Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 54 Guests are viewing this topic.

iuli

Pai nu cred ca stiu singuri sa faca o diferenta. Daca ar fi fost facuta de ei ar fi luat diferenta de la data realizarii filmului, nu din data de azi!  :lol:
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Ionut

Ultimul clip de pe Arad-Timisoara, dat pe FF. Se observa mai bine progresul parca.

http://www.youtube.com/v/9EBDcziSx2s

iuli

Ca tot ma intrebai daca o sa imi fac probleme de inaugurarea de la 15 decembrie si cand o sa imi fac probleme... De azi incep sa am dubii cu acea data limita  :( Mai ales dupa ce am vazut situatia de la nodul de la Giarmata...
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Ionut

iuli

Nicio urma de miscare pe santier! Nici dimineata nici noaptea. Stadiul e exact ca in ultimul filmulet... nimic nou! Poate doar pregatit putin terenul pentru un singur sens giratoriu, dar atat!!!! Aaaaa... Si putin la breteaua spre acel sens giratoriu...
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

MHN

Am trecut si eu duminica dimineata pe la Giarmata, iar pe la ora 11 se asfalta o portiune dintre pasajul peste DJ691 si breteaua de iesire pe sensul dinspre Arad. Probabil, cand a ajuns iuli, au terminat  :) si au plecat.

iuli

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

davyl

Quote from: iuli on November 20, 2011, 10:39:10 PM
Nicio urma de miscare pe santier! Nici dimineata nici noaptea. Stadiul e exact ca in ultimul filmulet... nimic nou! Poate doar pregatit putin terenul pentru un singur sens giratoriu, dar atat!!!! Aaaaa... Si putin la breteaua spre acel sens giratoriu...
Eram optimist in urma cu 2 saptamani... Acum incep sa ma indoiesc... Arunc o privire si pe evolutia probabila a vremii si e posibil ca teperaturile sa mai scada, ca doar se apropie 1 decembrie, nu?

Multumim iuli si MHN de info.

MHN

Quote from: iuli on November 21, 2011, 07:59:06 AM
Eu am trecut pe la 10:30  :o
Pai si cum de nu i-ai vazut pe cei situati intre pasajul peste DJ691 si capatului tronsonului?!

E drept ca turnarea stratului de la cel de-al doilea giratoriu a avut loc sambata.
Dupa parerea mea, intre Giarmata si Arad Sud, circulatia se deschide sigur in Decembrie. Dubii am pentru Arad-Sud -> nod Aeroport.

@ davyl, cu placere.

iuli

QuoteArădenul Eusebiu Pistru, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a făcut un anunţ îmbucurător pentru foarte mulţi şoferi: autostrada Arad-Timişoara se deschide traficului în a doua jumătate a lunii decembrie, înainte de sărbătorile de iarnă. ,,Peste 90 la sută din lucrări sunt finalizate, iar turnarea asfaltului de uzură a fost încheiată. Se va da drumul circulaţiei în a doua jumătate a lunii decembrie. Termenul va fi amânat doar în cazul unor condiţii meteo extreme care nu vor permite efectuarea ultimelor lucrări", a precizat Pistru. Din declaraţiile secretarului de stat am aflat că în prezent se montează garduri de protecţie pe autostradă şi se fac lucrări de semnalizare rutieră.
[...]

sursa
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

davyl

Incep sa cred ca va fi gata, dupa ce am vazut ultimele poze pe SSC puse de bogdymol...Se monteaza parapetii deja :)))) si se marcheaza...

bogdymol

Poze de pe autostrada Arad - Timisoara:

Pe breteaua de la nodul de la Ortisoara (care se pare ca va fi doar pentru intretinere :():

Pe tot traseul autostrazii mai sunt 2 puncte pe care nu se poate trece deocamdata. Acesta e unul din ele (un pod peste o vale):

Hidroizolatia e montata:

S-a inceput montarea gardurilor de protectie pe margine:

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

bogdymol

Postarea asta sunt sigur ca o sa va placa :D

Utilajul de batere a stalpilor pentru parapeti:

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

bogdymol

Ultimul set de poze de pe Arad - Timisoara...

Alt pod peste o vale:

In departare e pasajul peste CF Arad - Timisoara:

Pasajul vazut de aproape:

Acelasi pasaj:

Stadiu: 98%. Deschidere full-profile: 15 Decembrie 2011.
drumurile mele

Ionut