Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 43 Guests are viewing this topic.

iuli

sursa secreta reborn  :D
Multumiri de poze!  :cheers:
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

davyl

Multumim tie si sursei secrete ionut! Superb avans al lucrarii! S-o tina tot asa!

sebba

ionut, fa-ti un cont nou, "sursa_secreta", si postezi de pe el cand e cazu :D
multumim ptr poze
Sailing away! S/Y Haimana

Ionut

Quote from: sebba on September 13, 2012, 02:25:51 PM
ionut, fa-ti un cont nou, "sursa_secreta", si postezi de pe el cand e cazu :D

:lol: Buna asta, buna. :D Cu placere.

Dar stati ca nu a terminat de pozat. Sursa secreta are chef de updateuri azi.
Tot pe Arad-Pecica, in continuare, (aproape) live streaming de pe santier. :lol:

Km 29, pasaj peste cale ferata

Pasaj peste DN7 - se lucreaza intens si la centrul de intretinere

Km 28

Electrica doarme :bash:

Km 27, pasaj peste Muresul Mort

:shocking:

Din poze se vede cum lucreaza o firma austriaca (Alpine), si una romaneasca (Romstrade)
Romstrade se chinuie de 2 luni sa foreze niste piloti pe un amarat de drum agricol

PS: pozele sunt facute cu telefonul, sursa este in teren, transmite live :lol: deci nu va asteptati la calitate de camera a pozelor.
PPS: nu stiu daca va continua drumul si pe segmentul Romstrade, vom vedea.

ciprebbe

Ultimele 2 poze sunt spre Romstrade corect? ca parca misca ceva si intarziatii astia.....
Oricum sursa secreta, dupa ce s-a dezvaluit in umbra, acu ne mai arata ca are si masina rosie:P.... multumim de poze.
Macaraua aia e gigantica.... ajunge si la Aciliu sa puna grinzi :D
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Ionut

Da, ultimele doua poze sunt de la punctul de intalnire al celor doua tronsoane. Misca ei ceva, insa extrem de greu...
Macaraua aia este chiar ne-necesara, nu inteleg ce fac cu ea, e imensa. :D

(Masina rosie nu stiu daca este a sursei, poate fi de la vreo firma. :p)

davyl

Nici eu nu cred ca masina rosie e a sursei. Poate fi asa, o inducere in eroare...

Oricum inca o data multumim ionut pt foto! Si sursei, bineinteles!

Diferenta intre cele 2 loturi este ca intre zi si noapte.

Am si eu o intrebare: care este termenul limita al tronsonului Arad-Pecica (Alpine) si cel al Pecica-Arad (Romstrade)? Ca am senzatia ca parca Romstrade a aflat ca abia acum s-au apucat si ungurii de lucru pe sectorul M43-Mako-Nagylak (Nadlac) si ca termenul este septembrie 2014 si o lasa mai moale, nu?

Ionut

Quote from: davyl on September 13, 2012, 04:16:01 PM
Am si eu o intrebare: care este termenul limita al tronsonului Arad-Pecica (Alpine) si cel al Pecica-Arad (Romstrade)? Ca am senzatia ca parca Romstrade a aflat ca abia acum s-au apucat si ungurii de lucru pe sectorul M43-Mako-Nagylak (Nadlac) si ca termenul este septembrie 2014 si o lasa mai moale, nu?

Termenul limita pentru ambele tronsoane este aprilie 2013. Nu cred ca Romstrade ar trebui sa o mai lungeasca pentru ca in contract sunt penalitati de intarziere. Oricum, dupa parerea mea, contractul ar trebui reziliat si relicitat.

davyl

Multumesc pentru raspuns ionut. Eu am convingerea ca tronsonul Romstrade nu poate fi terminat pana in aprilie 2013. Dar e numai parerea mea si poate ma insel. Insa din ce vad (foto), chiar nu ia nimeni o pozitie oficiala? Sa fie posibila terminarea tronsnului pana in aprilie 2013? Greu de crezut!

Oricum s-ar parea ca iarna 2012-2013 nu va fi deloc usoara (previziuni meteo) si daca va fi o iarna care va tine din noiembrie pana in februarie, sigur vremea nu va permite lucrul pe tronsonul respectiv.

Ionut, penalitati ar fi trebuit sa fie si pentru Arad-Timisoara, ca parca si ei au terminat mai tarziu. S-a platit cumva ceva? Nu-mi aduc aminte sa fi citit.

E foarte greu de zis ce va fi, pentru ca vazand si pozitiile lui bogdymol si nenea_hartia cu privire la acel drum de legatura pana la Nadlac, situatia de pe lotul Romstrade e complicata (cel putin din ultimele fotografii asa reiese).

ciprebbe

eu sper ca, asa cum bogdymol a lipsit zilele trecute si s-a intors cu tolba plina, sper ca si nenea_hartia (care e dat disparut) sa se intoarca tot asa. De la el primeam poze de pe acest segment din A1. Acum e cam seceta din partea lui nenea_hartia  :p :p :p sau numai eu ii duc dorul?
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Ionut

@davyl: putin probabil sa termine Romstrade in aprilie 2013. La Arad-Timisoara e o poveste lunga, au fost probleme cu platile... nu poate fi pusa vina doar pe spatele constructorului.

@ciprebbe: nu cred ca mai pupam poze de la nenea_hartia curand, nu mai este la autostrazi. :) Sau cine stie, poate ne face o surpriza.

udar

cei de la Romstrade nu au un lot greu lotul lor este chiar unul dintre cele mai usoare loturi asa ca daca dau navala cu forte de lucru sanatoase au sanse ca la anul in vara sa fie finalizat si in primavara poate sa fie deschis traficului.................vorbim de anul 2013

Ionut

Sursa secreta, poze de seara... lotul Romstrade (din ce-am inteles), Nadlac-Pecica.

Spre Arad, respectiv Nadlac

Nu e munte, e doar pamant excavat

Nu se stie care km...

Multumim sursei secrete pentru minunatul update! :)

radutm

super update! sa vezi ca astia o lasa pe ultima suta de metri si cu ceva intarziere dau si ei drumul prin iunie anul viitor...mi se pare cel mai usor tronson ever
cont inchis

alecu26

vorba aia....Speranta Moare ultima.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).