Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 21 Guests are viewing this topic.

udar

se pregateste ceva asfaltare la nod Giarmata acum 30 min am trecut pe acolo..............

:cheers:

sebba

multumim ptr poze, mai avemmult de asteptat dar datorita voua, celor care faceti poze, parca ne simtitm mai bine vazand evolutia lucrarilor

PS: bogdymol, sa inteleg ca te-ai lipit si tu de ceva contracte la autostrada? :D
Quotepod 7 si grinzi livrate by bogdymol, on Flickr

:D :D :D
Sailing away! S/Y Haimana

rasvan2006

Lucrez in zona giratoriului de la Cristian, si ce pot sa va spun din surse oficiale (de la primarie si de la un prieten angajat la Astaldi) ca anul acesta o sa inaugureze pana la giratoriul iar pana anul viitor in vara o sa fie terminat lotul 4. Si sunt realiste ambele termene (lucrez in zona din mai si atunci abia se apucasera sa sape la Sacel si sa decoperteze intre sibiu si dealul de la Sacel)

ciprebbe

in sfarsit surse de incredere :D, vesti excelente
bine ai venit pe forum
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

udar

in cele 2 poze se observa ceva ciudat, despre ce credeti ca este vorba ?
:lol: :lol: :lol:

tonică

despre un parbriz crapat dar e deja celebru... :D

Bogdan.j

Ca are ala cu masina alba ceva sub botul masini? :-??
1992: Omenirea i-a pierdut pe Benny hill,Marlene Dietrich,Anda Calugareanu,Radu Tudoran. Am aparut eu. :D
Si vis pacem, para bellum.

Ionut

QuoteRobu vrea să tragă urcarea pe autostradă mai aproape de Timişoara

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, vrea să aducă acest drum de mare viteză mai aproape de Timişoara. ,,Nu trebuie să ne intereseze cine câştigă din afaceri imobiliare, trebuie să ne intereseze care e racordul cel mai important pentru timişoreni. Cel mai bine ar fi ca de pe Aradului, la intersecţia cu Sânandrei, să se facă un sens giratoriu şi de acolo linie dreaptă la autostradă – 7-8 kilometri. Ce să mai mergem până nu ştiu unde ca să asigurăm alte avantaje pentru te miri cine? Eu habar nu am cine are terenuri în zonă. Am luat harta, ne-am uitat şi am văzut care e soluţia evident cea mai bună", spune Robu.
sursa: Ziua de Vest

Este racordul de care ziceam si noi (mai ales bogdymol) in trecut? Or citi forumu'...

djsmeu

si totusi se lucra pe Oratie -Deva???
:o

udar

Quote from: Bogdan.j on September 11, 2012, 02:38:21 PM
Ca are ala cu masina alba ceva sub botul masini? :-??

da , dar de unde o are respectivul sub masina ............!?

se pare ca a uitat cum a parcat si a plecat cu acel despartitor de plastic care se pune pentru a bloca accesul undeva...............
in prima poza cand am trecut se vede ca este parcat unde este incercuit cu rosu  :D

in poza doi pana am luat telefonul am reusit sa-l prind in faza asta ......... :D

Bogdan.j

Ohhh god...8-| =)))..ala chiar e adormit
1992: Omenirea i-a pierdut pe Benny hill,Marlene Dietrich,Anda Calugareanu,Radu Tudoran. Am aparut eu. :D
Si vis pacem, para bellum.

bogdymol

@ciprebbe: habar n-am daca se va deschide Centura Sebes anul asta. Poate sunt altii mai informati decat mine. Dar dupa cum am mai spus si in trecut: asa cum am rezistat țșpe ani fara centura aia, asa mai rezistam inca cateva luni, dar macar atunci cand se deschide sa fie finalizata in proportie de 100%.

@sebba: nu, nu m-am apucat de livrat grinzi la autostrada :lol:

@ionut: e cea mai de bun-simt varianta de conexiune TM-A1. Ma bucur ca o iau in calcul si cei care o pot pune in aplicare.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Lvs_tm

Quote from: bogdymol on September 11, 2012, 06:32:28 PM

@ionut: e cea mai de bun-simt varianta de conexiune TM-A1. Ma bucur ca o iau in calcul si cei care o pot pune in aplicare.

Ma uitam pe harta si ma gandeam ca se mai putea face o legatura frumoasa, A1-Timisoara, de la nodul DN6 cu DNCT, prin Sudul, respectiv Sud-Estul Aeroportului Traian Vuia.
Sau pe la N de Remetea, cum vreti. Ar fi fost mult mai rapid si convenabil, decat legatura de la Izvin. Dar ceva mai scump.

Ionut

Vesti extraordinare: pentru cei care nu urmaresc topicul pentru Misiunea X (filmarile din avion), va anunt ca am strans pana acum 2390 RON! Multumiri tuturor celor care au contribuit!!! Iar urmatoarea filmare (Deva-Orastie si Lugoj-Deva lot 1) va fi facuta de Eurocopter saptamana viitoare, in functie de vreme.

:cheers:

Later edit: mica erata, sunt doar 2310 RON, am pus eu 80 RON de doua ori :lol: