogdymol

Asa am eu o impresie ca daca vor deschide autostrada Deva-Orastie in urmatoarele 6 luni vom avea bypass la autostrada...
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

Huh?! ??? N-am inteles ce vrei sa zici... bypass la autostrada?

Problema cu Deva-Orastie e ca trebuia sa fie gata in 2012 (bine, parca trebuia de fapt sa fie gata in 2011!) pentru a primi toti banii din finantarea ex-ISPA. Ce se intampla daca nu se termina in 2012? Pai... s-ar putea in 2013 sa nu mai vedem acei bani de la Comisie si sa puna statul de la buget.

Ionut

Ca tot vorbim de Deva-Orastie...

QuoteÎncă puţin, până vom circula pe autostradă
Astfel, autorităţile au estimat că vor fi deschişi circulaţiei cei 32,8 km ai sectorului Deva-Orăştie până la finele anului curent,  iar în 2013, vor mai fi daţi în folosinţă 82 de kilometri, de data aceasta, din tronsonul Orăştie-Sibiu.

Pentru că timpul e strâns, iar oamenii au devenit deja nerăbdători, se lucrează intens. A fost caniculă, au fost sâmbete sau chiar zile de duminică, însă muncitorii au dat bice în teren, lucrând chiar şi pe trei schimburi. Ritmul fiind alert, acum, se poate vorbi de un stadiu avansat al lucrării, aflat în graficul aferent de execuţie. Mai exact, peste 40 la sută din tronsonul Deva-Orăştie are deja asfalt turnat (acest lucru se întâmplă între Uroi şi Chimindia, dar şi în zona Gelmar, până la Turdaş). Ba mai mult, peste 80 la sută din podurile, podeţele tubulare şi podeţele metalice incluse în proiect sunt deja executate, iar 98 la sută din terasamente sunt finalizate.

Podul de peste Mureş, un gigant
Dacă s-ar trage linie momentan, se poate spune că au fost montate toate grinzile, trecându-se la montarea prefabricatelor pentru suprastructură (peste grinzile metalice). Deşi au apărut şi apar lucruri neprevăzute, precum şi mici bătăi de cap, constructorul afirmă că nu-şi face probleme, stadiul lucrării fiind unul evoluat.

sursa: Mesagerul Hunedorean

ciprebbe

Sa speram la o toamna lunga si calduroasa....
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe