Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 44 Guests are viewing this topic.

Ionut

bogdymol

Am facut si eu astazi o mica vizita pe langa Arad bypass.

Podul peste Mures:

Cand am ajuns acolo am prins un pic de trafic pe pod:

Se lucra...

Cu toate ca vad aproape zilnic masini care spala/curata strada, asa arata o strada din cartierul Alfa in zona santierului:

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

bogdymol

Zona Aeroportului

fundal sonor recomandat :D

Ole ole ole... DSV nu mai e ! :banana:

Nodul de la Aeroport:

Zona cu pamant armat (zid de sprijin) de la pasajul peste Calea Bodrogului spre sud:

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

Multumesc mult pentru poze! Aproape ca-mi pare rau de cladirea DSV.
NOT! :lol:

:cheers:

BTW:
1. podul arata bestial
2. se va da totusi la 15 decembrie bucata dintre DN69 si nod Zadareni? Mai mult nu au sanse...

frunzamihai

Multumim de poze bogdymol.
In sfarsit am scapat de cladirea aia amarata. Hai ca o sa fie bine  :D

Ionut

QuoteAutostrada Arad-Timișoara, gata în proporție de 80 la sută. Din decembrie se dă drumul la circulație

Lucrările la tronsonul de autostradă Arad-Timişoara, parte a Coridorului IV Pan european, care au început în luna ianuarie a anului 2009 sunt finalizate în proporţie de circa 80%, conform ultimelor datelor comunicate de Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.

Conform autorităților, în decembrie se poate da drumul la circulaţie pe tronsonul de Autostradă Arad-Timişoara, iar in semestrul al doilea al anului viitor se vor termina şi finisajele.

sursa: Adevarul

Cred ca totusi e mai mult de 80% stadiul.

bogdymol

Quote from: Ionut on November 12, 2011, 10:08:55 AM
sursa: Adevarul

Cred ca totusi e mai mult de 80% stadiul.

Acum cateva zile am citit un articol (pe care nu-l gasesc acum) unde scria ca e gata 90%.

Imi place o chestie din articol:
QuoteAutostrada, deja pe harta Germaniei.

Deci sa inteleg ca autostrada Arad - Timisoara e pe harta Germaniei... asta ma duce cu gandul la faptul ca nemtii au in plan cucerirea Ardealului si Banatului in scurt timp :D
drumurile mele

Ionut

I-au auzit pe cei de la Capital cu autostrada spre nemti si au zis ca trebuie sa se conformeze. :D

frunzamihai

Imi place o chestie din articol:
QuoteAutostrada, deja pe harta Germaniei.

QuoteDeci sa inteleg ca autostrada Arad - Timisoara e pe harta Germaniei... asta ma duce cu gandul la faptul ca nemtii au in plan cucerirea Ardealului si Banatului in scurt timp :D

Ne-au luat in vizor. E clar. :D Cred ca vor urma si niste cursuri ceva de specializare in constructia de autostradazi la noi.

frunzamihai

Ionut

Foarte tare, am ce sa vad maine! :)
Felicitari ministerului pentru deschidere. Astept cu interes filmari si de pe A2!!!

frunzamihai

Quote from: Ionut on November 12, 2011, 08:35:05 PM
Foarte tare, am ce sa vad maine! :)
Felicitari ministerului pentru deschidere. Astept cu interes filmari si de pe A2!!!

Eeeeee. De unde atatea avioane pentru filmari....Deocamdata se pare ca se focuseaza doar pe tronsoanele nou inaugurate.

Ionut

QuoteMarius Popovici a parcurs cei 32 de kilometri ai autostrazii Timisoara-Arad in 18 minute

,,De la drumul national Timisoara - Arad, nodul de circulatie 4 Arad, pana la Giarmata e deja posibila parcurgerea in circa 18- 20 de minute, la viteza legala de circa 130 de kilometri pe ora. Aproximativ 32 de kilometri sunt in curs de finalizare, urmand ca, in urmatoarele zile, sa inceapa montarea parapetilor, glisierelor mediane", spune Marius Popovici (vicepresedinte PNTCD la nivel national si imputernicit al presedintelui Consiliului Judetean Timis in relatiile cu Germania si Austria).

,,Exista oarecare intarzieri la intrarea si iesirea de pe autostrada – nodul rutier Giarmata, la viaductul de la kilometrul 29 si nodul rutier Ortisoara, unde sunt lucrari de finalizare a pasajului peste autostrada. Cu 130 de kilometri pe ora am reusit sa parcurg cei 32 de kilometri ai autostrazii in 18 minute.", spune Popovici.

sursa: Ziua de Vest

Ionut