Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 19 Guests are viewing this topic.

udar

astazi pe Arad-Timisoara se lucara la poduri(denivelari) si chiar am vazut intre sensuri o excavare !?
nu stiu exact ce reprezinta , dar cred ca are legatura cu scurgerile ............poate ma insel...

ciprebbe

Quote from: Ionut on September 12, 2012, 08:51:29 PM
Quote from: davyl on September 12, 2012, 05:12:46 PM
Oricum, lucrarea e inca in garantie, nu?

Pai tocmai asta se pare ca este ideea. Nu am informatii clare momentan, insa din ce-am inteles de la sursa (si din ce-a inteles sursa de la alta sursa :lol:) CNADNR nu ar vrea sa faca receptia drumului. Autostrada este inca sub "proprietatea" constructorului si ministerul/compania de drumuri nu ar vrea sa faca receptia. Deci nu ca ar fi inca in garantie... nu s-au terminat lucrarile (fapt absolut real, de exemplu nodul de la Giarmata, inteleg ca inca sunt pasaje neterminate etc) si atunci garantia de 2 ani (parca) inca nu "curge" in contract.

iti dai seama daca ar fi fost asa si pe A3 CT-Gilau unde nu e gata lucrarea 100% era inca in garantie.
Bine ca nici probleme mari nu au aparut la Bechtel, asa ca isi permiteau reparatiile.
Pe Ar-Tm mai bine deschideau pe binder si apoi reveneau dupa 1 an cu stratul de uzura, acum dupa aceste zvonuri sunt curios cum se va finaliza lucrarea.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

udar

poza nod Giarmata de pe pod in miscare.....
vedere catre Pischia- Lipova...........se vede si ceva negru pe acolo

udar

reparare si reasfaltare pe Arad -Timisoara in zona unde au aparut denivelarile.....

revin si cu poze de la excavari(intre sensuri) de pe A1 mai tarziu ca trebuie sa plec putin.................

lautaxi

Astazi am trecut si eu pe langa podul de la Uroi de pe Deva -Orastie si se lucra dar e problema la podul de peste Strei de la Simeria Veche acolo grinzile sunt puse doar pe un sens al podului si vreau sa va zic ca am fost atent cand le-au pus pe acestea pe o parte a durat cam o sapt jumatate  si de o luna nu se mai intampla nimic...sa vedem in filmul lui Eurocopter mai exact...am inteles ca nu mai e mult...

udar

pozele sunt de astazi de pa Arad-Timisoara la dus si la intors se lucra in aceasta zona se scotea partea dintre sensuri unde  sunt montate parapetele............

cine poate sa ne explice cam ce anume vor sa faca aici , eu nu am ideie ce anume vor sa faca...............

:cheers:

vancouver

Quote from: udar on September 12, 2012, 11:55:25 PM

cine poate sa ne explice cam ce anume vor sa faca aici , eu nu am ideie ce anume vor sa faca...............

:cheers:

Sa puna stâlpisori ca lãntzishoare... >:(
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

Ionut

@lautaxi: da da, in curand, saptamana viitoare zboara.
@udar: multumesc de poze! :cheers:

ciprebbe

@udar -  din ce vad in pozele tale, acolo unde sapa intre benzi, in zona parapetelui, pe margine, in zona benzii de urgente, se vede montata bordura.
Oare nu cumva nu se evacueaza corect apele din acea zona si atunci acum monteaza sistem de scurgere pe mijloc?
Nu stiu ce inclinatie are asfaltul in acea zona, si mai ales in ce parte (interior sau exterior).
E-republik

iuli

In ce zona mai exact era acea sapatura? In locul unde autostrada ia curba sau o urcare la un pasaj (peste CF)?
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

ciprebbe

cred ca prima poza a lui udar e pe un sens iar celelalte 2 pe celalalt sens(probabil la intoarcere)
daca e asa, atunci nu e nic i curba , e chiar dreapta autostrada acolo, din ultima poza pare a fi la o cota ridicata autostrada, deci posibil ceva viaduct, pod..... nu vad nici o cale ferata....
Poate ne explica el
E-republik

iuli

Da, pare un pasaj si rigola de drenare de pe centru.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

udar

este imediat dupa nod Ortisoara catre Arad la min-3:20 din filmarea lui Bogdan unde nu sunt parapetele montate si este un viaduct.....

ciprebbe

E clar atunci...au uitat sa faca scurgerea
E-republik

Ionut

Mic update (de astazi) de pe Autostrada A1 Nadlac-Arad lot 2 (lotul Pecica-Arad, constructor Alpine). Sursa secreta, evident.

Asfaltari, km 31

Km 33

Km 37

Dupa bypass